Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"Celtnieks" handbolisti sagādā "Latgolam" otro zaudējumu šosezon

Ints Megnis
Ints Megnis

"Celtnieks" handbolisti sagādā "Latgolam" otro zaudējumu šosezon
Epizode no "Celtnieks" - "Latgols" mača. Foto: GL Sports Photography

Rīgas "Celtnieks" handbolisti sestdien "SynotTip" Virslīgas spēlē ar rezultātu 38:29 (17:19) viesos apspēlēja Ludzas "Latgolu", sagādājot pretiniekiem vien otro neveiksmi šosezon.

Pēc puslaika divu punktu pārsvars bija mājiniekiem, tomēr otrās spēles daļas ievadā "Celtnieks" ļoti ātri panāca pretiniekus un astotajā minūtē jau izvirzījās priekšā ar 23:20. Kaut "Latgols" vēl spēja izlīdzināt rezultātu (24:24), puslaika izšķirošajās minūtēs "Celtnieks" dominēja un noslēgumā guva ļoti pārliecinošu uzvaru.

Uzvarētājiem 12 vārtus iemeta Rihards Leja, kamēr pa septiņām reizēm rezultatīvi bija Vladislavs Košmans un Ritvars Balceris, bet "Latgols" sastāvā ar deviņiem vārtiem labākais bija Jānis Pavlovičs.

Kopvērtējumā līderei Dobeles "Tenax" ir maksimālie 16 punkti astoņās spēlēs, kamēr otro vietu ar 14 punktiem deviņos mačos ieņem "Celtnieks", par diviem punktiem apsteidzot astoņus mačus aizvadījušo "Latgolu".

Vēl vienā spēlē sestdien "Jūrmalas Sports" ar 34:32 (18:15) pārspēja ASK/LSPA handbolistus. Šeit jūrmalniekiem desmit vārtus iemeta Rolands Ivanovs, kamēr ASK/LSPA rindās to pašu iespēja Kristers Rihards Ozols un Mārtiņš Stepuļenoks-Stukanovs.

Līdz ar to ASK/LSPA komanda zaudējusi visās astoņās šosezon aizvadītajās Virslīgas spēlēs.