Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Apēd pareizo rezultātu prognozētāju

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Apēd pareizo rezultātu prognozētāju
Astoņkājis Rabo
Foto: Mizuhara Kai / twitter.com

Astoņkājis Rabo precīzi bija prognozējis Japānas futbola rezultātus Pasaules kausā, taču pirms izslēgšanas spēlēm astoņkāja īpašnieks to nogalināja un pārdeva kopā ar citiem jūras produktiem.

Astoņkājis kļuva slavens pēc tam, kad pareizi prognozēja Japānas izlases spēļu iznākumus grupu turnīrā - japāņi pieveica Kolumbiju, nospēlēja neizšķirti ar Senegālu un zaudēja Polijai. Pirms šīm spēlēm astoņkājis Rabo tika ievietots baseinā, kur bija attiecīgo valstu karogi un norāde par neizšķirtu. Astoņkājis ikreiz piepeldēja pie pareizā karoga, tādējādi uzminot iznākumu.

Pēc tādiem panākumiem prognozēšanā zvejnieks Kisuo Abe tomēr nogalināja šo astoņkāji un pārdeva tirgū kopā ar citiem jūras produktiem, nesagaidot izslēgšanas turnīru. Minētais zvejnieks informēja, ka cer uz otra Rabo parādīšanos.

Astotdaļfināla mačā Japānas izlase nenoturēja 2:0 un kompensācijas laika pēdējās sekundēs dramatiski zaudēja Beļģijai (2:3).

Pasaules kausa oficiālais rezultātu prognozētājs ir Sanktpēterburgas Ermitāžas baltais un kurlais kaķis Ahils. Prognozētājs šorīt izvēlējās barību no trauka, kas novietots pie Šveices karoga. Tādējādi tiek prognozēts, ka šodienas astotdaļfinālā šveicieši pārspēs Zviedriju. Tikmēr bukmeikeru piedāvātie koeficienti šoreiz ir ļoti līdzīgi, spēle sāksies plkst. 17.00.

Kā jau ziņots, kaķis Ahils prognozēja, ka atklāšanas mačā Krievija uzvarēs Saūda Arābiju, pēc tam Irāna pieveiks Maroku, krievi apspēlēs Ēģipti, bet Brazīlija pārspēs Kostariku. Visas četras prognozes izrādījās pareizas. Bet tad kaķis kļūdījās, prognozējot Nigērijas uzvaru pār Argentīnu.

Izmantotie resursi:
rsport.ria.ru
scmp.com