Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Ak Bars" pagarinājuma 45. sekundē izmanto bullīti

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Ak Bars" pagarinājuma 45. sekundē izmanto bullīti
Zinetula Biļaļetdinovs, Kazaņas "Ak Bars" galvenais treneris
Foto: ak-bars.ru

Kontinentālajā hokeja līgā šodien aizvadītas divas spēles, un abos mačos uzvarētāja noskaidrošanai nepietika ar 60 minūtēm pamatlaikā. Pie diviem punktiem tika Hantimansijskas "Yugra" un Kazaņas "Ak Bars".

Uz trešo vietu Austrumu konferencē pacēlusies Hantimansijskas "Yugra", kas savā laukumā ar 2:1 pēcspēles metienos pārspēja Čeļabinkas "Traktor", lai gan astotajā minūtē nonāca iedzinējos. Viesi noturēja ripu uzbrukuma zonā, un tas ļāva vienatnē pret vārtsargu palikt Aleksandram Čerņikovam, kurš ar vairāku māņu kustību palīdzību izvirzīja komandu vadībā.

Tomēr Hantimansijskas "Yugra" atspēlējās pēc 22 sekundēm. Sāncenšu vārtsargs Vasīlijs Demčenko metienu no stūra atsita laukuma vidū, un pirmais pie atlēkušās ripas tika Andrejs Ankudinovs, kurš, neskatoties uz pretestību, panāca izlīdzinājumu. Panākumu nodrošināja Pāvela Varfolomejeva divi realizētie bullīši. Izšķirošo viņš iemeta ar plaukstas metienu tālajā stūrī zem pārliktņa - 2:1.

Demčenko tika galā ar 32 sāncenšu metieniem, kamēr Hantimansijskas "Yugra" vārtsargs Aleksandrs Šaričenko atvairīja 27 metienus. Viņa komanda sešos mačos sakrājusi astoņus punktus, izcīnot trīs uzvaras un piedzīvojot trīs neveiksmes pamatlaikā.

Pagarinājumā pie panākuma tika arī Kazaņas "Ak Bars", kas viesos ar 3:2 pārspēja Čerepovecas "Severstal", pretiniekiem sagādājot piekto zaudējumu sešās spēlēs. Laukuma saimnieki pēc pirmās trešdaļas atradās vadībā, taču ielaida 23. un 47. minūtē.

Vispirms vairākumu realizēja Kazaņas "Ak Bars" kapteinis Aleksandrs Svitovs, kurš pielaboja metienu no zilās līnijas, bet komandu vadībā izvirzīja Mihails Sidorovs, kurš šāva no distances. Mājinieki izglābās divas minūtes un piecas sekundes līdz pamatlaika beigām. Vairākumā metienu no kreisā iemetiena apļa tuvajā stūrī ievirzīja vārtu priekšā esošais Pāvels Černovs - 2:2.

Tomēr pagarinājumā pie ātras uzvaras tika Kazaņas "Ak Bars", kas ar astoņiem punktiem ieņem sesto vietu Austrumu konferencē. Tika nogāzts Vladimirs Tkačovs, un viņš soda metienu realizēja, 45. sekundē nodrošinot uzvaru ar 3:2. Lēnā tempā sasniedzis vārtus, viņš pēc māņu kustības viegli raidīja ripu tuvajā stūrī zem pārliktņa, un mājinieku vārtsargs čehs Jakubs Kovāržs ripu pavadīja tikai ar skatienu.

Izmantotie resursi:
Континентальная хоккейная лига : Чемпионат...