Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Liona atraida "Chelsea" 40 miljonu piedāvājumu par M. Dembelē

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Liona atraida "Chelsea" 40 miljonu piedāvājumu par M. Dembelē
Musa Dembelē. Foto: AFP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubs Londonas "Chelsea" paudis vēlmi iegādāties Lionas "Olympique" piederošo uzbrucēju Musu Dembelē, tomēr galdā liktie 40 miljoni eiro izrādījušies par maz.

Dembelē līdz 2018. gada vasarai pārstāvēja Glāzgovas "Celtic", līdz viņu par teju divreiz mazāku summu, nekā tagad piedāvāts, iegādājās Liona. Šajā nogrieznī rezultatīvais uzbrucējs guvis 30 vārtus, kļūstot par "Ligue 1" vienu no labākajiem snaiperiem. Pēc noraidītā piedāvājuma "Lyon" nāca klajā ar paziņojumu, kurā pavēstīja, ka neplāno šķirties no Dembelē.

"Esam ievērojuši medijos vēstīto, ka Musa Dembelē varētu būt citu klubu redzeslokā. Vēlamies pavēstīt, ka mūsu plānos ir paturēt viņu komandā. Tieši tāpat kā vasarā, kad bija vērojama interese. Klubs ir pārliecināts par Musas spējām, un rēķināmies, ka ap viņu būvēsim tuvāko gadu komandu," teikts paziņojumā.

Anglijas mediji vēsta, ka, visticamāk, janvāra pāreju loga laikā "Chelsea" komandu pametīs franču uzbrucējs Olivjē Žirū, tāpēc tiek meklēts aizvietotājs uzbrukumā. Galvenais treneris Frenks Lampards jau ilgāku laiku sekojis līdzi Dembelē attīstībai, un viņš franču uzbrucējā saskatot līdzīgas pazīmes kā savā bijušajā komandas biedrā Didjē Drogbā.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...

  +1 [+] [-]

, 2020-01-03 15:30, pirms 4 gadiem
Jaaa veidos komandu ap... Un ko vinnes???? Grandi panems vinu kad gribes, visu noteiks naudinja.. Ko nevar dabut par naudu to var dabut par lielu naudu

  +2 [+] [-]

, 2020-01-03 18:02, pirms 4 gadiem
elanss rakstīja: Jaaa veidos komandu ap... Un ko vinnes???? Grandi panems vinu kad gribes, visu noteiks naudinja.. Ko nevar dabut par naudu to var dabut par lielu naudu
Tas tā arī ir domāts, jo Moratu viņi iegrāba pa 80(?) ļimiem, bet rezultātu mēs zinām. Un Morata pirmtam arī nebija nekāds bombardieris. 1vārdu sakot-lomiki!
p.s. Gribēju palamāt skaļāk, bet kā UNited atbalsītājam man nav tādu tiesību

  +1 [+] [-]

, 2020-01-03 18:48, pirms 4 gadiem
Kommaer/// rakstīja: Tas tā arī ir domāts, jo Moratu viņi iegrāba pa 80(?) ļimiem, bet rezultātu mēs zinām. Un Morata pirmtam arī nebija nekāds bombardieris. 1vārdu sakot-lomiki!
p.s. Gribēju palamāt skaļāk, bet kā UNited atbalsītājam man nav tādu tiesību
Man ka Che fanam tev japiekrit par Moratu un ne tikai ,bet ari citi futbolisti ir loti parverteti musdienas naudas izteiksme.

     [+] [-]

, 2020-01-03 21:42, pirms 4 gadiem
(kaut kā neielādējās bilde) šitas labs :

https://www.thesun.co.uk/sport/foot...