Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Daugaviņš piespēlē un iemet uzvaras bullīti, Skudra pārspēj Ābolu

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Daugaviņš piespēlē un iemet uzvaras bullīti, Skudra pārspēj Ābolu
Kaspars Daugaviņš
Foto: hctorpedo.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) rīta mačos latviešu aizsarga Oskara Bārtuļa pārstāvētais Vladivostokas "Admiral" savā laukumā piekāpās Maskavas CSKA (2:3), bet Latvijas izlases kādreizējo kapteiņu Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētais līgas līderis Sanktpēterburgas SKA izbraukumā pievarēja Habarovskas "Amur" (2:1).

Četru zaudējumu sēriju pārtrauca Pētera Skudras trenētā Ņižņijnovgorodas "Torpedo", kas bullīšos ar 2:1 pārspēja Arta Ābola trenēto Toljati "Lada", kas bija uzvarējusi divos mačos pēc kārtas. "Torpedo" rezultātu atklāja 23. minūtē, kad Daugaviņš vairākumā vārtu priekšā piespēlēja Aleksandram Frolovam, kurš tālāk uz tukšiem vārtiem piespēlēja Dmitrijam Sjominam (1:0). 11 minūtes vēlāk vairākumu realizēja arī "Lada" (1:1), bet bullīšos vienīgo precīzo mēģinājumu izpildīja Daugaviņš.

Kristaps Sotnieks kopā ar Teiloru Āronsonu spēlēja pirmajā aizsargu pārī un laukumā pavadīja 22 minūtes un 54 sekundes, izdarīja vienu metienu un bloķēja divus metienus. Kaspars Daugaviņš kopā ar Frolovu un Sjominu spēlēja otrajā uzbrukuma virknējumā, laukumā bija 18 minūtes un 34 sekundes, izdarīja trīs metienus un uzvarēja trīs no četriem iemetieniem. Daugaviņš 33 spēlēs sakrājis 24 (7+17) punktus.

Habarovskas mača pirmajā periodā zvaigžņotā armijnieku vienība neizskatījās pārāka, un rezultāts saglabājās sākotnējais (0:0). Līdzvērtīga cīņa turpinājās arī otrajā periodā. 34. minūtē mājinieki atļāvās izvirzīties vadībā - izcēlās leģionārs Tomāšs Zagorna. Laukuma saimnieku prieki gan bija īsi, jo varenie viesi atbildēja jau pēc 33 sekundēm - precīzi meta Sergejs Širokovs (1:1). Trešā perioda sākumā armijnieki realizēja skaitlisko vairākumu - minētais Širokovs iemeta savu otro ripu (1:2). Turpinājumā ciemiņi darbojās uzmanīgi, bet habarovskiešiem neizdevās panākt izlīdzinājumu. SKA izcīnīja piekto uzvaru pēc kārtas.

Vladivostokas mača pirmajā periodā uz spēcīgo armijnieku fona vietējā komanda izskatījās cienījami. 10. minūtē vārtus guva "jūrnieku" leģionārs Roberts Saboličs. Drīz pēc tam par sitienu ar nūju tika noraidīts mūsu Oskars Bārtulis, taču viesi nespēja izmantot skaitlisko vairākumu. Otrajā periodā iemeta CSKA uzbrucējs Valērijs Ņičuškins (1:1). Trešajā periodā tika noskaidrots uzvarētājs - 52. minūtē skaitlisko vairākumu izmantoja maskavietis Kirils Petrovs, 56. minūtē līdzsvaru atjaunoja vladivostokietis Džeimss Raits (2:2), savukārt četras sekundes pirms pamatlaika beigām izšķirošos vārtus guva minētais Ņičuškins (2:3). "Admiral" latviešu aizsargs un kapteinis Oskars Bārtulis laukumā bija 27:32 minūtes (lielākais laiks mačā), četras reizes meta pa vārtiem, bloķēja trīs metienus, veica spēka paņēmienu un izcieta divu minūšu sodu.

Izmantotie resursi:
khl.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2016-12-03 12:02, pirms 7 gadiem
Ļoti Nikns Jenots rakstīja: Znaroks un Vītoliņš Latvijas hokeja lepnums. Latvija priecājās ka mūsu treneri vada vienu no pasaules spēcīgākajiem hokeja klubiem.
Un tu esi Latvijas kauna traips ... Putlerjūgend pakalpiņš ...

     [+] [-]

, 2016-12-03 12:07, pirms 7 gadiem
Ļoti Nikns Jenots rakstīja: Znaroks un Vītoliņš Latvijas hokeja lepnums. Latvija priecājās ka mūsu treneri vada vienu no pasaules spēcīgākajiem hokeja klubiem.
Latvieši ne tikai priecājās,bet vēl łoti cer kādu dienu vēlreiz piedzīvot šo lielisko treneru duo pie Latvijas izlases stūres. Pārējiem vnk skauž,kā paši dzīvē neko nav sasnieguši.

  +2 [+] [-]

, 2016-12-03 12:24, pirms 7 gadiem
Ar4ers rakstīja: Par Znaroku un Vītoliņu varētu filmu taisīt - no kkādas LV U-20 izlases uzdienējuši līdz pasaulē spēcīgākās komandas grožiem!
un kāds ir tavs pamatojums tam ka viņi būtu spēcīgākā komanda pasaulē?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2016-12-03 14:17, pirms 7 gadiem
Sporta centrs komentāru sadaļā ir kā veca ieēdusies plate,kas maļ vienu un to pašu Nevajag būt pareģim lai paredzēt aptuveni kādi komentāri ir sagaidāmi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-12-03 14:28, pirms 7 gadiem
Ļoti Nikns Jenots rakstīja: Nu pateicoties tieši Znarokam mums ir tādi Lielmeistari kā Daugaviņš, Dārziņš, Miķelis un vēl citi. Znaroks izaudzināja šos talantīgos hokejistus.
Viennozīmīgi Znarokam liels paldies,par ieguldījumu Latvijas hokejā.
Daugaviņu vēl aiz matiem pievilkt var. Bet kur un kā Znaroks audzināja Dārziņu?

  -3 [+] [-]

, 2016-12-03 16:14, pirms 7 gadiem
Drīzāk jautājums ir tāds - ja nebūtu bijis Znaroks (tipisks krievu urla), tad iespējams mums būtu kādi 20 talanti vairāk ...

     [+] [-]

, 2016-12-03 19:00, pirms 7 gadiem
chilli rakstīja: Drīzāk jautājums ir tāds - ja nebūtu bijis Znaroks (tipisks krievu urla), tad iespējams mums būtu kādi 20 talanti vairāk ...
šis jau velk uz naida kurināšanu...prievīte Tu--ko esi paveicis Latvijas labā???

     [+] [-]

, 2016-12-03 19:06, pirms 7 gadiem
svomalraH rakstīja: Sporta centrs komentāru sadaļā ir kā veca ieēdusies plate,kas maļ vienu un to pašu Nevajag būt pareģim lai paredzēt aptuveni kādi komentāri ir sagaidāmi.
+:-D