Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Jānis Gailītis: "Sibīrijā izcēlāmies ar disciplinētu spēli"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Jānis Gailītis: "Sibīrijā izcēlāmies ar disciplinētu spēli"
Mareks Mejeris un VEF: otrā uzvara VTB līgā pēc kārtas
Foto: Mikus Kļaviņš

"Beigās laukumā atradās mūsu labākie spēlētāji, taču uzvarai ar to nepietika," pēc zaudējuma VTB Vienotās līgas mājas spēlē pret Rīgas VEF teica Krasnojarskas basketbola kluba "Enisey" galvenais treneris Oļegs Okulovs.

Jānis Gailītis, VEF treneris

“Spēlēt Krasnojarskā vienmēr ir ļoti smagi, taču uzskatu, ka mūsu puiši šodien darbojās ļoti disciplinēti. Kad sākām trāpīt savus metienus uzbrukumā, varējām koncentrēties spēlei aizsardzībā un, pateicoties tam, uzvarējām.”

Oļegs Okulovs, “Enisey” treneris

“Otro spēli pēc kārtas nesekmīgi darbojāmies pēdējās piecas minūtes. Mums pietrūkst spēlētāja, kurš izšķirošajos brīžos var uzņemties iniciatīvu. Izskaņā laukumā atradās visi labākie, izņemot Laionsu un Braimo. Diemžēl spēlētāji neizpildīja prasīto – neuzsita piezīmi pret Braunu un mūsu grozā ielidoja trīspunktu metiens.

Uzskatu, ka mums nepaveicās, bija arī kļūdas rotācijas spēlētāju izvēlē. No otras puses, uzskatu, ka izšķirošajos brīžos laukumā bija Krasnojarskas labākie spēlētāji.”

Izmantotie resursi:
БК «Енисей» (Красноярск) - «Енисей»...