Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

KHL prezidents par Covid-19 situāciju: Tā ir iespēja jaunajiem spēlētājiem

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

KHL prezidents par Covid-19 situāciju: Tā ir iespēja jaunajiem spēlētājiem
KHL prezidents Aleksejs Morozovs. Foto: KHL

Kontinentālās hokeja līgas prezidents Aleksejs Morozovs izteicies, ka pašlaik situācija saistībā ar Covid-19 nav tik kritiska, lai sāktu domāt par spēļu pārcelšanu.

“Mums bija tikšanās ar klubu vadībām, kurā paskaidrojām, ka sezonas kalendārs ir ļoti saspringts. Tāpēc arī prasījām, lai rūpīgi tiktu sekots līdzi hokejistu veselības stāvoklim,” teica Aleksejs Morozovs.

“Tiešsaistes režīmā redzam spēlētāju analīžu rezultātus. Šobrīd KHL nav kritiskas situācijas, lai domātu par spēļu pārcelšanu. Ir jauniešu sastāvi, ir fārmklubi. Šādā situācijā jaunie spēlētāji var tikt pie iespējas un aizķerties KHL,” teica līgas prezidents.

Vakar tika vēstīts, ka Habarovskas “Amur” sezonas pirmajai spēlei gatavojas stipri novājinātā sastāvā, jo daļa no spēlētājiem saslimusi ar vīrusu. Vienībai piesaistīti fārmkluba un junioru komandas labākie hokejisti.

KHL sezona sākās vakar, un atklāšanas spēlē Kazaņas “Ak Bars” ar 3:2 pagarinājumā pieveica Maskavas CSKA. Rīgas “Dinamo” pirmo spēli aizvadīs šovakar, pulksten 17:00 tiekoties ar Nursultanas “Barys”.

Izmantotie resursi:
https://www.khl.ru/news/2020/09/02/...