Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Babīte/Dinamo" dodas uz treniņnometni Čehijā

Andrejs Siliņš

"Babīte/Dinamo" dodas uz treniņnometni Čehijā
Foto: Mārtiņš Sīlis, synottipvirsliga.lv

Latvijas futbola čempionāta "SynotTip" Virslīgas debitante "Babīte/Dinamo" divu nedēļu pārtraukumā pirms ceturtās kārtas dosies uz treniņnometni Čehijā, kur arī paredzēts aizvadīt trīs pārbaudes spēles, ziņo klubs.

Nākamā nedēļas nogale Latvijas klubu futbolā paredzēta kausa izcīņas ceturtdaļfināla mačiem. Tā kā "Babīte/Dinamo" jau izstājusies no kausa izcīņas, komandai starp trešo un ceturto Virslīgas kārtu ir divu nedēļu pārtraukums. Kluba vadība nolēmusi izmantot šo laiku, lai aizvadītu treniņnometni Čehijas dienvidaustrumu pilsētiņā Hodonīnā.

Nometnes laikā paredzēts aizvadīt arī trīs pārbaudes spēles. 4. aprīlī "Babīte/Dinamo" tiksies ar Slovākijas čempionāta pašreiz sesto labāko komandu Trnavas "Spartak", trīs dienas vēlāk tikšanās ar Slovākijas šī brīža ceturto labāko vienību "Ružomberok", bet 11. aprīlī ar Čehijas otrās līgas debitanti "Vitkovice".

"Babīte/Dinamo" pēc trim kārtām Virslīgā ar vienu punktu ieņem pēdējo astoto pozīciju turnīra tabulā. Nākamo spēli Latvijas čempionātā debitantei jāaizvada 15. aprīlī, savā laukumā uzņemot "Ventspili".

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/BABITEFC/

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-04-03 17:23, pirms 7 gadiem
Vobše labi.

  -1 [+] [-]

, 2017-04-03 18:10, pirms 7 gadiem
HMB, pierādās tikai tas, ka esi tups. Ja neesi, tad apgaismo arī mūs citus ar saviem "pierādījumiem". Ja būtu sekojis līdzi kaut nedaudz, tad tu zinātu, ka, spēlēdama 1. līgā, Babīte jau brauca uz nometnēm ārzemēs. Tolaik tikai tā bija Polija.

     [+] [-]

, 2017-04-03 18:12, pirms 7 gadiem
Prieks, ka Babitei ir iespeja aizvadīt treniņspēles pret tik nopietniem pretiniekiem.

  +1 [+] [-]

, 2017-04-03 20:33, pirms 7 gadiem
tas labi ,uz priekšu Latvijas čempionātam