Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

"Avtomobilist" - "Dinamo" 4:2 (spēle noslēgusies)

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Avtomobilist" - "Dinamo" 4:2 (spēle noslēgusies)
Jānis Kalniņš
Foto: Raimonds Volonts, Dinamo Rīga

Rīgas "Dinamo" turpina sezonas noslēdzošo izbraukumu, un šodien pretī stājas Jekaterinburgas "Avtomobilist", kas saglabā teorētiskas izredzes iekļūt Gagarina kausā. Rīdzinieku vārtos Jānis Kalniņš, citu nopietnu izmaiņu nav.

Jekaterinburgas "Avtomobilist" – Rīgas "Dinamo"

Vārti: 35:24 Galviņš (Kulda) 0:1, 38:18 Raseikins (Gubins, Mingaļejevs) 1:1, 39:00 Koukals 2:1, 47:24 Simakovs (Andersens) 3:1, 52:29 Mihnovs (Čistovs, Vasiļevskis) 4:1, 55:57 Indrašis (Dārziņš, Galviņš, vair.) 4:2
Soda minūtes: 6:6
Vārtsargi: Vladimirs Sohatskis – Jānis Kalniņš

60' Rīgas "Dinamo" pēdējā minūtē nomaina vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju, taču atspēlēties vai samazināt deficītu līdz minimumam neizdodas. Tādējādi zaudējums ar 2:4.

56' Rīgas "Dinamo" realizē lielo vairākumu un panāk 2:4. Laura Dārziņa metiens no distances tiek bloķēts, taču ripa nonāk līdz Mikam Indrašim, un komandas labākais snaiperis gūst ceturtos vārtus pēdējos sešos mačos.

55' Apmalē tiek ietriekts Kristaps Zīle. Uz noraidīto soliņu dodas sāncenšu labākais vārtu guvējs Artjoms Garejevs, tādējādi Rīgas "Dinamo" tiek pie vairākuma. Uzreiz seko spēle ar augstu paceltu nūju pret Lauri Dārziņu. Rīdziniekiem lielais vairākums turpat divas minūtes.

53' Jekaterinburgas "Avtomobilist" gūst ceturtos vārtus pēc kārtas - 4:1. Staņislavs Čistovs met garām tuvajam stūrim, bet no apmales atlēkusī ripa nonāk pie mājinieku kapteiņa Alekseja Mihnova, un raženā uzbrucēja metienu nespēj traucēt arī Georgs Golovkovs.

52' Metieni no distances Jekaterinburgas "Avtomobilist" nepalīdz, un laukuma saimnieki nespēj izmantot vairākumu. Lieliski nospēlēja Tims Sestito, kurš pārtvēra diagonālo piespēli, tādējādi iegūstot vairākas sekundes un izdarot metienu no neitrālās zonas.

50' Uzbrukuma zonā pretinieku nogāž un divu minūšu noraidījumu par klupināšanu nopelna Māris Bičevskis, atstājot komandas biedrus skaitliskajā mazākumā.

48' Jekaterinburgas "Avtomobilist" dubulto pārsvaru - 3:1. Pēc Niklasa Andersena metiena pirmais pie atlēkušās ripas ir Aleksejs Simakovs, kuru garām palaiž Oskars Cibuļskis, un līgas īsākais spēlētājs gūst piektos vārtus sezonā.

46' Vairākas labas iespējas Jekaterinburgas "Avtomobilist". Vispirms Aleksandrs Ščemerovs pretuzbrukumā met garām tuvajam stūrim, pēcāk viens vārtu priekšā paliek Roks Tičars, kurš saņem piespēli, tomēr nespēj izmantot izcilo momentu, jo rīdziniekus glābj Jāņa Kalniņa reakcija.

41' Sākusies beidzamā trešdaļa. Iepriekšējās 20 minūtēs rīdzinieki tika nospiesti, izdarot tikai piecus metienus, kamēr sāncenši vārtus apdraudēja 16 reizes, diviem metieniem nonākot vārtu tīklā.

40' Noslēgusies otrā trešdaļa. Gan pirmie noraidījumi, gan pirmie vārtu guvumi. Vispirms Rīgas "Dinamo" izvirzījās vadībā, pateicoties Gunta Galviņa metienam no distances, tomēr laukuma saimnieki īsā laika posmā pārņēma vadības grožus.

40' Jekaterinburgas "Avtomobilist" īsā laika posmā gūst otros vārtus un pārņem vadību - 2:1. Ilga cīņa par ripu rīdzinieku vārtu priekšā, un acīgākais ir Petrs Koukals, kurš izķeksē ripu un no neērtā satvēriena to raida tukšos vārtos. Jānim Kalniņam virsū uzgāzies pretinieku spēlētājs, tomēr treneri izaicinājumu tiesnešiem nemet un nepieprasa video atkārtojumu.

39' Jekaterinburgas "Avtomobilist" panāk izlīdzinājumu - 1:1. Pēc pirmajiem vārtiem abas komandas apmainās bīstamiem momentiem, un laukuma saimnieki ātri panāk izlīdzinājumu. Piespēle no aizvārtes, un 18 gadus vecajam uzbrucējam Maksimam Raseikinam no pāris metriem metiens tukšos vārtos bez pretestības.

36' Rīgas "Dinamo" izvirzās vadībā ar 1:0. Edgars Kulda nogādā ripu līdz zilajai līnijai, bet Guntis Galviņš, daudz nedomājot, izdara metienu no distances. Ripa pēc rikošeta no mājinieku spēlētāja atrod ceļu vārtos. Galviņam sestais precīzais metiens sezonā, bet Kuldam punkts trešajā mačā pēc kārtas.

35' Anatolijs Goliševs dodas uz vārtu priekšu, apspēlē trīs rīdziniekus, tomēr beigās tiek atbruņots. Laukuma saimnieki spiež vārtu priekšu, tomēr Jekaterinburgas "Avtomobilist" nespēj realizēt vairākumu.

33' Jekaterinburgas "Avtomobilist" pirmais pilnvērtīgais vairākums, jo divu minūšu noraidījumu par pretinieka turēšanu ar nūju aizsardzības zonā pie iemetiena apļa nopelna Aleksandrs Jerofejevs.

27' Arī rīdziniekiem izdodas izturēt mazākumu, kas ilga minūti un 31 sekundi. Laukuma saimnieki kontrolēja ripu Rīgas "Dinamo" aizsardzības zonā, bet apdraudēt Jāņa Kalniņa vārtus neizdevās.

25' Rīgas "Dinamo" vairākums beidzas pēc Koltona Gilīsa noraidījuma par rupjību. Tādējādi komandas spēlēs četratā, kam sekos Jekaterinburgas "Avtomobilist" vairākums.

24' Rīdziniekiem pirmais vairākums. Georgs Golovkovs pietur ripu, apmet slaidu loku ap pretiniekiem, dodas aiz vārtiem, līdz tiek nogāzts. Tādējādi ceturtās maiņas centrs dod iespēju Rīgas "Dinamo" spēlēt vairākumā.

21' Sākusies otrā trešdaļa. Pirmajās 20 minūtēs Rīgas "Dinamo" izdarīja sešus metienus, kamēr Jānim Kalniņam bija jātiek galā ar četriem metieniem. Tāpat rīdzinieki dominēja iemetienos - 14:5.

20' Noslēgusies pirmā trešdaļa. Daudz bloķētu metienu, daudz saraustītu momentu un maz iespēju gūt vārtus, lai gan trešdaļas otrajā pusē abas komandas aktivizējās.

20' Jekaterinburgas "Avtomobilist" pretuzbrukums divatā pret vienu. Petrs Koukals izvēlas mest pats, nevis piespēlēt kapteinim Aleksejam Mihnovam, un viņš trāpa zem pārliktņa, taču ripu ar plecu atvaira Jānis Kalniņš.

17' Divas izcilas iespējas Rīgas "Dinamo". Vispirms Lauris Dārziņš ar māņu kustības palīdzību no ceļa novāc pretinieku aizsargu un paliek viens pret vārtsargu, bet ripa lido virsū sāncensim. Mirkli vēlāk Tims Sestito uzvar iemetienā, Filips Toluzakovs nekavējoties izdara plaukstas metienu, tomēr trāpa pa vārtu tālo stabu.

12' No stūra līdz vārtu priekšai tiek Gunārs Skvorocvs, kurš kopš 19. janvāra guvis vienus vārtus, un viņš tēmē tālajā malā, taču ripu ar atsitējcimdu atvaira Vladimirs Sohatskis, Jekaterinburgas "Avtomobilist" vārtsargs. Individuālais Skvorcova reids ir bīstamākais moments, kas pagaidām izveidots.

9' Laukuma saimnieki dodas uz priekšu. Deniss Mingaļejevs tuvojas vārtiem no kreisās malas, tomēr met garām tuvajam stūrim. Pēcāk iniciatīvu uzņemas Roks Tičars, bet slovēņa metienu atvaira Jānis Kalniņš. Nākamajā uzbrukumā Rīgas "Dinamo" iespiež pretiniekus zonā, taču arī Laurim Dārziņam un Guntim Galviņam klibo metienu precizitāte.

3' Uz priekšu dodas rīdzinieku ceturtais virknējums. Georgs Golovkovs piespēlē no kreisās malas un nogādā ripu līdz Edgaram Kuldam, bet viņa metienu no vārtu priekšas atvaira sāncenšu vārtsargs. Kluss sākums abu izpildījumā bez momentiem.

1' Spēle ir sākusies, un pirmajā iemetienā Māris Bičevskis pārspēj čehu Petru Koukalu. Tomēr Rīgas "Dinamo" uzbrukums apraujas pēc neprecīzas tālās piespēles un pārmetiena.

Rīgas "Dinamo" sastāvs:

Jānis Kalniņš (Jakubs Sedlāčeks); Uvis Balinskis – Oskars Cibuļskis, Guntis Galviņš – Kristaps Zīle, Aleksandrs Jerofejevs – Jēkabs Rēdlihs, Ralfs Freibergs – Imants Leščovs; Lauris Dārziņš – Māris Bičevskis – Miks Indrašis, Filips Toluzakovs – Tims Sestito – Koltons Gilīss, Gunārs Skvorcovs – Gints Meija – Vitālijs Pavlovs, Roberts Lipsbergs – Georgs Golovkovs – Edgars Kulda.

1 2 3 84 komentāri

     [+] [-]

, 2017-02-03 15:48, pirms 7 gadiem
Leščovs jau reāli ir uzspēlējis?

     [+] [-]

, 2017-02-03 15:54, pirms 7 gadiem
pemanbuca: lai mūsu slavenajam klubam izdodas izrādīt cienīgu pretestību stiprajiem un motivētajiem automobiliestiem, visa Latvija turēs īkšķus par mūsu iemīļoto klubu

  +3 [+] [-]

, 2017-02-03 15:58, pirms 7 gadiem
Auto ja zaudēs tālāk netiek

     [+] [-]

, 2017-02-03 16:01, pirms 7 gadiem
hokejists77 rakstīja: Auto ja zaudēs tālāk netiek
tātad tiek tālāk...

  -2 [+] [-]

, 2017-02-03 16:12, pirms 7 gadiem
MĀRIS KRAUZE PIEDĀVĀ : KREMĻA PROJEKTA SEKAS.http://sportacentrs.com/hokejs/dinamo_riga/31082015-maris_krauze_piedava_kremla_projekta_seka

  -2 [+] [-]

, 2017-02-03 16:13, pirms 7 gadiem
Nauda smird jau briesmīgi. “Līdzjutēji, ignorēsim “Dinamo” – šo Krievijas maigās varas instrumentu!”http://www.la.lv/dinamo-ignoret/

  -3 [+] [-]

, 2017-02-03 16:15, pirms 7 gadiem
Ufa ļoti cenšas , lai netiktu PO. 8 zaudējumi pēc kārtas un šodien jau 0-2 savā laukumā sestā minūtē pret CSKA. Paliek 2 spēles savā laukumā pret Kazaņu un Ladu.

  +1 [+] [-]

, 2017-02-03 16:19, pirms 7 gadiem
NHL THE BEST rakstīja: MĀRIS KRAUZE PIEDĀVĀ : KREMĻA PROJEKTA SEKAS.http://sportacentrs.com/hokejs/dinamo_riga/31082015-maris_krauze_piedava_kremla_projekta_seka
Apsme'jos par fuņa komentāru pie šī raksta: "Jūtu ka DR neizjukšana un iespējamā labā sezona sāk ļoti uztraukt dažus troļļus." RD pēdējās sezonas tiešām IZCILAS funis tikmēr žūžo, ka būtu labi tikt ārā no pēdējās vietas

     [+] [-]

, 2017-02-03 16:34, pirms 7 gadiem
FUNS rakstīja: Ufa ļoti cenšas , lai netiktu PO. 8 zaudējumi pēc kārtas un šodien jau 0-2 savā laukumā sestā minūtē pret CSKA. Paliek 2 spēles savā laukumā pret Kazaņu un Ladu.
O,Lunis pēkšņi sācis ļoti fanot par Salavat Julajev.
Vai pēkšņi atradi Baškorstānā savas dzimtas saknes?

  -2 [+] [-]

, 2017-02-03 16:43, pirms 7 gadiem
ņipra treniņspēle, tomēr ja/ kad Urālu šoferis ieslēgs tos apgriezienus presingā un ātrumā kā Rīgā pirms nedēļas 3. per., kāršu namiņš var pazust

  +1 [+] [-]

, 2017-02-03 16:43, pirms 7 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: O,Lunis pēkšņi sācis ļoti fanot par Salavat Julajev.
Vai pēkšņi atradi Baškorstānā savas dzimtas saknes?
Funis ir šejienietis - tīrasiņu kārklu latvietis.

  +2 [+] [-]

, 2017-02-03 16:44, pirms 7 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: O,Lunis pēkšņi sācis ļoti fanot par Salavat Julajev.
Vai pēkšņi atradi Baškorstānā savas dzimtas saknes?
O, ex-teftelis atkal smird...darbā nav jābūt, nodokļu maksātāju naudas izšķērdētāj?????
Izcili populārās tramplīnēkšanas čati jau piespamoti??????

Eli vecis apalīt, atbildi!!!!!

  -1 [+] [-]

, 2017-02-03 16:45, pirms 7 gadiem
Banss rakstīja: Leščovs jau reāli ir uzspēlējis?
Lažo līdzīgi Freibergam Ja salīdzina ar citiem jaunajiem aizsargiem, tad Zīle ar Balinski ir krietni pārāki
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-02-03 16:47, pirms 7 gadiem
Banss rakstīja: Funis ir šejienietis - tīrasiņu kārklu latvietis.
Varbūt, varbūt!

  +2 [+] [-]

, 2017-02-03 16:49, pirms 7 gadiem
Tikai Rīga Tikai Dinamo !!!!!!!!!!!!!!!!!! ';

     [+] [-]

, 2017-02-03 16:49, pirms 7 gadiem
Runčuks rakstīja: Apsme'jos par fuņa komentāru pie šī raksta: "Jūtu ka DR neizjukšana un iespējamā labā sezona sāk ļoti uztraukt dažus troļļus." RD pēdējās sezonas tiešām IZCILAS funis tikmēr žūžo, ka būtu labi tikt ārā no pēdējās vietas
Bičevskis un Fīlips cīnās, bet tu vienkārši apsmejies. A tad kam- kā labā? Nepiesavinies jau nahrenizēto, vai tas darīs godu..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-02-03 16:50, pirms 7 gadiem
Banss rakstīja: Funis ir šejienietis - tīrasiņu kārklu latvietis.
Kākrlu Lettiņš drīzāk ir Ivars, mūžīgais esošās varas un iekārtas konformists

  +1 [+] [-]

, 2017-02-03 16:50, pirms 7 gadiem
lonja rakstīja: Namgej,kā tur palika ar tām ANO sankcijām Belgradas bombardēšanai?Esi vecis,pastāsti!!
Namgej.....precīzi !!!!!!

  +2 [+] [-]

, 2017-02-03 16:50, pirms 7 gadiem
Atsevišķiem īpaši stulbiem cilvēkiem atgādinu, ka ar personām,kuras es esmu noignorējis, nekādas diskusijas nav iespējamas, un lai ar Jums diskutē psihiatrijas, psiholoģijas utt. jomu speciālisti, kuri ar to pelnī naudu, un pie viena varbūt arī kādu izārstēs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2017-02-03 16:51, pirms 7 gadiem
a_burts_hokejdievs_795951075396374529 rakstīja: Lažo līdzīgi Freibergam Ja salīdzina ar citiem jaunajiem aizsargiem, tad Zīle ar Balinski ir krietni pārāki
Nu tie divi, cik saprotu ir stabili pamatā, tāpēc ij nejautāju. Par Freibergu ar biju te lasījis, ka lažo. Par Imantu pat nezināu vai spēlējis.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2017-02-03 16:59, pirms 7 gadiem
lonja rakstīja: Namgej,kā tur palika ar to ANO sankcionēto ASV un tās vasaļu(arī Latvijas)iebrukumu Irākā?Kas ir svešas valsts karavīri,kas iebrūk svešā zemē?Tu pats tak zini,neslēpies,pasaki
atgādini man, kuru teritoriju ASV ir ieņēmuši un paziņojuši, ka tā ir bijusi viņu vēsturiskā teritorija un tagad atkal viņiem pieder? neesmu par amerikāņiem nekādā baigā starā, bet viņi tiešām darbojas vairāk kā brutāli policisti, kamēr tavi bidlas uzvedās kā bidlas, kas ielaužas svešās mājās un paziņo, ka tagad te viss pieder viņiem, tas nu ir fakts...

  +2 [+] [-]

, 2017-02-03 17:02, pirms 7 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Atsevišķiem īpaši stulbiem cilvēkiem atgādinu, ka ar personām,kuras es esmu noignorējis, nekādas diskusijas nav iespējamas, un lai ar Jums diskutē psihiatrijas, psiholoģijas utt. jomu speciālisti, kuri ar to pelnī naudu, un pie viena varbūt arī kādu izārstēs.
ATSEVIŠĶI STULBIEM INDIVĪDIEM IESAKU NEATBILDIDĒT UZ "IT KĀ IGNORĒTIEM" OPONENTIEM.
Namgeja tupums izpaužas pilnā apmērā.....

Nu kā tur bija ar tiem vēstures izpratnes jautājumiem ?????
Nu jā, tu jau nelasi un DR spēles neskaties.....
Kā var būt tāds lupata-divkosis ?????

  +1 [+] [-]

, 2017-02-03 17:04, pirms 7 gadiem
Runčuks rakstīja: atgādini man, kuru teritoriju ASV ir ieņēmuši un paziņojuši, ka tā ir bijusi viņu vēsturiskā teritorija un tagad atkal viņiem pieder? neesmu par amerikāņiem nekādā baigā starā, bet viņi tiešām darbojas vairāk kā brutāli policisti, kamēr tavi bidlas uzvedās kā bidlas, kas ielaužas svešās mājās un paziņo, ka tagad te viss pieder viņiem, tas nu ir fakts...
Jau tad, kad es ar viņu vel diskutēju, sapratu, ka viņš netzīs pat viselementārākās patiesības, kas ir pretrunā ar viņa vatņika pozīciju.
Takā velti centies, jo godīgu atziņu no viņa nesagaidīsi.

  -1 [+] [-]

, 2017-02-03 17:07, pirms 7 gadiem
lonja ir tipisks urlu pārstāvis,kam galvā tikai saimnieku dotās instrukcijas - noliegt visu un slavināt tupo krēviju!Tādus tipus mēs riktīgi skaldījām Rīgas pagalmos!

  +2 [+] [-]

, 2017-02-03 17:11, pirms 7 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Atsevišķiem īpaši stulbiem cilvēkiem atgādinu, ka ar personām,kuras es esmu noignorējis, nekādas diskusijas nav iespējamas, un lai ar Jums diskutē psihiatrijas, psiholoģijas utt. jomu speciālisti, kuri ar to pelnī naudu, un pie viena varbūt arī kādu izārstēs.
Atgādināšu, NAMGEJS atspoguļoja DR spēles reģionālajā televīzijā......līdz DR un Latviešu hokejistu pilnīgai nolikšanai....

Sekojoši....nestabila psihe, garastāvokļa un apziņas maiņas, viedokļa maiņa liecina par to, ka psihiatrs tev jāapmeklē biežāk kā tu to dari !!!!

  +2 [+] [-]

, 2017-02-03 17:12, pirms 7 gadiem
Banss rakstīja: Funis ir šejienietis - tīrasiņu kārklu latvietis.
Tas FUNS tāds bezsmadzeņu radījums vien ir. Šito ķēmu pat par cilvēku nevar saukt. No hokeja viņš vispār neko nejēdz.

     [+] [-]

, 2017-02-03 17:15, pirms 7 gadiem
tikmēr skeletona 2. brauciens pilnā sparā
1 2 3 84 komentāri