Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Pogbā tiks veikta savainotās potītes operācija

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Pogbā tiks veikta savainotās potītes operācija
Pols Pogbā. Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas kluba "Manchester United" pussargam Polam Pogbā tiks veikta potītes operācija, kuras dēļ viņš laukumā nevarēs doties trīs līdz četras nedēļas.

1. janvāra vakarā "United" piedzīvoja vilšanos, ar 0:2 atzīstot Londonas "Arsenal" pārākumu. Kopā ar komandu nebija 26 gadus vecā Pogbā, un galvenais treneris Ūle Gunnars Sulšērs pēc mača atklāja, ka viņam tiks veikta potītes operācija. Problēma pussargu māca jau kopš septembra, un savainotās potītes dēļ viņš nevarēja spēlēt līdz decembrim.

"Tika veiktas pārbaudes, un secinājums bija, ka tā nav ļoti nopietna problēma, bet ar to bija jātiek galā," skaidroja Sulšērs. Viņš pauda, ka Pogbā saņēmis padomu operāciju veikt pēc iespējas ātrāk, un plānotais atlabšanas laiks ir trīs līdz četras nedēļas. "Mums tas ir liels trieciens, jo ārā no sastāva ir ne tikai Pols, bet arī Skots Maktominejs, kurš nespēlēs vairākus mēnešus."

"Ceram, ka Pols atgriezīsies apmēram mēneša laikā. Bet, ja Freds un Nemanja Matičs turpinās spēlēt tāpat, kā viņi to darīja pret "Arsenal", tad es būšu priecīgs," atzina Sulšērs. Pogbā šosezon laukumā devies vien astoņas reizes, un bijušas dažādas baumas par viņa vēlmi pamest Mančestru, tomēr Sulšērs jau iepriekš pārliecinoši pauda, ka francūzis netiks pārdots.

Ar 21 spēlē izcīnītajām astoņām uzvarām un sakrāto 31 punktu "United" ieņem piekto vietu Premjerlīgā. Londonas "Chelsea" atrodas piecus punktus priekšā, kamēr par vienu punktu atpaliek gan "Tottenham Hotspur", gan "Wolves".

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

     [+] [-]

, 2020-01-03 13:36, pirms 4 gadiem
Bet, ja Freds un Nemanja Matičs turpinās spēlēt tāpat, kā viņi to darīja pret "Arsenal", tad es būšu priecīgs

Tiešām priecāsies par zaudējumiem?

     [+] [-]

, 2020-01-03 19:51, pirms 4 gadiem
Čalim jau 26, bet vēl nav tā pa īstam uzspīdējis iekš United
Šausmas.