Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Lamelo Bols iegādāsies komandu, kurā spēlēja Austrālijā

Andrejs Siliņš

Lamelo Bols iegādāsies komandu, kurā spēlēja Austrālijā
Lamelo Bols. Foto: smh.com.au

18 gadus vecais Lamelo Bols plāno iegādāties grūtībās nonākušo Austrālijas līgas (NBL) komandu "Illawarra Hawks", kurā pats šosezon spēlēja, gatavojoties šī gada Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) draftam.

"Illawarra Hawks" klubam koronavīrusa pandēmija radījusi būtiskākās finansiāla rakstura problēmas, un īpašnieks Saimons Stretfords pavēstījis, ka nevarēs turpināt atbalstīt komandu. Līgas vadība izrādījusi gatavību pārņemt klubu līdz tas atradīs jaunu īpašnieku, un tagad izskatās, ka tas varētu notikt pavisam drīz, jo bijušais komandas spēlētājs Lamelo Bols gatavs iegādāties klubu.

Bols šosezon aizvadīja 12 spēles "Illawarra Hawks" rindās, vidēji gūstot 17 punktus, izcīnot 7,4 atlēkušās bumbas un atdodot 6,8 rezultatīvas piespēles. 201 centimetru garais aizsargs, kurš pirms divām sezonām īsu brīdi uzspēlēja arī lietuviešu "Prienai" vienībā, tiek uzskatīts par vienu no galvenajiem favorītiem šī gada NBA draftā.

Janvāra beigās Bols, neatvadoties no komandas biedriem, pameta "Illawarra Hawks", tomēr izrādās, ka neviena no pusēm netur ļaunu prātu par notikušo. Vēl vairāk - komandai nonākot finansiālās grūtībās, Bols gatavs iesaistīties kluba darbībā jau kā funkcionārs, pat īpašnieks.

"Kad vidusskolu basketbolisti dzirdēs, ka Lamelo pieder komanda, viņi gribēs uz turieni doties, jo zinās, ka par viņiem parūpēsies. Sabarosim šo organizāciju ar steroīdiem, izveidosim par programmu, kurā puiši vēlēsies spēlēt," komentēja Bola menedžeris Džermeins Džeksons. Tiesa, pagaidām darījums vēl oficiāli nav apstiprināts.

Austrālijas līga izveidojusi "Next Stars" programmu ar mērķi izveidot šo turnīru kā pateicīgu vietu, kur jaunajiem amerikāņu spēlētājiem pavadīt laiku pirms drafta, uzreiz pēc vidusskolas kļūstot par profesionāļiem, ja tie nevēlas pavadīt sezonu universitāšu basketbolā Ziemeļamerikā (NBA draftam drīkst pieteikties tikai gadu pēc vidusskolas pabeigšanas). Savukārt Bola pārstāvim Džeksonam šāds scenārijs ļautu piesaistīt nākamos jaunos talantus, kļūstot par viņu pārstāvi.

"Illawarra Hawks" šosezon izcīnīja tikai piecas uzvaras 28 spēlēs un palika pēdējā devītajā vietā.

Izmantotie resursi:
https://www.abc.net.au/
https://www.smh.com.au/

  +1 [+] [-]

, 2020-04-03 10:34, pirms 4 gadiem
Izskatās, ka šis krīzes laiks ir brīdis, kad investēt big baller brand zīmolā. Kā redzam, vērība tikai augs.

  +1 [+] [-]

, 2020-04-03 13:20, pirms 4 gadiem
bitoose rakstīja: Izskatās, ka šis krīzes laiks ir brīdis, kad investēt big baller brand zīmolā. Kā redzam, vērība tikai augs.
krizes laiks vienmer ir bijis investiciju laiks un nekustama ipashuma pirkshanas laiks.

     [+] [-]

, 2020-04-03 14:56, pirms 4 gadiem
Kur vins tadu piki, Lietuvaa sapelnija? 😂