Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Ezils vēršas pie "Arsenal" bijušajiem spēlētājiem: "Beidziet runāt un sāciet atbalstīt"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Ezils vēršas pie "Arsenal" bijušajiem spēlētājiem: "Beidziet runāt un sāciet atbalstīt"
Mesuts Ezils
Foto: Reuters/Scanpix

21. gadsimta ievadā Londonas "Arsenal" bija starp Anglijas Premjerlīgas pašiem spēcīgākajiem klubiem, bet tagad tas piedzīvo grūtus laikus. Kritizētāju netrūkst, un pie viņiem vērsies vācu pussargs Mesuts Ezils, kuram tiek pārmesta vienaldzība laukumā.

Pagājušajā sezonā Londonas "Arsenal" par vienu punktu atpalika no "Liverpool" un pirmo reizi kopš 1996. gada palika ārpus Anglijas Premjerlīgas četru labāko komandu pulka. Pagājušajā nedēļā Liverpūlē piedzīvota smaga sakāve ar 0:4, kas komandai bija otrā trīs aizvadītajās spēlēs.

Kritikas netrūkst, tāpēc viens no komandas līderiem – pussargs Mesuts Ezils – dalījies pārdomās sociālajā tīklā Facebook. "Man nācies saskarties ar plašu kritikas devu, kopš esmu Londonā. Pārāk dārgs, pārāk mantkārīgs, slikta ķermeņa valoda, negrib cīnīties. Ko tikai cilvēki par mani nav teikuši," rakstīja Ezils.

"To saka gan cilvēki, kuri mani nepazīst, gan arī Londonas "Arsenal" bijušie spēlētāji – gan tie, kuri aizvadīja veiksmīgu karjeru, gan tie, kuriem šeit neveicās. Lai gan ar kritiku ir jārēķinās, sagaidu, ka leģendas uzvedīsies tā, kā viņiem pienāktos. Mans padoms bijušajiem spēlētājiem: beidziet runāt un sāciet atbalstīt," kategorisks bija Ezils, kurš 2014. gadā kļuva par Pasaules kausa ieguvēju.

"Četros gados, kopš esmu pievienojies, esam sasnieguši daudz. Trīs no 13 FA kausiem iegūti pēdējos četros gados, kamēr iepriekšējie desmit izcīnīti 75 gadu laikā. Turklāt trīs reizes esam ieguvuši "Community Shield". Sešas trofejas četros gados ir diezgan iespaidīgi," pauda Ezils. "Tiesa, tas viss manī un komandā raisa lielāku vilšanos par to, ka pērn nepiedalījāmies cīņā par Premjerlīgas titulu. Šogad to gribam mainīt."

"Nezinu, kur karjera aizvedīs pēc šās sezonas, taču priecājos par piekto gadu kopā ar "Arsenal". Tāpēc, ka tas ir lielisks klubs ar lieliskiem cilvēkiem un lieliskām tradīcijām. Priecājos, ka man ir iespēja vilkt šo kreklu. Četru gadu laikā ir bijis daudz patīkamu mirkļu," rakstīja Ezils, kuru "Arsenal" par 50 miljoniem eiro nopirka no Madrides "Real".

Izmantotie resursi:
Mesut Ozil: Arsenal midfielder tells ex-players...

  +3 [+] [-]

, 2017-09-03 16:56, pirms 7 gadiem
beidz runaat un atbildi ar sniegumu laukumaa nevis,kaa parasti,pazuudi laukumaa klubam svariigajaas speelees