Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Pozitīvu analīžu dēļ "Clippers" izšķiras slēgt treniņu centru

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Pozitīvu analīžu dēļ "Clippers" izšķiras slēgt treniņu centru
Kavai Lenards un Lebrons Džeimss. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas klubs Losandželosas "Clippers", kas tiek uzskatīts par vienu no galvenajiem favorītiem cīņā par titulu, pieņēmis lēmumu par treniņu centra slēgšanu, jo organizācijā bijušas pozitīvas Covid-19 analīzes.

Jūlija vidū 22 komandas pulcēsies Disnejlendā, Floridas štatā, lai aizvadītu treniņnometnes un sezonas turpinājumu. Katrai vienībai paredzētas astoņas regulārā čempionāta spēles, kam sekos play-off izspēle. Katra komanda uz Disnejlendu varēs ņemt līdzi 35 cilvēkus, un šajā skaitlī iekļauti basketbolisti, treneri, vadība un citas personas.

Vienam no Losandželosas "Clippers" pārstāvjiem, kuriem paredzēts doties uz Orlando burbuli, konstatētas pozitīvas koronavīrusa analīzes. Tāpēc kluba vadība nolēmusi spert soli ar treniņu centra slēgšanu, lai izvairītos no slimības izplatīšanās. Plānots, ka "Clippers" uz Disnejlendu dosies trešdien, un pastāvot iespēja, ka treniņu centrs līdz tam tiks atvērts vēlreiz.

"Clippers" nav pirmā komanda, kas spērusi šādu soli. Pagājušajā nedēļā tāpat rīkojās Denveras "Nuggets" un Bruklinas "Nets", jo arī šajās organizācijās bija konstatētas pozitīvas vīrusa analīzes.

Ar bilanci 44-20 "Clippers" ieņem otro vietu Rietumu konferencē, atpaliekot tikai no Losandželosas "Lakers". Kavai Lenarda un Pola Džordža pārstāvētā komanda tiek uzskatīta par vienu no galvenajām favorītēm cīņā par NBA titulu.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

  +1 [+] [-]

, 2020-07-03 10:23, pirms 4 gadiem
baigās aizdomas, ka NBA sezona tiešām neturpināsies

     [+] [-]

, 2020-07-03 10:31, pirms 4 gadiem
moskis rakstīja: baigās aizdomas, ka NBA sezona tiešām neturpināsies
Tak Silver jau pateica ja burbulī būs inficēšanās samērā liela,tad arī nepabeigs

  +2 [+] [-]

, 2020-07-03 12:51, pirms 4 gadiem
Da nekas te nebūs no tā basketbola..

  +2 [+] [-]

, 2020-07-03 12:52, pirms 4 gadiem
Lai brauc spēlēt uz Latviju, te viss mierīgi, vajag tikai ātri arēnai vēl vienu stāvu piebūvēt

     [+] [-]

, 2020-07-04 08:38, pirms 4 gadiem
san4ito rakstīja: Lai brauc spēlēt uz Latviju, te viss mierīgi, vajag tikai ātri arēnai vēl vienu stāvu piebūvēt
Kam tev vēlvienu stāvu, ja nedrīkst ielaist skatītajus? Bet kopumā, ar divu nedēļu karantīnu, LBS varēja provēt uzrīkot šeit milionāru tusiņu kurā arī ģimenes būtu varējušas braukt līdzi.. Uztaisa analīzes, pasēž divas nedēļas karantīnā, ja viss ok, visi var spēlēt un uzdzīvot radot daudz iespaidīgāku pienesumu nekā Jaunais vilnis Jūrmalā