Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Morinju: "Mesi ir fenomenāls, bet nedrīkst aizmirst, ka Svaress paveic melno darbu"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Morinju: "Mesi ir fenomenāls, bet nedrīkst aizmirst, ka Svaress paveic melno darbu"
Žuzē Morinju. Foto: PA Pictures/Scanpix

Trešdien platu soli pretī UEFA Čempionu līgas finālam spēra "Barcelona", kas savā laukumā ar 3:0 pieveica "Liverpool". Bijušais "Manchester United" galvenais treneris, bet tagad TV eksperts Žozē Morinju aicināja cilvēkus novērtēt, cik lielu lomu Barselonas panākumos spēlē Luiss Svaress, kurš izcēlās ar vārtiem un rezultatīvu piespēli.

"Ar pārliecību varu teikt, ka "Liverpool" bija pelnījusi daudz labāku iznākumu par 0:3. Tiesa, pēdējie divi stūra sitieni varēja Barselonai atnest vēl kādus vārtus, un viesi ar to vairs netika galā," stāstīja Morinju. "Man šķiet, ka "Liverpool" izdarīja visu iespējamo, ko atļāva Klopa izvēlētā taktika. Tā izskatījās labi, bet nācās samaksāt par to, ka neizdevās iesist vārtus."

"Luiss Svaress laukumā bija ļoti labs, man patika. Daudzi mūsdienu futbolisti pārāk satraucas par savu imidžu, par to, ko padomās cilvēki. Svaress pilnībā aizmirsa par to, ka reiz ir pārstāvējis Liverpūli," par uzbrucēja nosvinētajiem vārtiem izteicās Morinju.

"Vienīgā lieta, kas viņu [Svaresu] interesēja, bija šis mačs, iekļūšana finālā un uzvara Čempionu līgā. Viņš svinēja, lai gan iesita pret savu bijušo komandu. Lionels Mesi ir fenomenāls futbolists, taču nedrīkst aizmirst, ka viņam blakus atrodas tāds spēlētājs, kurš paveic melno darbu, kas vienlaikus ir ļoti svarīgs darbs," urugvajieti slavēja Morinju.

Izmantotie resursi:
https://russian.rt.com/sport/news/6...

  +4 [+] [-]

, 2019-05-03 12:32, pirms 5 gadiem
Konkrētajā spēlē piekrītu, ka Luis izdarīja daudz melnā darba, bet visā visumā Messi šo melno darbiņu padara stipri vairāk, jo viņa atrašanās laukumā vien atraisa rokas citiem Barsas spēlētājiem par cik Messi uz sevi katrā spēlē pievelk 2-3 spēlētājus, un nemaz nerunājot par fantastiskām piespēlēm ko viņš dala saviem komandas biedriem.