Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

"Milan" cer panākt Ibrahīmoviča atgriešanos komandā

Rolands Eliņš

"Milan" cer panākt Ibrahīmoviča atgriešanos komandā
Zlatans Ibrahīmovičs. Foto: AP/Scanpix

Itālijas mediji vēsta, ka slavenais futbola klubs „AC Milan” veic diskusijas ar Zlatanu Ibrahīmoviču par viņa atgriešanos A Sērijā, kā arī izvērtē savas legālās iespējas to paveikt, jo šobrīd apgrūtināta izskatās iekļaušanās UEFA finansiālā „Fair Play” noteikumos.

Par „Milan” vēlmi panākt Zlatana Ibrahīmoviča atgriešanos komandā Itālijā tiek baumots jau labu laiciņu. Tiek vēstīts, ka Zlatanam ļoti simpatizē „Milan” vienība un viņam palikušas ļoti labas atmiņas no laika, kad viņš Milānā spēlēja iepriekš, tāpat Ibrahīmoviča pieteikšana sastāvā būtu ļoti populārs solis „Milan” līdzjutēju vērtējumā.

„Gazzeta dello Sport” vēsta, ka pārrunas notiek pilnā sparā, un iespēja, ka Zlatans janvāra transfēru logā vēlēsies pievienoties Milānai, tiek vērtēta augstu, taču ir arī šķērslis.

„Milan” šovasar jau saņēma UEFA komitejas sodu par finansiālā „Fair Play” noteikumu neievērošanu, par ko tika sodīta ar izslēgšanu no Eiropas līgas, tiesa, apelācijā sods tika atcelts. Zlatana piesaistīšana nozīmētu jaunus izdevumus, kurus „Milan” īsti nevarēs atļauties, jo jau vienojusies par 21 gadu vecā brazīlieša Lukasa Paketas iegādi par 40 miljoniem eiro no „Flamengo”. Šī pāreja oficiāli tiks realizēta janvārī.

Ibrahīmovičs pavisam nesen pielika punktu savai sezonai MLS, kur viņa komanda neiekļuva izslēgšanas spēlēs, un tas tiek minēts kā arguments Zlatana iespējamajai vēlmei mainīt komandu. Tiek ziņots, ka Losandželosas klubā Zlatana alga ir 1.5 miljoni eiro sezonā, kas ar dažādu sponsoru bonusiem sasniedz četrus miljonus eiro.

Zlatanam nesen palika 37 gadi, taču MLS turnīrā viņš apliecināja, ka savu vārtu gūšanas prasmi nav zaudējis, un sezonu pabeidza kā līgas otrs rezultatīvākais spēlētājs. Zlatans „Milan” rindās iepriekš spēlēja no 2010. līdz 2012. gadam, kad 85 oficiālajās spēlēs izcēlās ar 56 vārtu guvumiem.

Jāpiemin, ka šovasar "Milan" transfēra darījumā ieguva Argentīnas uzbrucēju Gonsalo Igvainu, kurš ir viens no labāk apmaksātajiem spēlētājiem līgā.

„Milan” vienībai sezonas sākums nebija īpaši izdevies, taču šobrīd Dženāro Gatuvo vadītā komanda ar divām uzvarām pacēlusies uz ceturto vietu A Sērijas kopvērtējumā.

Izmantotie resursi:
https://www.football-italia.net/130...

     [+] [-]

, 2018-11-03 15:52, pirms 5 gadiem
Eliņ, vai patiešām tu esi saindējies? Visu laiku mums bija Ibrahimovičs ar īso "I"! Tu vienīgais esi mums narciss - īstenais pareizrakstītājs... Vai tevi pašu vēl nešķebina no šīm "novitātēm"?

     [+] [-]

, 2018-11-03 16:36, pirms 5 gadiem
wolmar rakstīja: Eliņ, vai patiešām tu esi saindējies? Visu laiku mums bija Ibrahimovičs ar īso "I"! Tu vienīgais esi mums narciss - īstenais pareizrakstītājs... Vai tevi pašu vēl nešķebina no šīm "novitātēm"?
Īstenībā nē, Zlatans jau no pirmsākumiem ir ar garo, tas kā tu ikdienā izrunā ir cita lieta.