Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

D grupā līderu duelis, B grupā ''Real'' uzņems ''Inter''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

D grupā līderu duelis, B grupā ''Real'' uzņems ''Inter''
Jirgens Klops ''Liverpool'' treniņā. Foto: Zumapress/Scanpix

Šodien tiks aizvadītas pirmās trešās kārtas spēles UEFA Čempionu līgā. D grupā paredzēts līderu duelis, kur ''Atalanta'' savā laukumā uzņems Anglijas Premjerlīgas čempionvienību ''Liverpool''. Tikmēr B grupā Madrides ''Real'', kas vēl šajā sezonā nav izcīnījusi uzvaru, uzņems Milānas ''Inter''.

A grupā plkst. 19:55 Maskavas ''Lokomotiv'' savā laukumā uzņems Madrides ''Atletico''. Pēc graujošā zaudējuma pret ''Bayern'' ar 0:4, ''Atletico'' otrajā kārtā apspēlēja ''RB Salzburg'' ar 3:2, kamēr ''Lokomotiv'' savā laukumā izrādīja sīvu pretestību Minhenes ''Bayern'', piekāpjoties ar 1:2. ''Atletico'' galvenais treneris Djēgo Simeone ciena pretinieku: ''Mums šodien būs spēle pret konkurētspējīgu komandu. Viņu pēdējo 14 spēļu rezultāti runā paši par sevi. Tajās spēlēs, kurās tika piedzīvoti zaudējumi, bija pārsvarā ar vienu vārtu starpību.'' Citā spēlē Minhenes ''Bayern'' viesosies Zalcburgā pie vietējās ''RB Salzburg'' vienības. Hansi Fliks uzskata, ka gaidāma aizraujoša spēle: ''Zalcburga ir paveikusi lielisku darbu pēdējos gados. Viņu sastāvā ir talantīgi jaunie futbolisti, viņi spēlē moderni un dodas uz priekšu. Domāju, ka mūs sagaida interesanta spēle.''

B grupā šā brīža līdervienība Doņeckas ''Shakhtar'' savā laukumā uzņems Menhendgladbahas ''Borussia'', kamēr Madrides ''Real'' spēkosies pret Milānas ''Inter''. ''Shakhtar'' pēc uzvaras pār ''Real'' ar 3:2 nospēlēja neizšķirti ar ''Inter'', kamēr ''Borussia'' abās spēlēs cīnījusies neizšķirti. Otrās kārtas mačā pret ''Real'' Vācijas klubs izlaida divu vārtu pārsvaru. ''Shakhtar'' uzvaras gadījumā pēc pirmā apļa būs grupas līdervienība, kamēr iespēju būt galvgalī pēc trim aizvadītajām spēlēm ir arī ''Borussia''. Otrā grupas spēlē Madrides ''Real'' uzņems Milānas ''Inter''. ''Real'' palīdzēt nevarēs aizsargs Eders Militau, kam konstatētas pozitīvas Covid-19 analīzes, kamēr ''Inter'' nespēlēs uzbrukuma līderis Romelu Lukaku, kurš sava kluba labā šajās sezonā jau izcēlies septiņas reizes.

C grupā Pepa Gvardiolas trenētā ''Manchester City'' savā laukumā uzņems grieķu ''Olympiakos''. Kamēr ''Manchester City'' svinējusi panākumus abās pirmajās spēlēs un ieņem pirmo vietu C grupā, ''Olympiakos'' pēc uzvaras pirmajā spēlē cieta zaudējumu pret ''Porto'' nākamajā mačā. Gvardiola pirms spēles atzina, ka mērķis ir uzvarēt un palielināt pārsvaru pār sekotājiem tabulā: ''Pirmais solis ir kvalificēties nākamajai kārtai un to izdarīt pēc iespējas ātrāk. Ja tomēr to izdarīsim pēdējā mājas spēle, tas arī būs apmierinoši. Šobrīd mums ir iespēja uzvarēt un atstāt ''Olympiakos'' sešu punktu atstatumā no mums. Tas ir mērķis, kas mums jāizpilda.'' Citā spēlē ''Porto'' uzņems franču ''Marseille'', kas piedzīvojusi zaudējumus pirmajās divās Čempionu līgas spēlēs.

D grupā Itālijā norisināsies līderu duelis starp ''Atalanta'' un Jirgena Klopa trenēto ''Liverpool''. Ja Anglijas Premjerlīgas čempioni pirmajās divās spēlēs svinējuši uzvaras, tad ''Atalanta'' pirmajā spēlē pārspēja ''Midtjylland'' ar 4:0, bet otrajā spēlē cīnījās neizšķirti 2:2 ar ''Ajax''. Jirgens Klops pretinieku salīdzināja ar ''Leeds United'': ''Šis ir līdz šim mūsu lielākais izaicinājums Čempionu līgā. ''Atalanta'' ir sarežģīts pretinieks un savā spēles stilā līdzīga ''Leeds United''. Šī būs grūta spēle. Mums ir bijuši grūti brīži, bet esam spējuši tos pārvarēt. Šis ir tikai sezonas sākums, tāpēc mums nevajadzētu pārāk uztraukties, kādas pozīcijās atrodamies Anglijā.'' Citā spēlē ''Midtjylland'' uzņems Amsterdamas ''Ajax''.

UEFA Čempionu līga, 3.kārta

LaiksGrupaSpēle
19:55ALokomotiv - Atletico
BShakhtar - Borussia M
22:00ASalzburg - Bayern
BReal - Inter
CManchester City - Olympiakos
CPorto - Marseille
DMidtjylland - Ajax
DAtalanta - Liverpool

Skaties pasaules klases sporta tiešraides Go3!

  -2 [+] [-]

, 2020-11-03 11:19, pirms 3 gadiem
Liverpool ne īpaši svarīga spēle, jo galveno - tikt playoffos var nodrošināt/pietiks ,ja šodien spēlēs ar rezervistiem, jo galvenā cīņa ir svētdien ar MC.

  +2 [+] [-]

, 2020-11-03 11:54, pirms 3 gadiem
dakots rakstīja: Liverpool ne īpaši svarīga spēle, jo galveno - tikt playoffos var nodrošināt/pietiks ,ja šodien spēlēs ar rezervistiem, jo galvenā cīņa ir svētdien ar MC.
Tu pamulki CL vienmer ir prioritate, un vini ir vel talu no kautkadas nodrosinasanas,un sodien ir 2 diena,lidz svetdienai ka lidz menesim,kur tadi auni rodas,arprac!

  -1 [+] [-]

, 2020-11-03 12:07, pirms 3 gadiem
Maikl30 rakstīja: Tu pamulki CL vienmer ir prioritate, un vini ir vel talu no kautkadas nodrosinasanas,un sodien ir 2 diena,lidz svetdienai ka lidz menesim,kur tadi auni rodas,arprac!
Tu, pagudrais, ČL priekš tādiem klubiem kā Liverpool, Bayern u.c. sākas ar playoffiem...šodienas spēle neizšķir šo jautājumu - tiks vai netiks playoffos, bet spēlei ar MC ir 6 punktu cena!...šodien ir treniņspēle pirms svētdienas!

  +1 [+] [-]

, 2020-11-03 12:18, pirms 3 gadiem
Maikl30 rakstīja: Tu pamulki CL vienmer ir prioritate, un vini ir vel talu no kautkadas nodrosinasanas,un sodien ir 2 diena,lidz svetdienai ka lidz menesim,kur tadi auni rodas,arprac!
Tev laikam meitenes nedod, ka esi tik neapmierināts visu laiku

  +2 [+] [-]

, 2020-11-03 13:02, pirms 3 gadiem
Ja jau virsrakstā piemin par D grupu kur būs līderu duelis, tad jau tālāk vajadzēja rakstīt, ka būs pastarīšu cīņa Madridē

  +2 [+] [-]

, 2020-11-03 13:04, pirms 3 gadiem
filguds rakstīja: Tev laikam meitenes nedod, ka esi tik neapmierināts visu laiku
Zinot ko viņš dažreiz runā es nebūtu pārsteigts ja tās nebūtu meitenes

  -1 [+] [-]

, 2020-11-03 15:44, pirms 3 gadiem
dakots rakstīja: Liverpool ne īpaši svarīga spēle, jo galveno - tikt playoffos var nodrošināt/pietiks ,ja šodien spēlēs ar rezervistiem, jo galvenā cīņa ir svētdien ar MC.
Njā, ar rezervistiem atdos pirmo vietu ČL grupā, lai pēc piecām dienām varētu rukāt titulu izšķirošo spēli pret vareno PL 10. vietā esošo MC...

  +1 [+] [-]

, 2020-11-03 15:59, pirms 3 gadiem
yankeezulu rakstīja: Njā, ar rezervistiem atdos pirmo vietu ČL grupā, lai pēc piecām dienām varētu rukāt titulu izšķirošo spēli pret vareno PL 10. vietā esošo MC...
pēc zaudētiem punktiem MC ir 3.vietā un ar lielāko sastāva dziļumu EPL, kas nosaka to, ka ir titula pretendenti....bet ČL 1.vieta grupā mums bija jau pagājušo sezonu un kas no tā? ..pretī nāca 2.vietas atlēti...nekādas īpašas nozīmes tai 1.vietai nav, un viņa jau nekur nepazūd, jo būs arī spēle ar Atalantu savā laukumā..

     [+] [-]

, 2020-11-03 23:14, pirms 3 gadiem
..kamēr komentāros spriedelē – kas ir kas, Liverpūle sadragā Atalantu tā, kā Atalanta pērn sadragāja visus pārējos