Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Viginss: "Nepiedalīšos danku konkursā, jo vidusskolā zaudēju vienā no tādiem"

Andrejs Siliņš

Viginss: "Nepiedalīšos danku konkursā, jo vidusskolā zaudēju vienā no tādiem"
Endrjū Viginss
Foto: AP/Scanpix

Viens no jaunās paaudzes atlētiskākajiem spēlētājiem Nacionālajā Basketbola Asociācijā (NBA) Endrjū Viginss, kurš pārstāv Minesotas "Timberwolves", paziņojis, ka nekad vairs neplāno piedalīties danku konkursos, jo vienā no tādiem vidusskolā nespēja izcīnīt uzvaru.

20 gadus veco Viginsu 2014. gada draftā Klīvlendas "Cavaliers" izvēlējās ar pirmo numuru, bet vēlāk iekļāva maiņas darījumā, kā rezultātā Klīvlendā nonāca Kevins Lavs, bet Viginss devās uz Minesotas "Timberwolves". Pagājušās sezonas labākais NBA debitants apveltīts ar izcilām fiziskajām īpašībām un atlētismu, tomēr kanādietis paziņojis, ka pretēji daudzu vēlmei negrasās piedalīties NBA danku konkursā.

"Stāsts ir tāds, ka vidusskolā zaudēju "All American Game" konkursā, tāpēc vairs nedankošu. Jau vidusskolā metu tam mieru. Nemēģināšu vairs nekādus pārsteidzošus triecienus no augšas. Būšu vienkāršs - danks ar vienu roku, ar divām," atzina 203 centimetrus garais un 90 kilogramus smagais Viginss.

Runa ir par 2013. gada ASV vidusskolu konkursu, kurā Viginss bija viens no galvenajiem favorītiem, bet vēl piedalījās pašreizējie NBA spēlētāji Džabari Pārkers ("Bucks"), Ārons Gordons ("Magic"), Rondei Holiss-Džefersons ("Nets"), kā arī nedraftētais Kriss Vokers, kurš šobrīd spēlē Attīstības līgas vienībā Riograndes "Valley Vipers".

2013. gada ASV vidusskolu danku konkursa video

NBA Visu zvaigžņu spēle norisināsies 14. februārī Toronto, bet danku konkurss paredzēts dienu ātrāk. Pagaidām līgas vadība nav nosaukusi dalībniekus, bet pagājušogad triumfēja Viginsa komandas biedrs Minesotā Zeks Lavīns.

Viginsa labākie NBA debijas sezonas danki

Izmantotie resursi:
ESPN

  +3 [+] [-]

, 2016-02-03 17:24, pirms 8 gadiem
Interesanti, ka visi, kuri šajā 2013.g. konkursā savulaik piedalījās, ieņem stabilu vietu NBA, izņemot konkursa uzvarētāju Vokeru, kurš spēlē Attīstības līgā bez lielām cerībām uz tikšanu pie teikšanas NBA.

  +1 [+] [-]

, 2016-02-03 17:50, pirms 8 gadiem
Nobijies! Vienkaarshi vinsh redz ko komandas biedrs dara-Zaks Lavine.

  +1 [+] [-]

, 2016-02-03 17:51, pirms 8 gadiem
apvainojies?

  +1 [+] [-]

, 2016-02-03 18:32, pirms 8 gadiem
Marvin rakstīja: Nobijies! Vienkaarshi vinsh redz ko komandas biedrs dara-Zaks Lavine.
ja runājam par 'čikeniem' tad kāpēc 'Brons nekad tur nav piedalījies ?

  +1 [+] [-]

, 2016-02-03 20:30, pirms 8 gadiem
ventilators rakstīja: ja runājam par 'čikeniem' tad kāpēc 'Brons nekad tur nav piedalījies ?
LeBrons ir spelu dankeris, konkursi vinam nav interesanti ganjau. Un domajams, ka del vinu balsosanas sistemas , kur fani balso ar SMS palidziu, LeBronam nebutu konkurentu!

  -1 [+] [-]

, 2016-02-04 10:09, pirms 8 gadiem
Slam Dunk konkursā vairs nav tā odziņa, kas bija kādreiz - ar slavenību balsošanu uz vietas un norises laiku lielā ALL star puslaika pārtraukumā. Tagad tas viss ir aizpildīts ar 1000 garlaicīgām reklāmām un visiem challange citā dienā.