Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Strēlnieks pēc mēneša izlaišanas laukumā atgriezīsies ar Eirolīgas grandu cīņu

Rolands Eliņš

Strēlnieks pēc mēneša izlaišanas laukumā atgriezīsies ar Eirolīgas grandu cīņu
Jānis Strēlnieks. Foto: VTB līga

Latvijas basketbolists Jānis Strēlnieks rītdien piedalīsies Maskavas CSKA Eirolīgas mačā pret turnīra līdervienību „Anadolu Efes”, tiek ziņots kluba mājaslapā.

Jānis Strēlnieks traumu guva janvāra sākumā, un toreiz tika norādīts, ka viņam nāksies izlaist vairākas nedēļas. Strēlnieks tagad atgriezies kluba treniņos, un, kā norādīts CSKA mājaslapā, sagaidāms, ka viņš būs spēles pieteikumā jau rītdien. Jāatgādina gan, ka viņa aģents Artūrs Kalnītis pēc gūtās traumas pavēstīja, ka Strēlnieks Latvijas izlases februāra spēlēs nepiedalīsies.

„Mana kāja jūtas arvien labāk, treniņi pagāja labi,” sacīja Strēlnieks. „Mūsu pretiniece „Anadolu Efes” šobrīd ir lieliskā formā, tā atrodas uz viļņa un uzvarējusi septiņās spēlēs pēc kārtas. Būs sarežģīta spēle, taču līdzjutējiem tā patiks. Viņiem būs interesanti pavērot labāko basketbolu Eiropā.”

„Anadolu Efes” un CSKA sakarā vārdus „labākais basketbols Eiropā” patiešām var izmantot – abas komandas aizņem pirmās divas ailītes Eirolīgas kopvērtējumā. „Anadolu Efes” līderpozīcijas gan saglabās arī zaudējuma gadījumā, jo guvusi par trim uzvarām vairāk.

Strēlnieks šosezon piedalījies 16 Eirolīgas spēlēs un vidēji mačā guvis 8.5 punktus, kā arī veicis 2.4 rezultatīvas piespēles.

Izmantotie resursi:
https://cskabasket.com/news/?id=185...

  +2 [+] [-]

, 2020-02-03 22:33, pirms 4 gadiem
Opā, negaidīju tik ātru atgriešanos. Lieliski!

  +1 [+] [-]

, 2020-02-03 23:30, pirms 4 gadiem
Tas ir pozitīvi iespējams varbūt varētu izlasi atbraukt uz otru spēli

     [+] [-]

, 2020-02-04 12:31, pirms 4 gadiem
Lai izdodās Jānim sezonu pabeigt bez traumām.