Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Čempione "Riga" jau pēc četrām kārtām šķiras no portugāļa Talošas

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Čempione "Riga" jau pēc četrām kārtām šķiras no portugāļa Talošas
Taloša. Foto: Zigismunds Zālmanis (Riga FC)

Latvijas Virslīgas čempione "Riga" pēc abpusējas vienošanās pārtraukusi sadarbību ar 30 gadus veco kreisās malas aizsargu Talošu.

Līgums ar portugāli Talošu tika noslēgts pirms 2020. gada sezonas sākuma. Kreisās malas aizsargs Latvijas čempionu sastāvu papildināja ar 93 spēļu spēļu pieredzi Portugāles spēcīgākajā čempionātā, kurā Taloša bija guvis trīs vārtus un atdevis četras rezultatīvas piespēles.

"Riga" rindās lielāko daļu spēļu starpsezonā Taloša aizvadīja kā pamatsastāva kreisās malas aizsargs, taču sezonas sākums portugālim neizdevās, un Virslīgā futbolists piedalījās tikai divās spēlēs. Pēc 4. kārtas “Riga” FC pēc abpusējas vienošanās ar Talošu ir pārtraukusi sadarbību ar futbolistu.

"Rīga ir ļoti skaista un tīra pilsēta un, manuprāt, perfekta dzīvošanai. Grūti atrast īstos vārdus maniem komandas biedriem. Kopā piedzīvojām lieliskus momentus un esmu priecīgs, ka man bija iespēja ar šiem cilvēkiem iepazīties. Skaidrs, ka sešu mēnešu laikā ieguvu Latvijā jaunus draugus.

Man ar visiem cilvēkiem "Riga" klubā ir palikušas labas attiecības. Arī šķiršanās process bija profesionāls un vienkāršs. Domāju, ka "Riga" nākotnē sagaida lieli panākumi, jo tam ir viss nepieciešamais – gan infrastruktūra un iespējas, gan arī labi cilvēki. Manuprāt, nākotnē "Riga" patiešām spēs sasniegt kādu Eiropas grupu turnīru,” pēc līguma pārtraukšanas stāsta Taloša.

Izmantotie resursi:
https://rigafc.lv/riga-fc-partrauc-...

     [+] [-]

, 2020-07-03 18:01, pirms 4 gadiem
Aūū!RFS

  +1 [+] [-]

, 2020-07-03 18:23, pirms 4 gadiem
Ja taisnība par aploksnēm,tad gaidāms,ka vēl vairākiem spēlētājiem būs "neizdevies" sezonas sākums!

     [+] [-]

, 2020-07-03 18:53, pirms 4 gadiem
Ja salīdzina ar pagājušās sezonas Valerjanosu, tad šis ir ar mīnusa zīmi. Laikam gadu vairāk un bija cerējis uz zaļāku zālīti un zilākām debesīm.