Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Šmēdiņš un Samoilovs nožēlo neizmantotās iespējas un priecājas par fanu atbalstu

Agris Suveizda

Šmēdiņš un Samoilovs nožēlo neizmantotās iespējas un priecājas par fanu atbalstu
Jānis Šmēdiņš un Aleksandrs Samoilovs. Foto: FIVB

Latvijas vadošie pludmales volejbolisti Aleksandrs Samoilovs pasaules čempionāta grupu turnīru pabeidza ar zaudējumu kanādiešiem Semam Pedlovam un Semam Šahteram (19:21, 22:24), paliekot otrajā vietā apakšgrupā un tagad gaidot izlozi.

"Protams, gribējās pēdējā spēlē uzvarēt, jo mums izšķīrās pirmā vai otrā vieta grupā," sarunā ar Sportacentrs.com pēc spēles teica Šmēdiņš. "Vai pat trešā,"piebilda Šmēdiņš. "Jā, varēja notikt viss, jo grupā bija tāda situācija, ka jebkura no šīm trim komandām varēja būt jebkurā no pirmajām trim vietām," turpināja Samoilovs. "Pēc mazajiem punktiem nospēlējām ļoti sīvi un tāpēc palikām otrie. Bija iespējas. Otro setu izvilkām un jau bija pārliecība, ka šo setu paņemsim. Varbūt nedaudz pietrūka – bija situācijas, kurās it kā varējām paņemt, bet viņi tomēr izlīda."

"Viņi iesita divas grūtas bumbas no aizsardzības," atslēgas epizodes uzsvēra Šmēdiņš. "Viena, liekas, bija vispār no četriem metriem – mēs vienkārši palaidām garām. Brīžiem saidautā par daudz pieturējām roku. Ne vienmēr, bet pietiek ar diviem trim punktiem, lai viņi jau būtu priekšā. Asāk jāuzspēlē tieši uzbrukumā, un tad jau viss būs okay - pārējais vairāk vai mazāk apmierina." Samoilovs par nākamajiem pretiniekiem vēl nedomā: "Nezinu, kas tur var nākt pretī. Koncentrējāmies šai spēlei un analizējām šo spēli. Par "play-off" sāksim domāt tikai tagad."

Pasaules čempionāts ir izstiepts desmit dienās. "Ilgo turnīru īpaši neizbaudi, koncentrējies katrai spēlei. Koncentrējies savam darbam, un ne ar ko īpašu tas neatšķiras no pārējām sacensībām," teica Samoilovs. Viņa pārinieks atšķirību gan atrada: "Atšķiras – te ir daudz vairāk treniņu nekā citās sacensībās. Ja citur varbūt ir viens divi treniņi pirms turnīra un tā laikā treniņu gandrīz nav, tad te treniņu ir vairāk nekā spēļu. Tāpēc vajag būt gatavam uz pašu spēli un parādīt savu labāko sniegumu."

Volejbolisti arī bija gandarīti par līdzjutēju atbalstu. "Šitos jau nevar nedzirdēt. Super. Domāju, ka dažiem, kuri spēles skatās televizorā, tas "tu-tu-ru-rū-ru-Sarauj!" jau rādās sapņos," sacīja Samoilovs.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2019-07-03 19:55, pirms 5 gadiem
tad kura vieta iisti vinjiem ir grupaa otraa vai tomer pirmaa kaa raada flashscore.com?
paldies

  +1 [+] [-]

, 2019-07-03 20:25, pirms 5 gadiem
Bīča specs Kociņš atzīmēja Samoilova labo formu. Šoreiz Šmēdiņš nolažoja.

     [+] [-]

, 2019-07-04 09:02, pirms 5 gadiem
bahmatova rakstīja: Bēdīgi jau izskatās! Samoilovs var droši atvadīties no FIBA turnīriem un pievērsties LV sacensībām.
FIVB ne FIBA.