Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Uzreiz deviņi futbolisti izlaidīs Virslīgas spēli, brīdina arī Jelgavas fotogrāfu

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Uzreiz deviņi futbolisti izlaidīs Virslīgas spēli, brīdina arī Jelgavas fotogrāfu
"Jelgavas" fotokorespondenta lielisks foto no spēles ar "Mettu/LU"
Foto: Ivars Veiliņš

Vakar Latvijas Futbola federācijas Disciplinārajā komitejā (DK) apstiprināts, ka nākamo Virslīgas kārtu izlaidīs uzreiz deviņi(!) futbolisti.

Kā zināms, šodien tiks aizvadīts pārceltais Kurzemes derbijs un tajā diskvalifikācijas dēļ nevarēs spēlēt „Liepājas metalurga” raženais aizsargs Toms Mežs, kurš nopelnīja sarkano kartīti pret „Spartaku” – jāteic ka nopietnāks sods nesekoja, kaut arī futbolists iesita jūrmalniekam, kurš izprovocēja liepājnieku.

Savukārt nākamā pilnā kārta notiks šo sestdien, kad notiks 32. kārtas spēles. Tajās nevarēs piedalīties uzreiz astoņi futbolisti – tā šosezon vēl nav bijis! Viena no divām komandām, kas zaudējusi uzreiz divus spēlētājus, pie tam ļoti svarīgus, ir „Metta/LU” – studentiem dzelteno kartīšu limita pārsniegšanas dēļ nevarēs palīdzēt pēdējā laikā lieliskais Mārtiņš Milašēvičs un arī pieredzējušais uzbrucējs Gatis Kalniņš. „Metta/LU” aizvadīs svarīgu maču par palikšanu pret „Jūrmalu”, kuras rindās diskvalificēts Oskars Ikstens un noraidījumu pret Rīgas „Daugavu” (2:3) nopelnījušais Aleksandrs Solovjovs – arī ļoti nozīmīga figūra savā komandā.

Līdere Daugavpils „Daugava” sestdien uzņems „Jelgavu” un, iespējams, varēs izvērsties uzbrukuma labajā malā (Andrejs Kovaļovs!), jo diskvalificēts aļņu kreisās malas aizsargs Dmitrijs Daņilovs. Tāpat spēcīgākajos sastāvos savā starpā necīnīsies „Gulbene” pret „Spartaku”. Gulbeniešiem nebūs Ivana Gluško, bet viesiem Meža izprovocētāja kolumbiešu leģionāra Duvana Kastanjedas. Pie tam Kastanjeda atšķirībā no Meža sodīts ļoti bargi – diskvalifikācija uz trim spēlēm (nespēlēs arī pēc tam pret Rīgas „Daugavu” un „Mettu/LU”), kā arī piespriests 150 latu sods.

Rīgas „Daugavai” jau tā būs grūti pret „Ventspili”, bet rīdziniekiem vēl arī nevarēs palīdzēt uzbrukuma līderis Vitālijs Ziļs, kurš ar 10 vārtiem ieņem 5. vietu rezultatīvāko spēlētāju sarakstā.

Tikmēr naudas sodus pēc mača pret „Mettu/LU” (1:1) izpelnījusies „Jelgava”. Komandas galvenā trenera Daiņa Kaazakeviča palīgs Sergejs Golubevs sodīts ar vienas spēles diskvalifikāciju (nedrīkstēs atrasties komandas tehniskajā zonā spēlē pret Daugavpils „Daugavu”) un 100 latu sodu, jo uzvedies neētiski (attiecībā uz tiesnešu darbību) laukuma centrā. Tāpat „Jelgavas” klubs brīdināts par tā fotokorespondenta ekipējuma neievērošanu.

Izmantotie resursi:
LFF: Pievienojies LFF brīvprātīgo komandai!

  +2 [+] [-]

, 2012-10-03 12:32, pirms 12 gadiem
Nebija uzvilcis zaļo vesti.