Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Sotniekam un Ābolam zaudējums Hantimansijskā

Andrejs Siliņš

Sotniekam un Ābolam zaudējums Hantimansijskā
Kristaps Sotnieks
Foto: hclada.ru

Pirmdien pamatīgu zaudējumu Kontinentālajā Hokeja līgā (KHL) piedzīvoja Arta Ābola trenētā Toljati "Lada", kas izbraukumā ar rezultātu 1:4 piekāpās Hantimansijskas "Yugra".

Mājinieki visa mača garumā uzbruka vārtiem biežāk un arī realizācija bija augstākā līmenī, lai gan spēles sākums neliecināja, ka mačs varētu beigties ar tik lielu vienas komandas pārsvaru. Četras sekundes pirms pirmās trešdaļas beigām "Lada" izvirzījās vadībā, taču jau ceturtajā otrās trešdaļas minūtē mājinieki izlīdzināja.

Pirmo reizi vadību izdevās pārņemt desmitajā minūtē, un Konstantīna Panova vārtu guvums izrādījās arī izšķirošais. Vēlāk "Yugra" guva vēl vienus vārtus un mača izskaņā, kad "Lada" nomainīja vārtsargu pret papildu laukuma spēlētāju, tika gūti arī ceturtie vārti - 4:1.

Kristaps Sotnieks laukumā bija 18 minūtes un 38 sekundes, veica divus metienus pa vārtiem un vienu spēka paņēmienu. Edgars Masaļskis pirms dažām dienām tika ievietots savainoto spēlētāju sarakstā.

"Lada" piedzīvoja devīto zaudējumu 16 aizvadītajās spēlēs. Ar šo maču sākās trīs izbraukumu tūre, kas turpināsies trešdien Jekaterinburgā ar spēli pret vietējo "Avtomobilist". Pēc tam jādodas uz Kazahstānu, lai tiktos ar Astanas "Barys" komandu.

KHL regulārā sezona, 3. oktobris

SpēleRezultāts
Avtomobilist - Ak Bars1:4
Barys - Neftekhimik5:4
Yugra - Lada4:1
Dinamo R - Dynamo Msk