Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Capitals" 14. uzvara mājās pēc kārtas, Monreāla sabojā Subena atgriešanos

Agris Suveizda

"Capitals" 14. uzvara mājās pēc kārtas, Monreāla sabojā Subena atgriešanos
Pernells Kārls Subens pret Aleksandru Radulovu
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas līdere Vašingtonas "Capitals" savā laukumā izcīnīja jau 14. uzvaru pēc kārtas, šoreiz ar 1:0 pieveicot Ņūdžersijas "Devils". Interesanti, ka tieši "Devils" ir pēdējā komanda, kura uzvarējusi Vašingtonā (2:1 bullīšos 29. decembrī).

Austrumu konferences vicelīdere Kolumbusas "Blue Jackets" savā laukumā ar rezultātu 1:0 pārspēja Rietumu konferences līderi Minesotas "Wild", pārtraucot sāncenšu divu uzvaru sēriju. Vienīgos vārtus 45. minūtē guva Brendons Sāds, kurš pa labo malu devās pretuzbrukumā, uzmeta uz vārtiem un pats bija pirmais pie atlēkušās ripas. Sergejs Bobrovskis atvairīja visus 38 metienus.

Tikai vieni vārti tika gūti arī Vašingtonā, kur vietējais "Capitals" ar 1:0 apspēlēja vienu no Austrumu konferences pastarītēm Ņūdžersijas "Devils". Vienīgos vārtus 48. minūtē vairākumā guva pirmo NHL sezonu aizvadošais čehu uzbrucējs Jakubs Vrāna, kurš izmantoja vārtu priekšā atlekušo ripu. "Capitals" vārtu vīram Braienam Holtbijam bija jātiek galā tikai ar 15 metieniem.

Ar rezultatīvu piespēli un zaudējumu Monreālā atgriezās Pernels Kārls Subens, kurš līdz šai sezonai visu NHL karjeru bija pavadījis "Canadiens" rindās. 19. minūtē Raiens Eliss tieši pēc Subena piespēles ar metienu no distances realizēja vairākumu (1:0), tomēr mājinieki pēdējā trešdaļā spēja atspēlēties un 8,3 sekundes līdz pamatlaika beigām pat izrāva uzvaru. "Predators" zaudēja ripu uzbrukuma zonā, un Pols Bairons cīņā ar aizsargu izrāvās pret vārtsargu, panākdams 2:1. Monreāla svinēja ceturto uzvaru pēc kārtas un pārtrauca Nešvilas četru uzvaru sēriju.

Uz astoto vietu Austrumu konferencē pakāpās Ņujorkas "Islanders", kas izbraukumā atspēlēja divu vārtu deficītu, guva četrus vārtus pēc kārtas un ar 5:4 pārspēja Dalasas "Stars". Džeimijs Benns trīs minūtes līdz pamatlaika beigām mazākumā vēl deficītu samazināja līdz vienai ripai, gūdams savus otros vārtus spēlē, tomēr izglābties Dalasa neprata. Uzvarētājiem ar vārtiem un divām piespēlēm izcēlās Raiens Stroums. Uz devīto vietu noslīdēja Toronto "Maple Leafs", kas viesos ar 2:3 bullīšos zaudēja Losandželosas "Kings", kas uz pagaidu astoto vietu pakāpās Rietumu konferencē.

SpēleRezultāts
Bruins – Rangers1:2
Sabres – Coyotes6:3
Blue Jackets – Wild1:0
Flyers – Panthers2:1 PM
Capitals – Devils1:0
Canadiens – Predators2:1
Senators – Avalanche2:1
Stars – Islanders4:5
Kings – Maple Leafs3:2 PM
Sharks – Canucks3:1

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

     [+] [-]

, 2017-03-03 12:32, pirms 7 gadiem
Barontēvam kārtējais punkts. Intriga nemazinās. Makdeividam tikai 5 vairāk

     [+] [-]

, 2017-03-03 13:41, pirms 7 gadiem
Oho, čehs izmantoja vārtu priekšā atlekušo ripu. Beidzot hokejā kāds ir sapratis, ka ripu var izmantot. Vareni.