Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Markīzio pievienojas "Zenit", Hendersons pagarina līgumu ar "Liverpool"

Andrejs Siliņš

Markīzio pievienojas "Zenit", Hendersons pagarina līgumu ar "Liverpool"
Klaudio Markīzio
Foto: Reuters / Scanpix

Itālijas futbola izlases pussargs Klaudio Markīzio parakstījis līgumu uz divām sezonām ar Krievijas Premjerlīgas futbola klubu Sanktpēterburgas "Zenit", savukārt Anglijas izlases pussargs Džordans Hendersons pagarinājis līgumu ar Anglijas Premjerlīgas klubu "Liverpool".

32 gadus vecais Markīzio visu līdzšinējo futbolista dzīvi bija pavadījis dzimtās pilsētas Turīnas superkluba "Juventyus" sistēmā. Tur Markīzio sāka trenēties 1993. gadā, 12 gadus vēlāk kļuva par pilntiesību lielās komandas spēlētāju un, izņemot vienu īrē pavadītu sezonu "Empoli" rindās, pārējā laikā Markīzio spēlēja "Juventus".

Augustā tika pavēstīts, ka Markīzio vienojies ar klubu par sadarbības neturpināšanu, bet tagad futbolists pievienojies "Zenit", parakstot ar Krievijas klubu līgumu uz divām sezonām. "Zenit" jauno Krievijas čempionāta sezonu sākusi ar piecām uzvarām, vienu neizšķirtu un pirmo vietu turnīra tabulā. Tāpat "Zenit" pārvarēja UEFA Eiropas līgas kvalifikāciju un spēlēs grupu turnīrā pret "Bordeaux", "Copenhagen" un Prāgas "Slavia".

28 gadus vecais angļu pussargs Džordans Hendersons "Liverpool" pievienojās 2011. gadā, kad klubs iegādājās spēlētāju no "Sunderland" par aptuveni 20 miljoniem eiro. Tagad futbolists parakstījis jaunu līgumu ar klubu līdz 2023. gada vasarai.

Hendersons šosezon piedalījies visās četrās "Liverpool" spēlēs, bet pagājušajā sezonā aizvadīja 41 maču Liverpūles komandas rindās visos turnīros kopumā. Anglijas izlasē Hendersons debitēja jau 2010. gadā, bet aizvadītajā vasarā pārstāvēja Angliju Pasaules kausa izcīņā Krievijā.

  +1 [+] [-]

, 2018-09-04 07:21, pirms 6 gadiem
skaists papildinājums zenitam!

  +1 [+] [-]

, 2018-09-04 11:22, pirms 6 gadiem
Visu cieņu šim čalim - par visu, bet tajā skaitā par nedošanos uz Ķīnu vai ASV, bet pēc jauna izaicinājuma. Lai veicas!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-09-04 17:14, pirms 6 gadiem
"Juventyus"
ā, ja, tagad tā tam klubam jāsaucas?