Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

LBL par oktobra labāko spēlētāju atzīts Aigars Šķēle

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

LBL par oktobra labāko spēlētāju atzīts Aigars Šķēle
Aigars Šķēle
Foto: bkventspils.lv

"Olybet" Latvijas Basketbola līgas klubu treneru balsojumā par līgas oktobra spēlētāju atzīts līdervienības BK “Ventspils” aizsargs Aigars Šķēle, kurš palīdzēja savai komandai uzvarēt visās septiņās spēlēs, gūstot vidēji 13,1 punktu, izdarot 3,1 rezultatīvu piespēli, izcīnot 5,3 atlēkušās bumbas un nopelnot vidējo lietderības koeficientu 17.

"Jā, Eiropas čempionātā nostiprināju pārliecību – redzēju un sapratu, ka neesmu sliktāks par citiem dalībniekiem. Ka varu spēlēt tādā sabiedrībā. Kad komandai radās tāda vajadzība – spēlē ar Turciju –, gāju laukumā un izdarīju visu, kas bija vajadzīgs un ko biju iecerējis. Protams, daudzas lietas manā spēlē vēl jāpilnveido," norādīja Aigars Šķēle.

Vienlaikus viņš norādīja, ka Latvijas izlases pārstāvēšana nav mainījusi domas pirms sezonas. "Jau sen esmu sapratis, ka katru dienu jācenšas attīstīt savas prasmes, progresēt. Eiropas čempionāts bija tikai papildus pamudinājums strādāt, lai šosezon sasniegtu augstākus mērķus. Gan kopā ar komandu, gan individuāli."

"Ventspils" sezonu sākusi pārliecinoši, uzvaras izcīnot ar vidēji 23 punktu pārsvaru. "Iespējams, pretinieki ir vājāki nekā pēdējos gados, bet mums katra spēle tik un tā ir kā labs treniņš – ar saviem uzdevumiem un izaicinājumiem. Arī treneri prasa simtprocentīgu koncentrēšanos un neļauj atslābt," teica Šķēle, kurš kopā ar Robertu Štelmaheru strādāja arī Valmierā, kļūstot par Latvijas čempionu.

Izmantotie resursi:
OlyBet LBL Oktobra spēlētājs – Aigars Šķēle (BK...

  +2 [+] [-]

, 2017-11-03 21:36, pirms 6 gadiem
Ko Armands ?

     [+] [-]

, 2017-11-03 21:39, pirms 6 gadiem
bezbiksis rakstīja: Ko Armands ?
Šēnhofam ir tas raidījums "Kosmodroms" un Šēnhofs runāja par to kas pietrūkst VEFam u.t.t. un tad ieminējās arī, ka Armands Šķēle noderētu un Armands pats skatījās to tiešraidi un Šēnhofs prasīja "Armand kā ar VEF?" vai kaut ko tan līdzīgu un Armands pats ierakstīja komentāros "#ŠķēleOut" bet, kad jautāja vai tas ir domāts pavisam prom no VEFa šajā sakarā vai pavisam prom no basketbola uz to vairs neko neatbildēja

     [+] [-]

, 2017-11-03 21:42, pirms 6 gadiem
Sūds par VEFu, Armands gan bija ( ir ) interesants spēlētājs, žēl.

     [+] [-]

, 2017-11-03 21:57, pirms 6 gadiem
taspatspuisis rakstīja: Šēnhofam ir tas raidījums "Kosmodroms" un Šēnhofs runāja par to kas pietrūkst VEFam u.t.t. un tad ieminējās arī, ka Armands Šķēle noderētu un Armands pats skatījās to tiešraidi un Šēnhofs prasīja "Armand kā ar VEF?" vai kaut ko tan līdzīgu un Armands pats ierakstīja komentāros "#ŠķēleOut" bet, kad jautāja vai tas ir domāts pavisam prom no VEFa šajā sakarā vai pavisam prom no basketbola uz to vairs neko neatbildēja
Viņam pērnā sezona bija diezgan traumatiska, es nebrīnītos, ka viņš pavisam beigtu, vai arī kādā komandā, kur viņam būs neliela slodze.

  +1 [+] [-]

, 2017-11-03 22:43, pirms 6 gadiem
Pelnīti, noteikti čalis, kurš varētu spēlēt kautkur ārzemēs pēc pāris gadiem.