Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Meiera komandas biedrs Koloms - VTB līgas oktobra MVP

Andrejs Siliņš

Meiera komandas biedrs Koloms - VTB līgas oktobra MVP
Kvino Koloms
Foto: Sputnik / Scanpix

Par VTB Vienotās līgas vērtīgāko spēlētāju oktobra mēnesī nosaukts Latvijas izlases basketbolista Mārtiņa Meiera pārstāvētās Kazaņas "Unics" spāņu saspēles vadītājs Kvino Koloms.

188 centimetrus garais Koloms oktobrī VTB līgā vidēji spēlē izcēlās ar 13,0 punktiem, 8,0 rezultatīvām piespēlēm, 2,7 atlēkušajām bumbām, kā arī efektivitātes reitingu +17. Kazaņieši oktobrī pieveica Sanktpēterburgas "Zenit", Tallinas "Kalev" un Krasnodaras "Lokomotiv-Kuban".

"Unics" ar trim uzvarām trīs aizvadītās spēlēs ieņem trešo pozīciju turnīra tabulā. Kazaņas komanda ir viena no trim, kas vēl nav zaudējusi - CSKA uzvarējusi piecās spēlēs, bet "Khimki" četrās.

29 gadus vecais Koloms "Unics" klubam pievienojās 2015. gadā un šī ir jau trešā sezona pēc kārtas Kazaņas komandā. Pagājušajā sezonā Koloms bija labākais līgas piespēlētājs (vidēji 8,4 piespēles mačā), bet 2016. gadā tika atzīts par sezonas labāko rezervistu.

Svētdien "Unics" VTB līgas mačā Baltkrievijā tiksies ar vietējo Minskas "Tsmoki", kur par trenera asistentu strādā Edmunds Valeiko.

Mārtiņš Meiers pagaidām spēlējis maz - VTB līgā viens mačs un deviņarpus minūšu laikā gūti četri punkti.

Izmantotie resursi:
VTB United League

     [+] [-]

, 2017-11-03 14:28, pirms 6 gadiem
Meieram vajadzētu tīties prom no Kazaņas un jo ātrāk , jo labāk.