Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Sabres" lazareti papildina arī viens no aizsardzības līderiem Bogosjans

Agris Suveizda

Sabres" lazareti papildina arī viens no aizsardzības līderiem Bogosjans
Zaks Bogosjans
Foto: Sipa USA/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas komandas Bufalo "Sabres" galvenais treneris Dens Bailsma apstiprināja, ka šonakt pret Toronto "Maple Leafs" palīdzēt nevarēs arī amerikāņu aizsargs Zaks Bogosjans.

"Tas ir ceļgala savainojums. Iekšējā sānu saite. Un tās sastiepums drīzāk ir starp pirmo un otro pakāpi. Šobrīd prognozes ir, ka nāksies izlaist vairākas nedēļas," sacīja Bailsma. Paredzams, ka Bogosjana vietā blakus Dmitrijam Kuļikovam spēlēs 24 gadus vecais Keisijs Nelsons, kurš līgā aizvadījis vien astoņus mačus.

26 gadus vecais Bogosjans šosezon deviņās spēlēs nav ticis pie rezultativitātes punktiem un nopelnījis negatīvu lietderības koeficientu -2 un sešas soda minūtes. Iepriekšējā sezonā 2008. gada drafta trešajam numuram 64 spēles bija 24 (7+17) punkti, negatīvs lietderības koeficients -11 un 68 soda minūtes.

Komandas lazaretē jau bija tādi uzbrukuma līderi kā Džeks Aikels un Evanders Keins, tāpat savainojumus ārstē Nikolā Delorjē un Hadsons Fašings. Bufalo "Sabres" ar desmit punktiem deviņās spēles Austrumu konferencē ieņem 11. vietu.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/buffalos-z...