Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Visockis-Rubenis: "Šobrīd domājam tikai par rītdienu"

Krišs Upenieks

Visockis-Rubenis: "Šobrīd domājam tikai par rītdienu"
Artūrs Visockis-Rubenis
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

''Ja pusfinālā spēlēsim pret Lietuvu, noteikti analizēsim Baltijas kausā aizvadīto maču ar viņiem - analizēsim savu spēli, savas kļūdas, tas vienmēr ir labākais materiāls,'' tā pēc izcīnītas uzvaras Eiropas U18 čempionāta ceturtdaļfinālā pret Lielbritāniju sacīja Latvijas U18 izlases galvenais treneirs Artūrs Visockis-Rubenis.

Artūrs Visockis-Rubenis, Latvijas U18 izlases galvenais treneris: "Šodien izvēlējāmies spēlēt ar mazo sastāvu - nolēmām, ka mēs noteiksim spēles tempu, lai viņi pielāgojas mums, nevis mēs viņiem. Spēlējot zem groza, Miška labi tika galā ar saņemšanām, Šnipke palīdzēja kā ceturtais numurs. Izgājām visām britu spēlēm cauri, gribējām saprast, kā viņi uzvarēja Melnkalni, kur lietuvieši un serbi atrada viņu vājās vietas. Visi treneri sadalījām britu spēles, kuras skatāmies, un pēc tam salikām idejas kopā.

Lielākā daļa pirmoreiz spēlēja “Arēnā Rīga”, šeit viss ir citādāk, neliels satraukums, tāpēc arī bija tik mazrezultatīvs sākums, lai arī situācijas bija ļoti daudz un labas. Pirmajā puslaikā neizpildijām pilnībā spēles plānu, pārtraukumā šo plānu atgādinājām puišiem un jau bija daudz labāk. Varbūt labāk šādi, nekā kā pret turkiem, kad nenoturējām pārsvaru. Zinājām, ka briti skrien ātrajās pārejās, tomēr pirmajā puslaikā slikti atgriezāmies atpakaļ un ļāvām viņiem spēlēt. Otrajā puslaikā, ievērojot plānu, viņiem spēle apstājās.

Ja pusfinālā spēlēsim pret Lietuvu, noteikti analizēsim Baltijas kausā aizvadīto maču ar viņiem - analizēsim savu spēli, savas kļūdas, tas vienmēr ir labākais materiāls. Ja pretiniekos būs Lietuva, jau tagad varu pateikt, ka tā nav mainījusi spēles stilu, tomēr mēs vēl nezinām, kas būs pretī. Basketbols ir komandas sporta veids - uzvaram un zaudējam kopā. Žagara un Kuruca pienesums ir neaizstājams, bet komanda uzvar vai zaudē kopā. Šodien Ķilpe un Kurucs ļoti labi nospēlēja aizsardzibā, tāpat Dāvids Vīksne, Valters Vēveris.

Jau pirmajā spēlē Edvards Mežulis guva traumu. Ļoti cerējām, ka viņš varēs spēlēt un palīdzēt, viņam bija ieplānota ļoti liela loma, bet viņš laukumā, visticamāk, vairs neatgriezīsies. Tagad viņš palīdz no soliņa. Pasaules kauss būs tikai nākamgad, bet mūsu sauklis ir “Soli pa solim” - šobrīd domājam tikai par rītdienu, kā kvalitatīvi sagatavoties nākamajam pretiniekam."

  +4 [+] [-]

, 2018-08-03 21:48, pirms 6 gadiem
Apsveicu ar iekļūšanu pasaules kausā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2018-08-04 07:55, pirms 6 gadiem
Nu nespēlēsiet jūs pret Lietuvu nav ko tukšu melst!

  +1 [+] [-]

, 2018-08-04 14:16, pirms 6 gadiem
Normāls treneris šķiet Rubenis!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja