Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Džeimss: "Novēlu Entonijam spēlēt komandā, kurā viņš jūtas laimīgs"

Rolands Eliņš

Džeimss: "Novēlu Entonijam spēlēt komandā, kurā viņš jūtas laimīgs"
Karmelo Entonijs, Lebrons Džeimss un Kristaps Porziņģis
Foto: AP/Scanpix

Pirms rītnakt gaidāmās "Knicks" un "Cavaliers" spēles Klīvlendas superzvaigzne Lebrons Džeimss sarunā ar medijiem novēlēja savam draugam Karmelo Entonijam spēlēt vietā un komandā, kurā viņš justos laimīgs. Taču Džeimss atsacījās jebko komentēt par Entonija iespējamo maiņu un nonākšanu Klīvlendā.

"Es vienkārši novēlu visu to labāko savam draugam," sacīja Džeimss pēc "Cavaliers" treniņa Ņujorkā. "Vienalga, lai ko arī viņš vēlētos. Vienalga, vai Karmelo spēlē Ņujorkā vai ne, ceru, ka viņam viss izdosies, vēlos, lai viņš laimīgs."

Džeimss nevēlējās komentēt Entonija pašreizējo situāciju, kad viss liecina, ka Kristapa Porziņģa pārstāvētās "Knicks" vadība cenšas panākt viņa aizmainīšanu, uzsākot sarunas ar "Clippers", "Celtics" un arī "Cavaliers". Tāpat Džeimss neizteicās, vai uzskata, ka šāda attieksme pret Entoniju ir atbilstoša.

"Basketbolu ir ļoti viegli spēlēt, kad esi apmierināts ar visu notiekošo un priecīgs par situāciju komandā," sacīja Džeimss. "Varbūt Entonijs ir laimīgs Ņujorkā, varbūt viņš tomēr vēlas spēlēt citur, es neesmu drošs. Viņš ir ļoti daudz paveicis "Knicks" labā. Viņš ļoti daudz paveica arī savas iepriekšējās komandas Denveras labā. Redzēsim, kā tas viss beigsies."

Entonijs pats šoreiz no sarunas ar medijiem atturējās, līdz ar to neizsakoties par iepriekšējo spēli pret "Nets", kad pēdējā ceturtdaļā tika nosēdināts rezervē. Jāatgādina, ka Entonijam ir visas iespējas pieņemt galīgo lēmumu "Knicks" maiņas darījumā, jo viņam ir īpašas veto tiesības. Tādas NBA vēl ir tikai Džeimsam un Dirkam Novickim.

Viens no "Knicks" mērķiem ir iemainīt Entoniju pret Kevinu Lavu no "Cavaliers", taču Lavs šovakar medijiem norādīja, ka paredz ilgstošu palikšanu "Cavaliers" sastāvā un par maiņu šobrīd nemaz nedomā. Lavs iepriekšējās divas spēles bija izlaidis traumas dēļ, taču pret "Knicks" ir atgriezties gatavs sastāvā.

Tikmēr uz jautājuma zīmes Derika Rouza dalība spēlē "Knicks" sastāvā. Treneris Džefs Hornačeks to apšaubīja, taču galīgā lēmuma pieņemšanu atlika uz rītdienu. Savukārt Rouzs pats īpaši nevēlējās iedziļināties jautājumā, kādas sekas uz "Knicks" komandu atstāta Entonija potenciālā aiziešana: "Diez vai esmu īstais, kas var runāt par šo tēmu, jo man ir tikai vienas sezonas līgums ar komandu." Taču Rouzs pauda lielu apņēmību iziet laukumā rītdienas spēlē, kuru pārraidīs ASV nacionālā televīzija.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader in Sports
LeBron James wants to see Carmelo Anthony happy...

  -2 [+] [-]

, 2017-02-03 22:58, pirms 7 gadiem
Tā arī neesmu sapratis, ko Knicks un Entonijs nevar sadalīt?

  +3 [+] [-]

, 2017-02-03 23:07, pirms 7 gadiem
methodman rakstīja: Tā arī neesmu sapratis, ko Knicks un Entonijs nevar sadalīt?
Entonijs grib titulu, Knicks grib titulu, bet šobrīd pat play-off nevar tik ne pirmo gadu, loģiski ka Knicks ir neapmierināti ar vienu no pasaules ampaksātākajiem spēlētājiem

  +6 [+] [-]

, 2017-02-03 23:20, pirms 7 gadiem
Raksts par to ka James nepateica neko

     [+] [-]

, 2017-02-04 00:00, pirms 7 gadiem
Noah vajag dabūt projām, Entoniju arī, un Rouzu arī droši vien. Rouzu varētu atstāt, ja piekrīt par puscenu;
Protams ka Porziņģis ir draugos ar kolēģi Entoniju un neko pretī nerunās; tas arī nebūtu koleģiāli;

  +1 [+] [-]

, 2017-02-04 00:04, pirms 7 gadiem
Driizaak pret Noa un Rouzu +vel kadu varetu aizmainiit un ieguut ko jaudiigaaku

     [+] [-]

, 2017-02-04 00:07, pirms 7 gadiem
Tātad Entonijs uz Cavs!

     [+] [-]

, 2017-02-04 00:13, pirms 7 gadiem
da tur vnk dara katrs ko grib uz laukuma! paskataties kā spēlē Spurs... vai nu dara ko Pops liek vai arī sēž beņķīša tālākajā galā! a šitie ko? kam bumba, tas žarī pa grozu, komandas spēles nekādas!

  +3 [+] [-]

, 2017-02-04 01:11, pirms 7 gadiem
Knicks vajag kaartiigu treneri, kuRu speeleetaaji respekteetu.
kameer nebuus laba trenera, tikmeer titulu nebuus.

     [+] [-]

, 2017-02-04 01:13, pirms 7 gadiem
GATERŠŅIKS rakstīja: Driizaak pret Noa un Rouzu +vel kadu varetu aizmainiit un ieguut ko jaudiigaaku
kurš mainīs "kaut ko jaudīgu" pret Rouzu uz diviem mēnešiem?

  +2 [+] [-]

, 2017-02-04 01:50, pirms 7 gadiem
chester89 rakstīja: Entonijs grib titulu, Knicks grib titulu, bet šobrīd pat play-off nevar tik ne pirmo gadu, loģiski ka Knicks ir neapmierināti ar vienu no pasaules ampaksātākajiem spēlētājiem
es drīzāk vel piebilstu ka Džeksons grib par visām varēm tikt vaļā no Melo,bet Melo negrib pamest Ņujorku un vēlas tur pabeigt karjeru

     [+] [-]

, 2017-02-04 02:05, pirms 7 gadiem
Progres2015 rakstīja: Knicks vajag kaartiigu treneri, kuRu speeleetaaji respekteetu.
kameer nebuus laba trenera, tikmeer titulu nebuus.
Melo iekš NYK tituls nespīd. Viss. Izsmelts jautājums. Melo vēl pavilks 3-4 gadus. (jau tagad pat nav tuvu Lebronam kaut abi vienlīdz veci). GSW būs finālā tuvākos 4 gadus

     [+] [-]

, 2017-02-04 02:10, pirms 7 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Melo iekš NYK tituls nespīd. Viss. Izsmelts jautājums. Melo vēl pavilks 3-4 gadus. (jau tagad pat nav tuvu Lebronam kaut abi vienlīdz veci). GSW būs finālā tuvākos 4 gadus
Jo iipashi ar tik lielu algu. Vins ir paarmaksaats, taadeel tas komandai abgruutina ciinu par titulu.
Pa vina algu vareetu dabuut 2 labus speeleetaajus, kas buutu lietderiigaak knicks.

     [+] [-]

, 2017-02-04 02:59, pirms 7 gadiem
Progres2015 rakstīja: Jo iipashi ar tik lielu algu. Vins ir paarmaksaats, taadeel tas komandai abgruutina ciinu par titulu.
Pa vina algu vareetu dabuut 2 labus speeleetaajus, kas buutu lietderiigaak knicks.
Nu KOBE Version Nr. 2. Nemaz nav jautājumu.

p.s. GSW atlaiduši Varejao. Tad jau šim jāiet pie čoma Lebrona un "mājām"

     [+] [-]

, 2017-02-04 03:37, pirms 7 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Nu KOBE Version Nr. 2. Nemaz nav jautājumu.

p.s. GSW atlaiduši Varejao. Tad jau šim jāiet pie čoma Lebrona un "mājām"
Nopietni? Veel pagaajushajaa speelee varejao speeleeja.

     [+] [-]

, 2017-02-04 06:32, pirms 7 gadiem
GATERŠŅIKS rakstīja: Driizaak pret Noa un Rouzu +vel kadu varetu aizmainiit un ieguut ko jaudiigaaku
Rouzu var aizmainīt tikai pašreiz un šajā mirklī, jo pēc sezonas viņš būs brīvais aģents (nikšiem tātad paliek priekšrocība). Savukārt Noā (laikam) ir trīs gadu līgums, un no šī gan nevar izvairīties. Būs vai nu jāmaksā kaut kādi divdesmit ļami sezonā, vai jādod līdzi Noā kā piekabe kaut kādā maiņas darījumā (ar Antonu, piemēram).

     [+] [-]

, 2017-02-04 07:00, pirms 7 gadiem
Nē, nupat arī man ir apnicis tas Hornāčeks. Kamõn, ja ir Fošerjs, tad kāda velna pēc ir Hornāčēks??? Kāpēc nevar būt konsekventums??

     [+] [-]

, 2017-02-04 07:01, pirms 7 gadiem
Taisnību sakot, man gan arī vienu dienu ir Eļļiņš, citu dienu Eļžiņš, tad arī Efļiņžs. Ok!

     [+] [-]

, 2017-02-04 07:25, pirms 7 gadiem
chester89 rakstīja: Entonijs grib titulu, Knicks grib titulu, bet šobrīd pat play-off nevar tik ne pirmo gadu, loģiski ka Knicks ir neapmierināti ar vienu no pasaules ampaksātākajiem spēlētājiem
nebūtu tik pārliecināts, ka Melo vairs grib titulu. Vēl vairāk viņš gribot dzīvot Ņujorkā gan dēļ ģimenes, gan dēļ sava Melo Lifestyle brenda, kuru var attīstīt tikai lielā metropolē. Tāpēc jau viņa opcija ir tikt aizmainītam uz Clippers vai Bostonu, nevis uz kādu miestu tipa OKC.

     [+] [-]

, 2017-02-04 07:27, pirms 7 gadiem
žurnaļuga rakstīja: Rouzu var aizmainīt tikai pašreiz un šajā mirklī, jo pēc sezonas viņš būs brīvais aģents (nikšiem tātad paliek priekšrocība). Savukārt Noā (laikam) ir trīs gadu līgums, un no šī gan nevar izvairīties. Būs vai nu jāmaksā kaut kādi divdesmit ļami sezonā, vai jādod līdzi Noā kā piekabe kaut kādā maiņas darījumā (ar Antonu, piemēram).
Gribētu redzēt to, kurš varētu gribēt paņemt viņa līgumu. Viņš jau tagad ir vairāk mentors/motivētājs nekā spēlētājs.

     [+] [-]

, 2017-02-04 10:30, pirms 7 gadiem
xZ rakstīja: nebūtu tik pārliecināts, ka Melo vairs grib titulu. Vēl vairāk viņš gribot dzīvot Ņujorkā gan dēļ ģimenes, gan dēļ sava Melo Lifestyle brenda, kuru var attīstīt tikai lielā metropolē. Tāpēc jau viņa opcija ir tikt aizmainītam uz Clippers vai Bostonu, nevis uz kādu miestu tipa OKC.
Bostonā tik pat iedzīvotāji, cik OKC Un noteikti nav vienā kategorijā ar LA, NY. Cits jautājums par lokācijas vietu

     [+] [-]

, 2017-02-04 11:31, pirms 7 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Bostonā tik pat iedzīvotāji, cik OKC Un noteikti nav vienā kategorijā ar LA, NY. Cits jautājums par lokācijas vietu
Nu, tas tomēr austrumkrasts, kur viena pilsēta gandrīz (amerikāņu izpratnē par attālumiem) pie otras. OKC tomēr tāds kārtīgs redneku rajons. Nav jau tīri par iedzīvotāju skaitu runa.