Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Gvardiola: "Spēlētājiem teicu, lai aizmirst par četriem tituliem vienā sezonā"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Gvardiola: "Spēlētājiem teicu, lai aizmirst par četriem tituliem vienā sezonā"
Peps Gvardiola. Foto: PA Pictures/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas čempiones "Manchester City" galvenais treneris Peps Gvardiola norādījis, ka viņa vadītajiem spēlētājiem jāaizmirst par četru trofeju izcīnīšanu vienā sezonā, jo tas nav izdevies nevienai citai komandai.

"City", kas šajā sezonā jau izcīnījusi vienu trofeju, triumfējot Anglijas Līgas kausa izcīņā, sagaida smaga nedēļa. Šovakar paredzēta mājas spēle Premjerlīgā pret "Cardiff", un uzvaras gadījumā izdosies apsteigt Liverpūli un pacelties uz pirmo vietu. Sestdien notiks FA kausa pusfināls pret "Brighton", savukārt otrdien tiks aizvadīta Čempionu līgas ceturtdaļfināla pirmā spēle pret "Tottenham".

"Vienas nedēļas laikā vai pat trīs dienās varam zaudēt trīs kausus," teica Gvardiola. Viņš pie Mančestras kluba stūres stājās 2016. gada vasarā, un turpinājumā izdevies reizi uzvarēt Premjerlīgā un divas reizes triumfēt Līgas kausa izcīņā. "Runājot par kausiem, vairākas reizes esmu teicis, lai man par to pajautā aprīļa beigās – tad redzēsim, kā viss iegrozīsies."

"Kāda jēga runāt par četriem tituliem vienā sezonā, ja šajā valstī [Anglijā] – leģendārā valstī – tas nekad nav noticis. Leģendāras komandas kā "Liverpool", "Manchester United" ar Aleksu Fergusonu, "Chelsea" ar Žuzē Morinju, "Arsenal" ar Arsēnu Vengeru – nevienai tas nav izdevies. Kāpēc gan lai mums tas sanāktu?" vaicāja Gvardiola.

"Neesmu cilvēks, kuram patīk ietekmēt citu prātus, sakot priekšā, kas spēlētājiem vai faniem būtu jādomā. Ja viņi grib sapņot un domāt par visu kausu izcīnīšanu, nevaru neko iebilst. Jā, esam šādā pozīcijā, bet pateicu futbolistiem: "Aizmirstiet par to, nedomājiet pārāk daudz. Trīs dienās varam zaudēt visu." Zinu, ka jūsu galvās ir doma, ka varam uzvarēt it visur, bet šobrīd galvenā ir spēle pret "Cardiff"," teica Gvardiola.

"City" galvenā konkurente cīņā par Premjerlīgas titulu ir "Liverpool", kas iepriekšējā spēlē guva vārtus pašās beigās un ar 2:1 mājās pieveica "Tottenham". Tā bija trešā reize sezonā, kad Liverpūle uzvaras vārtus guva 90. minūtē vai vēlāk. "Ja tas notiek vienu reizi – tā ir veiksme. Pat divas reizes ir veiksme. Bet trīs, četras vai piecas reizes – tas notiek tāpēc, ka viņiem ir kas īpašs," konkurentu sniegumu komentēja Gvardiola. "Netērēju savu laiku un neskaitu epizodes, kurās viņiem ir paveicies. Par to punktus turnīra tabulā man neviens nedos."

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

  -3 [+] [-]

, 2019-04-03 10:49, pirms 5 gadiem
Nez Šabala derētu MC.

  -1 [+] [-]

, 2019-04-03 11:05, pirms 5 gadiem
Peps normāls demotivators

  -2 [+] [-]

, 2019-04-03 13:49, pirms 5 gadiem
Uzvares premjerligu lai aknu baseins neuzvar,un pakasis čempion līgā lai nesanak tie četri tituli!

GG UNITED!!!

  +2 [+] [-]

, 2019-04-03 14:07, pirms 5 gadiem
Un atkal jau virsrakstā viens, bet rakstā pavisam, kas cits.

  +2 [+] [-]

, 2019-04-03 16:03, pirms 5 gadiem
sandiic rakstīja: Peps normāls demotivators
Domāju, ir tieši otrādi - viņš uzkurina spēlētājos vēlmi pierādīt, ka 4 tituli ir iespējami. Tomēr ceru, ka Pepem izrādīsies taisnība, un viņi patirsīs visus 3 titulus, par kuriem vēl cīnās.