Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Gricinskis no "Kurbada" pārceļas uz niknāko konkurenti "Mogo"

Krišs Upenieks

Gricinskis no "Kurbada" pārceļas uz niknāko konkurenti "Mogo"
Gatis Gricinskis
Foto: Sergejs Kuzņecovs, Latgales Laiks

Optibet Hokeja līgā (OHL) notikusi viena no skaļākajām pārejām šajā starpsezonā, proti, bijušais Latvijas čempiones ''Kurbads'' uzbrucējs Gatis Gricinskis pārcēlies uz citu galvaspilsētas klubu ''Mogo''.

Pāreju uz ''Mogo'' pats uzbrucējs apstiprināja arī portālam Sportacentrs.com. Tāpat Gata vārds jau atrodamas Latvijas Hokeja federācijas (LHF) mājaslapā pie ''Mogo'' komandas pieteikuma 2018./2019. gada OHL sezonai.

30 gadus vecais Gricinskis iepriekšējo sezonu pavadīja Latvijas čempiones ''Kurbads'' sastāvā, kur 30 regulārās sezonas spēlēs iekrāja 11 vārtus un 14 rezultatīvas piespēles, bet deviņās izslēgšans turnīra cīņās tika pie 3+5. Tā bija Gricinska atgriešanās ''Kurbada'' sastāvā pēc vienas sezonas Alpu Hokeja līgā.

Gricinskis pirms tam karjeras laikā uzspēlējis arī Norvēģijas, Kazahstānas un Somijas čempionātos. Talsos dzimušais hokejists savu karjeru 2003. gadā uzsāka ''Rīga 2000'' komandā. Gricinskis ir pārstāvējis arī Latvijas U18 un U20 izlases.

OHL jaunā sezona startēs jau 8. septembrī, un ''Mogo'' sezonas pirmajā spēlē savā laukumā tiksies ar ''Lido'' hokejistiem. Spēles sākums pulksten 13:00.

  -1 [+] [-]

, 2018-09-03 12:00, pirms 6 gadiem
Mankaut kā likās ka Gača uz Alpiem pārcelsies, bet ir Ok ja paliek pie mums. Foršāk jau būtu ja Prizmā spēlētu

  -1 [+] [-]

, 2018-09-03 12:11, pirms 6 gadiem
Ļoti labi.. Tiek ietaupīti līdzekļi, lai pēc iespējas ilgāk komandā paliktu Galviņš un Kr.Rēdlihs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja