Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Mesi priecīgs par 90 minūtēm laukumā, Konte vaino spēlētāju nogurumu

Andris Liepa
Andris Liepa

Mesi priecīgs par 90 minūtēm laukumā, Konte vaino spēlētāju nogurumu
Lionels Mesi. Foto: AFP/Scanpix

Pēc UEFA Čempionu līgas otrās kārtas spēlēm Lionels Mesi pauda prieku, ka pirmoreiz šosezon varējis nospēlēt visu maču, bet Milānas "Inter" galvenais treneris Antonio Konte ir pārliecināts, ka Itālijas klubs Barselonā bija pelnījis labāku rezultātu par zaudējumu.

"Esmu noguris, bet priecīgs, ka pirmoreiz šajā sezonā man izdevās pavadīt laukumā visas 90 minūtes. Man pietrūkst spēļu ritma, tomēr es priecājos par mūsu uzvaru," pēc uzvaras pār "Inter" (2:1) izteicies Lionels Mesi. "Mums bija jāuzvar šī spēle, mums ir sarežģīta grupa. Uzdevums ir iegūt pirmo vietu, bet "Inter" nav viegli apspēlēt. Viņi gandrīz neatstāj brīvās zonas starp līnijām. Par laimi, mums izdevās panākt savu."

Tikmēr "Inter" galvenais treneris Antonio Konte uzskata, ka viņa vadītā komanda bija pelnījusi labāku rezultātu. "Esmu pārliecināts, ka mēs šovakar varējām iegūt ko vairāk. Mēs pastāvīgi presingojām "Barcelona" spēlētājus, jo īpaši mača pirmajā pusē. Otrā puslaikā mūsu spēlētāji nogura, jo pēdējā laikā mums nākas aizvadīt vairākas spēles pēc kārtas. Tomēr tik un tā mēs bijām pelnījuši vairāk. Šobrīd ir grūti meklēt pozitīvo. Labas komandas pēc zaudējumiem nekad mājās neatgriežas priecīgā noskaņojumā. Pat pēc tik labām spēlēm kā šovakar."

"Liverpool" uzbrucējs Mohameds Salāhs pēc rezultatīvās uzvaras pār Zalcburgas klubu (4:3) norādījis, ka pašreizējie Čempionu līgas trofejas īpašnieki uzvarējuši uz pieredzes rēķina. "Reizēm viss nenotiek tā, kā plānots. Taču mums pietika spēka, lai izlabotu situāciju, lai gan šovakar nespēlējām ideāli. "Liverpool" uzvarēja uz pieredzes rēķina. Firminu šodien bija dzimšanas diena un es ļoti centos, lai arī viņš gūtu vārtus. Taču Robertu samierinājās ar divām rezultatīvām piespēlēm. Nospēlēja viņš ļoti labi."

"Red Bull" norvēģu talants Erlings Holands pēc hat-trick Čempionu līgas pirmajā kārtā nepalika tukšā arī Liverpūlē. "Šī bija traka spēle. Mēs pierādījām, ka varam parādīt augstākā līmeņa futbolu. Bijām ļoti tuvu neizšķirtam. Acīmredzot kaut ko varējām izdarīt labāk, bet spēlējām pret "Liverpool". Spēlēt pret šo komandu viņu mājas stadionā - tas šobrīd ir grūtākais uzdevums pasaulē."

Izmantotie resursi:
uefa.com/uefachampionsleague/