Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

LFF pārceļ kongresu un pagarina līgumu ar Pukinsku

Andrejs Siliņš

LFF pārceļ kongresu un pagarina līgumu ar Pukinsku
Edgars Pukinsks. Foto: LFF

Latvijas Futbola federācija (LFF) piektdien notikušajā valdes sēdē nolēma uz nenoteiktu laiku atlikt 24. aprīlī paredzēto kongresu, kurā būtu jāizvēlas jaunais organizācijas prezidents.

Gaidāmais LFF kongress, kurā paredzētas federācijas prezidenta, viceprezidentu, valdes locekļu un juridisko institūciju locekļu vēlēšanas, pārcelts uz pašlaik nenoteiktu laiku. LFF vērtēs kongresa organizēšanas iespējas atkarībā no tālākās valstī noteiktās ārkārtējās situācijas attīstības gaitas, paralēli turpinot izvērtēt iespējas kongresu kādā citā laikā organizēt attālinātā formā.

Termiņi, kas attiecas uz vēlēšanu dalībnieku izvērtēšanu un apstiprināšanu, paliek nemainīgi.

Ņemot vērā LFF kongresa pārcelšanu uz pašlaik nezināmu laiku, iepriekš noslēgto darba līgumu ar LFF ģenerālsekretāru Edgaru Pukinsku un nepieciešamību nodrošināt nepārtrauktu LFF administrācijas darbību, LFF valde lēma pagarināt darba līguma termiņu ar LFF ģenerālsekretāru uz nenoteiktu laiku, bet ne ilgāku par 15 dienām pēc 2020. gada vēlēšanu kongresa norises dienas.

Saskaņā ar LFF statūtiem federācijas valde un juridiskās institūcijas turpina darbu pašreizējā sastāvā līdz kongresa norisei.

Izmantotie resursi:
Latvijas Futbola federācija

     [+] [-]

, 2020-04-04 21:28, pirms 4 gadiem
super malači. maucat tik virsū un kronējiet pukinski par covid 19 karali. puk puk