Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Stademairs šodien nespēlēs, cer "Knicks" palīdzēt svētdien

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Stademairs šodien nespēlēs, cer "Knicks" palīdzēt svētdien
Amārī Stademairs
Foto: Reuters/Scanpix

Šodien "Madison Square Garden" arēnā Ņujorkā notiks "Knicks" un "Heat" sērijas trešais mačs. Mājiniekiem savainojuma dēļ nevarēs palīdzēt Amārī Stademairs. Uzbrucējs cer būt atpakaļ ierindā uz ceturto maču.

Atgādinām, ka pēc pirmdienas mača, kurā "Knicks" Maiami zaudēja ar 94:104, Stademairs dusmas izgāza uz vieno no "American Airlines Arena" ugunsdzēšamajiem aparātiem.

Stademairs šodien paredzētajā sērijas trešajā mačā nepiedalīsies, taču cer savējiem palīdzēt svētdien, kad notiks ceturtā spēle.

Uzbrucējs 24. martā spēlē pret Detroitu guva muguras savainojumu. Arī toreiz Stademairs stāstīja, ka nekas nopietns tas nav, taču viņam nācās izlaist 13 mačus.

"Domāju, ka ir liela varbūtība, ka spēlēšanu svētdienu, taču šobrīd vēl neesmu pilnībā pārliecināts," sacīja basketbolists.

Viņa treneris Maiks Vudsons uzsvēra, ka lēmumu nepieņems Stademairs: "Tas nav viņa pārziņā, lēmumu par spēlēšanu pieņems kluba ārsti."

Pat ja Stademairs varēs piedalīties ceturtajā spēlē, viņam paredz laukumā pavadīt ierobežotu laiku. Piebilstams, ka pirmajās divās spēles Kriss Bošs labi ticis galā ar tobrīd vēl veselo Stademairu.

Par Bošu runājot, viņš trešdien ar privāto lidmašīnu atgriezies Maiami, jo viņa sievai Adriennai drīzumā gaidāmas dzemdības. "Heat" par Boša statusu trešajai spēlei paziņos pēc rīta treniņa.

"Fani patiesībā domā, ka es ar dūri izdauzīju stiklu, taču tā nenotika. Kad gāju, atvēzēju savu roku, tā trāpīja pa aparāta durtiņām. Saprotu fanu vilšanos, arī pats tā jūtos. Zināju, cik svarīgi bija uzvarēt Maiami, tagad esam iedzinējos ar 0-2. Centos izgāzt savas dusmas," pauda Stademairs.

"Daudzi spēlētāji izgāž dusmas, citi to dara pret gaisa kondicionieriem, daži iesper krēslam, kāds apgāž galdu. Es izvēlējos iesist sienai. Nekad nebūtu iedomājies, ka sagriezīšu roku," piebilda Stademairs.

Atgādinām, ka Ņujorkai mačos pret "Heat" jau nākas iztikt bez svarīgiem spēlētājiem – aizsargiem Džeremija Lina un Imāna Šamperta. Pēdējais sērijas ievadā guva ceļgala savainojumu.

Izmantotie resursi:
New York News | Gossip | Sports | Entertainment...

  +6 [+] [-]

, 2012-05-03 13:17, pirms 12 gadiem
Izlietu ūdeni vairs nesasmels...

  +3 [+] [-]

, 2012-05-03 13:21, pirms 12 gadiem
Raitcha rakstīja: Izlietu ūdeni vairs nesasmels...
tas attiecas ne tikai uz Knicks/Heat sēriju un šo konkrēto Stadamaira incidentu, bet arī uz Amares prātiņu...

     [+] [-]

, 2012-05-03 13:23, pirms 12 gadiem
Te vien pierādās ka melnajiem nav viss ar to ķirbi ķartībā

     [+] [-]

, 2012-05-03 13:36, pirms 12 gadiem
tur jau fani arī grib lai viņu maina prom un viss, bet neticu ka viņš būs ierindā, lasīju, ka šis pat nevarētu palīdzēt ja tiktu nākamajā kārtā.

  -4 [+] [-]

, 2012-05-03 13:38, pirms 12 gadiem
ir tads teiciens-kad Dievs dalija smadzenes basketbolistiem bija trenins...uz visiem tas neattiecas bet uz Stadamairu 100% attiecas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-05-03 13:41, pirms 12 gadiem
LebronJamesMVP rakstīja: taa ir kad nervi netur

bet nu sonakt 3-0 serijaa
nesaki hop pirms nav parlekts.Jaciena pretinieks un jacer ka bus 3-0. nevis ar tadu parliecibu maukt ara...bus grabeklis pasam bus kauns pat komentu pielikt

  +3 [+] [-]

, 2012-05-03 13:46, pirms 12 gadiem
Emilio rakstīja: tas attiecas ne tikai uz Knicks/Heat sēriju un šo konkrēto Stadamaira incidentu, bet arī uz Amares prātiņu...
Tas tiesa Lai gan izgājiens nav nekas ārkārtējs, sekas gan muļķīgas un vainīgs pats vien ir. Atceros patālā pagāntē Sandis Valters arī te mauca vienreiz pa sienu, toreiz Plakātu saplēsa Arī varēja būt savainojums.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2012-05-03 13:48, pirms 12 gadiem
LebronJamesMVP rakstīja: taa ir kad nervi netur

bet nu sonakt 3-0 serijaa
Sava taisnība tavam sacītam apakšā ir. Heat otro spēli nemaz negāja tik pārliecinoši. Bet Heat ir ļoti laba komanda mājās, turpretim izbraukumā ne īpaši. Uz izbraukuma rēķina varētu arī vienu pazaudēt...

     [+] [-]

, 2012-05-03 14:18, pirms 12 gadiem
šo sēriju heat paņems, kausu nē, nespīd viņiem.

  +2 [+] [-]

, 2012-05-03 16:57, pirms 12 gadiem
Raitcha rakstīja: Tas tiesa Lai gan izgājiens nav nekas ārkārtējs, sekas gan muļķīgas un vainīgs pats vien ir. Atceros patālā pagāntē Sandis Valters arī te mauca vienreiz pa sienu, toreiz Plakātu saplēsa Arī varēja būt savainojums.
nē, nu emocijas jau bieži vien laukumā valda pār veselo saprātu. pats arī LJBL laikos vienreiz tā situ pa bumbu, ka sastiepu plaukstas locītavu... pēc tam, kad dusma pārgāja un roka sāpēja, nodomāju - nu, pilnīgs idiots! bet nu pēc spēles sist ugunsdzēšamo aparātu - tas gan ir pilnīgs šizo variants!

     [+] [-]

, 2012-05-03 19:22, pirms 12 gadiem
Tad, kad Irbe bija šite ni stenlija kapā visi baigi fainoja, tagad Amarem širmis aizbrauc visi baigi gudri

un un Ivars tāpat labāks