Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"Zemgale/LLU" ceturto reizi sezonā sakauj "Rīgu 99/Tukumu"

Andrejs Siliņš

"Zemgale/LLU" ceturto reizi sezonā sakauj "Rīgu 99/Tukumu"
Aigars Cipruss galvenā trenera amatā Jelgavā
Foto: Raitis Supe

Latvijas hokeja čempionāta spēlē trešdien "Zemgale/LLU" savā laukumā Jelgavā ar rezultātu 9:3 sakāva turnīra tabulas pastarīti "Rīgu 99/Tukumu".

Šī bija abu komandu ceturtā tikšanās reize regulārajā turnīrā un, tāpat kā iepriekšējās trijās, arī šajā pārliecinošu uzvaru izcīnīja jelgavnieki. Tiesa, viesi šovakar guva vairāk vārtus nekā jebkurā no iepriekšējām tikšanās reizēm un divreiz pat atradās vadībā (1:0, 2:1).

Ar trim vārtu guvumiem uzvarētāju labā izcēlās Sandis Zolmanis, kuram arī rezultatīva piespēle, bet divi vārti Raimonda Vilkoita rēķinā. "Rīgas 99/Tukuma" aizsargs Emīls Druseiks arī izcēlās ar diviem vārtu guvumiem, taču tas neglāba viņa komandu no zaudējuma - 3:9.

"Zemgale/LLU" ar 42 punktiem 22 aizvadītajās spēlēs ieņem ceturto pozīciju turnīra tabulā, savukārt rīdziniekiem-tukumniekiem šis bija jau 19. zaudējums 21 aizvadītajā spēlē, un ar sešiem punktiem komanda atrodas pēdējā septītajā pozīcijā turnīra tabulā.

Ar spēles protokolu var iepazīties ŠEIT

     [+] [-]

, 2016-02-03 23:43, pirms 8 gadiem
priekš Tukuma zem divciparu rezultāta ir OK