Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

''Spartak'' derbijā sakauj Znaroka ''Dynamo''

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

''Spartak'' derbijā sakauj Znaroka ''Dynamo''
Oļegs Znaroks
Foto: Aleksandrs Safonovs, championat.com

Šovakar Kontinentālās hokeja līgas regulārās sezonas spēlē Maskavas ''Spartak'' viesos pilsētas derbijā ar 4:1 sakāva Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadīto Maskavas ''Dynamo'', lai gan mājinieki izdarīja 53 metienus. Uzvarētāju labā ar vārtiem un rezultatīvu piespēli atzīmējās slovāku uzbrucējs Marsels Hosa.

Abas komandas, kas pārstāv Bobrova divīziju, šosezon bija tikušās jau divas reizes, abām svinot uzvaras savu līdzjutēju priekšā. Vispirms ''Spartak'' sāncenšus sakāva ar 5:2, lai gan jau 9. sekundē nonāca iedzinējos, bet pēc divām dienām sekoja ''Dynamo'' revanšs ar 2:1.

Šodienas spēlē ''Spartak'' vadībā izvirzījās 15. minūtē, kad pirmos vārtus sezonā guva uzbrucējs Aleksandrs Juņkovs. Septiņas sekundes pirms mača ekvatora slovāku leģionārs Štefans Ružička ''Spartak'' pārsvaru dubultoja - 2:0. Viņam neilgi pirms otrās trešdaļas beigām pievienojās tautietis Marsels Hosa, kurš zināms pēc rezultatīvā snieguma Rīgas ''Dinamo'' rindās.

Pēc Jegora Mihailova vārtu guvuma otro spēli pēc kārtas 50. minūtē rezultāts mājiniekiem kļuva pagalam nepieklājīgs - 0:4. Tomēr pieredzējušais Jurijs Babenko prata gūt goda vārtus - 1:4. Tādējādi ''Dynamo'' otrais zaudējums pēc kārtas, savukārt ''Spartak'' - otrā uzvara pēc kārtas un vadība Maskavas derbijā ar 2-1. Vien jāpiebilst, ka metienu attiecība bija 53:26 ''Dynamo'' labā.

  -2 [+] [-]

, 2011-10-03 21:04, pirms 13 gadiem
Aksausmas Znaroka Dynamo ar tiem vaartusargiem shogad kaut kas nau kartibaa...
Metienu attieciiba - Spartak 26 , Dynamo 53.

Bet jaa Kasutins aizvadija vienu no labaakajaam spelem.

  +3 [+] [-]

, 2011-10-03 22:03, pirms 13 gadiem
jancis105 rakstīja: Aksausmas Znaroka Dynamo ar tiem vaartusargiem shogad kaut kas nau kartibaa...
Metienu attieciiba - Spartak 26 , Dynamo 53.

Bet jaa Kasutins aizvadija vienu no labaakajaam spelem.
Metienu attiecība tikai norāda, ka bieži vien no tupas mētāšanas ir maz jēgas. Ja pretiniekam viss kārtībā ar aizsargiem un vārtsargu.

     [+] [-]

, 2011-10-04 00:12, pirms 13 gadiem
kāpēc gan kāds no Maskavas klubiem nav noslēdzis līgumu ar to Megasport arēnu.. tak tīri čotkija!