Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2897, Did:0, useCase: 3

Makdeivids: "Pasaules čempionāts nav labākais variants, kur maijā spēlēt hokeju"

Arkādijs Birjuks
Arkādijs Birjuks

Makdeivids: "Pasaules čempionāts nav labākais variants, kur maijā spēlēt hokeju"
Konors Makdeivids Kanādas izlases sastāvā
Foto: tsn.ca

Kanādas hokeja izlases līderis Konors Makdeivids, kurš pirms diviem gadiem Maskavā izcīnīja pasaules čempionāta zeltu, atzīmēja, ka par savu lielāko panākumu Kanādas izlases kreklā uzskata uzvaru U20 čempionātā

"Mēs izcīnījām zelta medaļas, kas ir neaizmirstami," atmiņās par 2016. gada pasaules čempionātu kavējās 21 gadu vecais hokejists. Maskavā Makdeivids sakrāja deviņus rezultativitātes punktus, gūstot uzvaras vārtus finālmačā pret Somiju (2:0). Zīmīgi, ka tie bija vienīgie vārti turnīra Makdeividam, kurš ar astoņām rezultatīvām piespēlēm kļuva par vienu no labākajiem asistentiem.

"Doties uz pasaules čempionātu nav labākais variants, kā turpināt hokeja sezonu maijā," turpina Edmontonas "Oilers" līderis, kura komanda nekvalificējās Nacionālās hokeja līgas [NHL] izslēgšanas spēlēm, "taču tas allaž ir īpašs gods pārstāvēt savu valsti." Izņemot spēlēšanu Kanādas izlasē 2016. gada pasaules čempionātā, Makdeivida starptautiskā pieaugušā hokeja pieredzē ir dalība Pasaules kausā tā paša gada rudenī Ziemeļamerikas U23 izlases sastāvā. Pēc dalības Pasaules kausā viens Kanādas supertalants atzina, ka viņam bija liels gods spēlēt kopā ar topošajiem NHL klubu kapteiņiem. Savā sakarā Makdeivids nekļūdījās, 2016. gada oktobrī kļūstot par jaunāko kapteini NHL vēsturē.

Neraugoties uz panākumiem pieaugušo hokejā, par savu lielāko starptautisko uzvaru kanādietis uzskata triumfu 2015. gada U20 pasaules čempionātā, kas risinājās Toronto un Monreālā. "Tai uzvarai ir liela nozīme. Tas ir lielākais panākums manā karjerā un, pieļauju, ka vēl kādu tā tas arī paliks," atzīmēja Makdeivids.

Savu pirmo spēli pasaules čempionātā Kanāda aizvadīs jau rītdien, plkst. 17:15 tiekoties ar ASV valstsvienību. Savukārt 14. maijā kanādieši ar Konoru Makdeividu priekšgalā krustos nūjas ar Latvijas izlasi.

Izmantotie resursi:
tsn.ca

Slēpts komentārs: vozā

  -2 [+] [-]

, 2018-05-03 18:08, pirms 6 gadiem
Es pateiktu tagad drīzāk olimpiskās spēles bez labākajiem ir nekas, un nav labākais variants ko vērot! Bet PČ ir variants un vienmēr hokejs ir aizraujoš, netipiski ātrumi, spēka paņēmieni, asumi!
Slēpts komentārs: vozā

 +15 [+] [-]

, 2018-05-03 18:16, pirms 6 gadiem
vozā rakstīja: Nu nebūs viņš rezultatīvākais PČ hokejists točna, ir mazliet zvaigznes galvā iesēdušās čalim! Jā piekrītu viņš ir zvaigzne, bet arī personība ir jāatīsta tāpat kā hokeja talants! Nedrīkst te teikt PČ nav nekas, nepiekrītu!
"Doties uz pasaules čempionātu nav labākais variants, kā turpināt hokeja sezonu maijā," tas ir domāts, ka labākais variants, kur spēlēt hokeju maijā ir NHL stenlija kausa izcīņā.

  +7 [+] [-]

, 2018-05-03 18:19, pirms 6 gadiem
Protams, ka tas nav priekš viņa labākais variants, kur spēlēt hokeju, bet pagaidām, tas ir viņa vienigais variants.

  -1 [+] [-]

, 2018-05-03 18:38, pirms 6 gadiem
Es tik nesaprotu vairs mūsdienās to jēgu C burtam uz krekla!! Jo agrāk C pienākumus pildīja veči komandā!! Tagad Krosbiji(jauns būdams), Makdeividi un citi un arī citās valstīs izvēlās čaļus tikai tāpēc, ka ir špīleri, bet vai viņiem arī ir kapteiņa dotības par to pofigs!! Esi jauns un zvaigzne NHL, savā valsts mērogā un C garantēts!! Mums spēlēja OZO un viņš to zvaigznes un C burtu attaisnoja pilnībā. Bet vai visi šie jaunie stāri NHL un citur eriopā? Nu nez vai!! Tas tāds vairāk pozeru gājiens mūsdienās man škiet!!

  +2 [+] [-]

, 2018-05-03 18:38, pirms 6 gadiem
vozā rakstīja: Nu nebūs viņš rezultatīvākais PČ hokejists točna, ir mazliet zvaigznes galvā iesēdušās čalim! Jā piekrītu viņš ir zvaigzne, bet arī personība ir jāatīsta tāpat kā hokeja talants! Nedrīkst te teikt PČ nav nekas, nepiekrītu!
Autora tendencioza raksta dēļ viedoklis gatavs.

     [+] [-]

, 2018-05-03 20:03, pirms 6 gadiem
Nu skaidrs taću ka tas ir lords Stenlijs...😎😉

  +3 [+] [-]

, 2018-05-03 20:58, pirms 6 gadiem
vozā rakstīja: Es pateiktu tagad drīzāk olimpiskās spēles bez labākajiem ir nekas, un nav labākais variants ko vērot! Bet PČ ir variants un vienmēr hokejs ir aizraujoš, netipiski ātrumi, spēka paņēmieni, asumi!
Netipiski ātrumi salīdzinot ar ko? Tu zini tos netipiskos ātrumus, spēka paņēmienus, asumus vēl lielākā kvantitātē var vērot no oktobra sākuma līdz jūnija teju vidum. Viena nianse gan ir - tās nav valstvienības.