Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Trīs spēļu diskvalifikāciju saņēmis "Capitals" pirmās maiņas uzbrucējs Vilsons

Ints Megnis
Ints Megnis

Trīs spēļu diskvalifikāciju saņēmis "Capitals" pirmās maiņas uzbrucējs Vilsons
Bens Vilsons
Foto: nhl.com

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Vašingtonas "Capitals" pirmās maiņas uzbrucējs Toms Vilsons saņēmis trīs spēļu diskvalifikāciju par uzbrukumu pretiniekam galvas rajonā.

"Capitals" komanda šobrīd Stenlija kausa izcīņas otrās kārtas sērijā tiekas ar Pitsburgas "Penguins". Incidents notika abu komandu iepriekšējā mačā trešdien, kad spēles vidū Vilsons, dodoties mainīties, izlēma veikt ļoti asu spēka paņēmienu pret pretinieku uzbrucēju Zeku Estonu-Rīsu. Par epizodi Vilsons nesaņēma sodu, bet Estons-Rīss pameta spēli ar lauztu žokli un smadzeņu satricinājumu, kas liks izlaist atlikušo sezonu.

Sērijā līdz četrām uzvarām šobrīd "Capitals" pret pēdējo divu gadu līgas čempioni ir vadībā ar rezultātu 2-1. Vilsons drīkstēs atgriezties laukumā uz šīs sērijas septīto spēli, ja tāda būs nepieciešama.

Vilsons ikdienā spēlē "Capitals" pirmajā maiņā, kurā ir arī līgas zvaigznes Aleksandrs Ovečkins un Jevgēņijs Kuzņecovs. Deviņās izslēgšanas turnīra spēlēs viņš izcēlies ar diviem vārtiem un piecām rezultatīvām piespēlēm. Paredzams, ka tagad viņa vietā spēlēs Devante Smits-Pelijs vai čehs Jakubs Vrāna.

"Capitals" komanda Austrumu konferences finālu nav spējusi sasniegt kopš 1998. gada.

Vilsons arī iepriekš izcēlies ar pārkāpumiem. Pārbaudes spēlēs pirms šīs sezonas viņš divreiz rupji nospēlēja pret Sentluisas "Blues" vienības spēlētājiem un pēc tam diskvalifikācijas dēļ izlaida pirmos četrus regulārās sezonas mačus.

Zīmīgi, ka Estona-Rīsa trauma nedaudz pietuvina Latvijas uzbrucēju Teodoru Bļugeru debijai NHL. Bļugers visu šo sezonu pavadīja "Penguins" fārmklubā Amerikas Hokeja līgā (AHL), bet pašlaik viņš ir kopā ar Pitsburgas vienību, lai spēlētāju veselības problēmu gadījumā būtu gatavs doties laukumā.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/capitals-t...

     [+] [-]

, 2018-05-03 17:42, pirms 6 gadiem
Varbūt briest šance Bļugeram. Vai nu zaudē un lido uz Dāniju, vai arī, lai dod iespēju uzkapāt kārtīgo hoķi.

     [+] [-]

, 2018-05-03 18:05, pirms 6 gadiem
Šī diskvalifikācija ir parodija, par to, ka divās spēlēs pēc kārtas izdara rupju sitienu galvā tikai trīs spēļu diskvalifikācija. Kad NHL sāks maksāt spēlētājiem par viņu gūtajām galvas traumām tad varbūt sāks domāt, jo maciņu spiedīs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-05-03 19:07, pirms 6 gadiem
Ovi arī vajadzēja diskābeli par to izlikto elkoni

  -1 [+] [-]

, 2018-05-03 19:41, pirms 6 gadiem
Kili rakstīja: nevar noliegt ka Ovečkins arī būtu pelnījis kausu, bet man riebjas viņa atbalsts Putinam

tāpēc aiziet Pens!
Pelnījis viņš kausu ir jo? Tikai tāpēc, ka ir sū.gs kapteinis un stabils aizsardzības haltūrētājs? Tādi, kuri tikai vāc punktus, bet nespēlē aizsadzību par kausa ieguvējiem NHL nekļūst!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2018-05-03 23:08, pirms 6 gadiem
Kili rakstīja: pelnījis, jo ir viens no labākajiem snaiperiem NHL vēsturē, lielisks talants, smagi strādā treniņos, nemaina komandas kā zeķes
Bet joprojām sačko aizsardzībā un kā snaiperis gaida momentus vārtu gūšanai!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja