Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Pārbaudes apstiprina sākotnējo diagnozi, Ērvings nespēlēs vismaz nedēļu

Agris Suveizda

Pārbaudes apstiprina sākotnējo diagnozi, Ērvings nespēlēs vismaz nedēļu
Kairijs Ērvings. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas komandas Bruklinas "Nets" līderis Kairijs Ērvings nedēļas nogalē ceturtajā ceturtdaļā iedzīvojās ceļgala savainojumā pret Vašingtonas "Wizards" (107:113). Vakar veiktajās pārbaudēs gūts apstiprinājums tam, ka trauma nav nopietna, tomēr aizsargam nāksies izlaist vismaz nedēļu.

Pārbaudēs apstiprināta sākotnēji izvirzītā diagnoze par ceļgala mediālo saišu sastiepumu. Ērvinga veselības stāvoklis atkārtoti tiks novērtēts pēc nedēļas, tādējādi viņam nāksies izlaist vismaz trīs spēles – mājās pret Finiksas "Suns" un Goldensteitas "Warriors" un izbraukumā pret līgas čempioni Toronto "Raptors".

"Agrāk ar manu ceļgalu ir notikušas diezgan nopietnas lietas, tādēļ tikai vēlējos pārliecināties, ka ar krusteniskajām saitēm viss ir kārtībā," pēc pirmajām pārbaudēm uzreiz pēc spēles sacīja Ērvings. "Svarīgākais bija pārliecināties par krusteniskajām saitēm. Tas bija tikai dīvains, dīvains kritiens."

Bijušais Bostonas "Celtics" līderis jaunajā komandā paguvis aizvadīt tikai 20 spēļu, vidēji 32,9 minūtēs sakrājot 27,4 punktus, 6,4 rezultatīvas piespēles, 5,2 atlēkušās bumbas, 2,6 kļūdas un 1,4 pārtvertas bumbas. Līdz šim Ērvinga rezultatīvākā sezona bija pēdējā gadā Klīvlendā, 2016./17. g. sezonā izceļoties ar 25,2 punktiem.

Ar Ērvingu laukumā Bruklinas "Nets" ir izcīnījusi 40,0% uzvaru (8-12), bet bez viņa panākumu īpatsvars bijis 46,4% (13-15). Ar kopumā 21 uzvaru 48 spēlēs Rodiona Kuruca pārstāvētā vienība Austrumu konference ieņem septīto vietu.

Izmantotie resursi:
https://www.nba.com/nets/news/previ...

     [+] [-]

, 2020-02-03 22:55, pirms 4 gadiem
Paveicās, ka pēc tādas epizodes celis nav lupatās.