Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

''AS Roma'' minimāli uzvar ''Udinese'', ''Napoli'' liedz braukt uz Turīnu Covid-19 dēļ

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''AS Roma'' minimāli uzvar ''Udinese'', ''Napoli'' liedz braukt uz Turīnu Covid-19 dēļ
AS Roma futbolisti. Foto: La Presse/Scanpix

Šodien Itālijas A sērijas spēlē ''AS Roma'', pateicoties Pedro gūtajiem vārtiem cīņas 55. minūtē, pārspēja ''Udinese'' , izcīnot savu pirmo uzvaru. Tikmēr neskaidrības ir ap spēles norisi starp ''Napoli'' un Turīnas ''Juventus'', kas, iespējams, nenotiks Covid-19 pandēmijas dēļ.

Šodien tika aizvadītas trīs pirmās trešās kārtas spēles un centrālajā no tām ''AS Roma'' viesojās pie ''Udinese''. Romas futbolisti sezonā vēl nebija izcīnījuši uzvaras - viena noslēgusies neizšķirti, bet citā piedzīvots zaudējums. Ari spēle pret ''Udinese'' Romas futbolistu sniegums nepārliecināja un gan viena, gan otra komanda varēja uzvarēt. Gan pēc bumbas kontroles, gan momentiem abām vienībām bija iespējas uzvarēt un pamainīt cīņas gaitu.

Spēles likteni izšķīra gūtie vārti otrā puslaika sākumā, kad 55. minūtē izcēlās Pedro. Turpmākajās minūtēs ''Udinese'' devās uzbrukumos atspēlēties, bet nesekmīgi un ''AS Roma'' izcīnīja savu pirmo uzvaru čempionātā.

Tikmēr neskaidrības ir ap rītdienas spēli starp Turīnas ''Juventus'' un ''Napoli''. 2. kārtu ''Napoli'' aizvadīja pret ''Genoa'', kurā vēlāk tika konstatēti 14 Covid-19 pozitīvi testi. Tiek ziņots, ka pēc jaunajiem ceļošanas ierobežojumiem ''Napoli'' nav ļauts doties uz Turīnu, kamēr ''Juventus'' gatavojas rītdienas spēlei un gadījumā, ja ''Napoli'' neieradīsies, vēlas, lai tiktu piešķirts tehniskais zaudējums 0:3.

Itālijas A sērija, 3.kārta

SpēleRezultātsVārtu guvēji
Fiorentina - Sampdoria1:2 (0:1)Vlahovičs 72' - Kvaljarella 43' (11m) Verre 83'
Sassuolo - Crotone4:1 (1:0)Berrardi 19' Caputo 58' (11m) 85' Lokateli 90+3' - Nwankvo 49 (11m)
Udinese - AS Roma0:1 (0:0)Pedro 55'
Atalanta - Cagliari
Parma - Hellas Verona
Benevento - Bologna
Lazio - Inter
Milan - Spezia
Juventus - Napoli

     [+] [-]

, 2020-10-04 00:12, pirms 4 gadiem
Jā, Pedro uzvārds ir Ledesma, taču futbola pasaulē visi viņu pazīst kā Pedro. Kvaljarella iesita pendeli, nevis savos vārtos.

  +1 [+] [-]

, 2020-10-04 00:16, pirms 4 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Jā, Pedro uzvārds ir Ledesma, taču futbola pasaulē visi viņu pazīst kā Pedro. Kvaljarella iesita pendeli, nevis savos vārtos.
paldies, labots!

     [+] [-]

, 2020-10-04 11:48, pirms 4 gadiem
Mēļo, ka spele tiks pārcelta un Juve tehnisko uzvaru nedabūs. Toties šodien Lacio - Inter, romiešiem visas iespējas reabilitēties pēc zaudējuma Bergamo.