Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Džinobili par olimpiādi: "ASV un Spānija izskatās pārākas par visām citām komandām"

Andrejs Siliņš

Džinobili par olimpiādi: "ASV un Spānija izskatās pārākas par visām citām komandām"
Kobe Braients un Manu Džinobili - abi šovasar piedalīsies Londonas olimpiskajās spēlēs
Foto: AFP/Scanpix

Sanantonio "Spurs" argentīniešu veterāns Manu Džinobili intervijā Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) mājaslapā paudis uzskatu, ka komandai ir labas izredzes šovasar izcīnīt Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) čempiontitulu, bet par savu nākotni Argentīnas izlasē lems pēc Londonas olimpiskajām spēlēm.

"Mums tiešām bijusi izcila sezona. Komandā iekļāvušies jauni spēlētāji kā Stīvens Džeksons, Boriss Diāvs un Petijs Milzs. Izslēgšanas spēlēs jāsaglabā forma un veselība. Ja esam veseli un komandas ķīmija ir laba, varam cīnīties par gredzenu," uzskata 34 gadus vecais Džinobili.

"Mums nekad iepriekš nav bijusi tik plaša [spēlētāju] rotācija. Mūsu rezervisti ir izcili, iespējams, labākie visā NBA. Ir ļoti svarīgi, lai būtu arī citi ieroči uzbrukumā bez superzvaigznēm. Ja kādam nav veiksmīga spēle, kāds cits var ieņemt viņa vietu. Tas ir viens no mūsu spēkiem. Soliņa garums ir svarīgs arī saīsinātās sezonas dēļ."

Šajā vasarā pēc NBA izslēgšanas spēļu beigām Džinobili pievienosies Argentīnas izlases treniņnometnei, lai vēlāk piedalītos Londonas olimpiskajās spēlēs. Trīskārtējais NBA čempions Džinobili uzskata, ka Argentīnai ir labas izredzes pacīnīties par medaļām: "Mums ir talantīga komanda, mums ir spēlētāju grupa, kas zina, kā ir spēlēt visiem kopā. Būs sarežģīti tikt pie zelta, jo ASV un Spānija izskatās pārākas par citām, bet esmu drošs, ka varam cīnīties par medaļām."

2004. gadā Atēnās Džinobili aizveda komandu līdz olimpiskajam čempiontitulam, bet iepriekšējā olimpiādē Pekinā Argentīna ar Džinobili ierindā izcīnīja bronzu. Par to, cik ilgi Džinobili grasās pārstāvēt izlasi, spēlētājs vēl nav izlēmis: "Vēl nezinu. Sava vecuma dēļ esmu diezgan drošs, ka šīs būs manas pēdējās olimpiskās spēles. To, vai spēlēšu izlasē pēc šīs vasaras, neesmu izlēmis. Nospēlēšu šo olimpiādi kā pēdējās sacensības izlases rindās."

Slēpts komentārs: jocker

  +1 [+] [-]

, 2012-05-03 21:51, pirms 12 gadiem
Es prognozēju, ka Spurs šogad paņems vai pagrūdīs finālā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-05-03 21:54, pirms 12 gadiem
Ne tikai Spānija Un ASV. Labi atceros, kā tie paši leiši salika Džinobili vīrus ar +40

  +4 [+] [-]

, 2012-05-03 22:49, pirms 12 gadiem
Džinobilī pret Pārkeru varētu cīnīties par Bronzu. Manu ir uzvarētājs un tas ir pats galvenais.

  -4 [+] [-]

, 2012-05-03 22:51, pirms 12 gadiem
Miami šogad ņems...

     [+] [-]

, 2012-05-04 01:53, pirms 12 gadiem
Lietuva atkal uzvilks ASV, tikai šoreiz finālā!

  +3 [+] [-]

, 2012-05-04 07:20, pirms 12 gadiem
Hmm...par ASV piekrītu, bet Spāņi...tur gan visādi brīnumi var notikt!