Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Girgensona treneris: "Nedrīkstam ielaist divus vārtus pēc savā zonā zaudētiem iemetieniem"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Girgensona treneris: "Nedrīkstam ielaist divus vārtus pēc savā zonā zaudētiem iemetieniem"
Fils Hauslijs
Foto: Sipa USA/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubs Bufalo "Sabres" izbraukumā ar 1:4 atzina Floridas "Panthers" pārākumu. Pirmie vārti tika ielaisti pēc Zemgus Girgensona zaudētā iemetiena, un latvietis maču pabeidza ar negatīvu lietderības koeficientu -2. Galvenais treneris Fils Hauslijs pēc dueļa sacīja, ka iemetienu laikā hokejisti nav pievērsuši uzmanību mazajām detaļām.

"Nedrīkstam ielaist divus vārtus pēc savā zonā zaudētiem iemetieniem – pēc tādām situācijām no mūsu burām pazūd vējš. Tā ir uzmanības pievēršana detaļām. Par to runājām pirms spēles. Nebijām pietiekami koncentrējušies," pēc zaudējuma teica galvenais treneris Fils Hauslijs. Bufalo "Sabres" iedzinējos nonāca, kad iemetienā zaudēja Zemgus Girgensons, tomēr galvenā vaina par situāciju jāuzņemas Kailam Okposo, kura pozicionālā kļūda pavēra Maikam Matesonam brīvu ceļu uz vārtiem.

"Bija smaga spēle, bet neko citu negaidījām – pretinieki cīnās, lai iekļūtu izslēgšanas mačos. Būtu labi, ja šādā spēlē izdotos izcīnīt uzvaru, jo kaujinieciskas uzvaras ļautu uzstādīt latiņu, kuras virzienā varētu skatīties pirms nākamajiem mačiem," pauda Okposo, kurš kopā ar Girgensonu spēlēja trešajā maiņā. Malējais uzbrucējs, komentējot pirmos ielaistos vārtus, sacīja, ka tas bijis viņa spēlētājs un viņa pienākums.

"Arī mums izšķirošajos brīžos bija iespējas gūt vārtus. Atšķirība slēpjas faktā, ka pretinieki iespējas izmantoja, bet mēs – ne," teica Hauslijs. "Domāju, ka no pirmā iemetiena jābūt agresīvākiem, bet spēles beigās jāpabeidz spēka paņēmieni."

"Ja izmantotu vēl kādu iespēju, mēs cīnītos par uzvaru. Izveidoju vairākus momentus, un tie varēja mainīt spēles ritējumu," teica Bufalo "Sabres" vienīgo vārtu autors Sems Reinhārts, kurš izcēlās sestajā minūtē, izmantojot pirmo no četriem metieniem. "Pretinieks izveidoja 100% momentus, līdz ar to arī aizsardzībā mums ir daudz vietas progresam."

Izmantotie resursi:
Sabres punch back too late against Panthers...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-03-03 17:17, pirms 6 gadiem
Varbūt tomēr Sabres treneris?
Tiem sportacentra žurnālistiem laikam uzmanības trūkums. Par katru cenu jāpievērš sev uzmanība.