Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Ošam 90 minūtes, "Xamax" izlaiž uzvaru Šveicē

Ints Megnis
Ints Megnis

Ošam 90 minūtes, "Xamax" izlaiž uzvaru Šveicē
Mārcis Ošs. Foto: Gabriel Lado

Visas 90 minūtes Šveices futbola čempionāta spēlē sestdien aizvadīja Latvijas aizsargs Mārcis Ošs, bet viņa pārstāvētā Neišateles "Xamax" komanda izbraukumā atspēlējās no iedzinējiem un pārņēma vadību, bet pēc tam ielaida kompensācijas laikā un cīnījās 2:2 (0:1) ar "Thun".

Ošs jau spēles 16. minūtē tika pie brīdinājuma, bet 41. minūtē "Xamax" ielaida vārtus, kad divos pieskārienos pēc labas piespēles precīzi sita serbs Dejans Sorgičs. Tieši Ošs bija viņam vistuvāk esošais aizsargs. Tomēr "Xamax" nepadevās un pārņēma vadību - spēles 73. minūtē izlīdzinājumu panāca Žofrijs Treo, bet 81. minūtē viesus jau vadībā izvirzīja Šarls Dudēns. Ar to gan duelis nebeidzās un jau kompensācijas trešajā minūtē "Thun" izrāva uzvaru, kad precīzs bija Marvins Špīlmans.

"Xamax" nav spējusi uzvarēt piecās Šveices čempionāta spēlēs pēc kārtas. Tagad trim turnīra vājākajām vienībām - "Xamax", Roberta Uldriķa pārstāvētajai "Sion", kā arī Cīrihes "Grasshoppers" - ir pa 11 punktiem.

Čehijas čempionāta spēlē rezervē palika Dāvis Ikaunieks, bet viņa pārstāvētā "Jablonec" ar 6:2 (3:0) viesos sagrāva Prāgas "Dukla". Uzvarētājiem pa vieniem vārtiem iesita seši dažādi futbolisti, bet pēdējās sešās nacionālā čempionāta spēlēs "Jablonec" guvusi piecas uzvaras.

Kazahstānā jau 28. minūtē laukumā uz maiņu devās Artūrs Karašausks, tomēr "Akzhayik" viesos ar 0:2 (0:0) piekāpās Pavlodaras "Irtysh". Tikmēr Polijas čempionātā kārtējo reizi rezervē palika Igors Tarasovs, bet Vroclavas "Slask" mājās ar 0:3 (0:0) kapitulēja "Plock" futbolistiem, kaut jau no 28. minūtes darbojās vairākumā.

     [+] [-]

, 2018-11-03 22:02, pirms 5 gadiem
Xamax vairs nav pēdejie.