Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Oficiāli: Klārks atstāj Rīgas ''Dinamo'' un pārceļas uz Šveici

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

Oficiāli: Klārks atstāj Rīgas ''Dinamo'' un pārceļas uz Šveici
Kevins Klārks. Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Rīgas ''Dinamo'' kluba mājaslapā paziņots, ka tikusi pārtraukta sadarbība ar kanādiešu uzbrucēju Kevinu Klārku, kurš pēdējoreiz laukumā devās 18. decembra spēlē pret Minskas ''Dinamo'' (1:2). Turpmāk Klārks pārstāvēs Šveices čempionāta komandu Rapersvīlas-Jonas ''Lakers''.

31 gadu vecajam kanādietim šī bija pirmā sezona KHL. Līdz tam aizvadījis vairākas visai rezultatīvas sezonas Vācijas, Zviedrijas un Šveices čempionātos, augumā nelielais uzbrucējs (175 cm) KHL tā arī īsti nespēja parādīt savu labāko sniegumu.

Klārks ''Dinamo'' rindās aizvadīja 38 mačus un sakrāja 13 (9+4) punktus. Deviņi gūtie vārti bija dalīts otrais labākais rādītājs komandā, kamēr 13 punkti kanādieti ierindoja sestajā vietā. Klārkam arī dalīts sliktākais lietderības koeficients (-11) starp uzbrucējiem un 26 soda minūtes, vidēji spēlē laukumā uz ledus esot 16:51 minūti.

Par to, ka uzbrucējs varētu ''Dinamo'' rindas pamest, tika baumots jau ilgāku laiku, taču tagad klubs šo faktu apstiprinājis oficiāli. Līgums ar Klārku pārtraukts pēc abpusējas vienošanās. Rīgas ''Dinamo'' komanda nākamo spēli aizvadīs jau rīt, viesos tiekoties ar Jaroslavļas ''Lokomotiv'' komandu.

Ilgi bez darba Klārks nav palicis. Kļuvis zināms, ka kanādietis turpmāk pārstāvēs Šveices čempionāta klubu Rapersvīlas-Jonas ''Lakers'', noslēdzot līgumu, kas ļaus Klārkam pārstāvēt ''Lakers'' arī nākamsezon. Uzbrucējam Šveices čempionāts nav svešs - Klārks 2015./16. gada sezonā pārstāvēja ''Tigers'' komandu, sakrājot 37 (18+19) punktus 42 spēlēs regulārajā čempionātā, bet izslēgšanas turnīrā 12 spēlēs Klārkam 14 (3+11) punkti.

Izmantotie resursi:
https://www.dinamoriga.lv/lv/zinas/...
https://swisshockeynews.ch/index.ph...

1 2 55 komentāri

 +11 [+] [-]

, 2019-01-03 12:37, pirms 5 gadiem
Vot šito es nesaprotu - viens no retajiem, kas var iemest, bet atlaiž. Ja vēl būtu papildinājušies, tad ok, bet nepaņem neko vietā un atlaiž prom. Ankipāns visā savā krāšņumā - pa seniem laikiem spīd spēlēšana play offā bet tiek ietaupīta nauda

     [+] [-]

, 2019-01-03 12:40, pirms 5 gadiem
Un kārtējo reizi pierādījās, ka, ja grib labu leģionāru, tad tas jāņem no KHL. Šis kadrs visur eiropā bija snaiperis, bet KHL nekas nesanāca. Bet nu bez naudas jau neko nepadarīs. Tāpēc katru gadu tiek ņemti pabiras no AHL vai viduvēji eiropas leģionāri

  +9 [+] [-]

, 2019-01-03 12:44, pirms 5 gadiem
Otrs komandas labākais vārtu guvējs un nespēj nostiprināties KHL kkas te neiet kopā vai man tā tikai šķiet!??

Nu lai veicas nākotnē!

  +6 [+] [-]

, 2019-01-03 12:49, pirms 5 gadiem
badža rakstīja: Otrs komandas labākais vārtu guvējs un nespēj nostiprināties KHL kkas te neiet kopā vai man tā tikai šķiet!??

Nu lai veicas nākotnē!
Tāpēc, ka kluba vadība ir pid*rasu kantoris, kuriem galvenais ir ietaupīt naudu. Klubs varēja pirms izslēgšanas spēlēm pastiprināties, bija daudz labu variantu, bet tas nenotika, kas parādīja kluba nostāju - galvenais ir piedalīties, nevis kaut ko sasniegt. Tagad spēlēs ar domu - a ja nu paveicās un tiekam play off ar vietējiem kadriem?

  +3 [+] [-]

, 2019-01-03 12:53, pirms 5 gadiem
Kas tur notiek dināmo? Vispirms atlaiž aizsargu, tad sāk bēdāties, ka nav , kas spēlē! Tagad uzbrucēju. Vai Ankipāns netaisās pats atsākt spēlētāja karjeru un būt spēlējošais treneris!? Tur tā lielākā daļa spēlētāju nevar iemest ripu vārtos no metra, nē paņem izmet laukā to , kas iemest varēja! Vai tas nozīmē, ka cīņa par play off galā!?😁

 +14 [+] [-]

, 2019-01-03 13:09, pirms 5 gadiem
Bija baumas par Filatovu, bija baumas par Tičāru, bet, cik sapratu, Ankipāns neuzskatīja, ka viņi varētu palīdzēt komandai, kas man šķiet pilnīgi absurdi. Vārtu gūšana, lielākā Dinamo komandas problēma, ne tikai netika atrisināta, bet tā vēl tika pasliktināta. Nesaprotama, šķietami ar naudu saistīta rīcība no komandas vadības puses. Turklāt, ja tas ir saistīts ar finansēm, iegūtie līdzekļi no vismaz divām mājas spēlēm izslēgšanas spēļu laikā noteikti būtu pietiekami, skatoties uz to, ka Klarkam jāmaksā naudu par līguma laušanu, kas ietaupījumus padara minimālus. Es kā līdzjutējs esmu ļoti neapmierināts ar Dinamo komandas vadības lēmumiem.

  +4 [+] [-]

, 2019-01-03 13:21, pirms 5 gadiem
Vispār, gribētos dzirdēt paskaidrojumus no RD vadības vai Ankipāna par šī spēlētāja aiziešanu! Reāli, retais kurš tiešām varēja iemest, un kas zin, varbūt tieši uz playoffu čali atvērtos vēl vairāk. Kaut kāds nesaprotams lēmums. Vēl saprastu, ja vietā tiktu kāds paņemts, tad jā... Varbūt Savicka kungam maks par šauru, un algām vairs nepietiek??

  +3 [+] [-]

, 2019-01-03 13:35, pirms 5 gadiem
Beidzot tas ir noticis. Nu nav Klārks priekš Khl,stumda un grūsta viņu kā un kurš vēlas.

     [+] [-]

, 2019-01-03 13:40, pirms 5 gadiem
Jā vispār klarks jau nebija slikts. Bet traģēdija nav notikusi. Nu jācinas ar to kas ir. Un tas sanāk labi, jo kādu laiku jau spelejam bez viņa. Stulba bija aļajeva atlaišana un pedi*a paņemšana. Alajev labs izskatijas spelejot pret dr.

  +3 [+] [-]

, 2019-01-03 13:42, pirms 5 gadiem
Salavecis2 rakstīja: Bija baumas par Filatovu, bija baumas par Tičāru, bet, cik sapratu, Ankipāns neuzskatīja, ka viņi varētu palīdzēt komandai, kas man šķiet pilnīgi absurdi. Vārtu gūšana, lielākā Dinamo komandas problēma, ne tikai netika atrisināta, bet tā vēl tika pasliktināta. Nesaprotama, šķietami ar naudu saistīta rīcība no komandas vadības puses. Turklāt, ja tas ir saistīts ar finansēm, iegūtie līdzekļi no vismaz divām mājas spēlēm izslēgšanas spēļu laikā noteikti būtu pietiekami, skatoties uz to, ka Klarkam jāmaksā naudu par līguma laušanu, kas ietaupījumus padara minimālus. Es kā līdzjutējs esmu ļoti neapmierināts ar Dinamo komandas vadības lēmumiem.
Tičaram pēdējās 50 KHL spēlēs 4+8 neteiktu, ka baigi daudzsološais.

  +1 [+] [-]

, 2019-01-03 13:51, pirms 5 gadiem
Palasiet Matuļa jautājumu/atbilžu sadaļu VV, tur viņš mazliet dod ieskatu, kāpēc RD atlaida gan aizsargu, gan arī šo uzbrucēju.

  +1 [+] [-]

, 2019-01-03 14:01, pirms 5 gadiem
Gūža rakstīja: Vot šito es nesaprotu - viens no retajiem, kas var iemest, bet atlaiž. Ja vēl būtu papildinājušies, tad ok, bet nepaņem neko vietā un atlaiž prom. Ankipāns visā savā krāšņumā - pa seniem laikiem spīd spēlēšana play offā bet tiek ietaupīta nauda
Pamulki pasaki man, kads sakars tur Ankipanam??? Ne jau treneris pasaka, lai atlaiz ,bet gan vadiba izdomaja ietaupit naudu!!!

     [+] [-]

, 2019-01-03 14:07, pirms 5 gadiem
Maikl30 rakstīja: Pamulki pasaki man, kads sakars tur Ankipanam??? Ne jau treneris pasaka, lai atlaiz ,bet gan vadiba izdomaja ietaupit naudu!!!
Viņš ir arī kluba ĢM. Kurš tad te ir pamuļķis?

 +12 [+] [-]

, 2019-01-03 14:11, pirms 5 gadiem
Gūža rakstīja: Un kārtējo reizi pierādījās, ka, ja grib labu leģionāru, tad tas jāņem no KHL. Šis kadrs visur eiropā bija snaiperis, bet KHL nekas nesanāca. Bet nu bez naudas jau neko nepadarīs. Tāpēc katru gadu tiek ņemti pabiras no AHL vai viduvēji eiropas leģionāri
Rīgai sūdi sākās tajā brīdī, kad AHL pacēla algas un ar Rīgas piedāvāto ciparu arvien grūtāk ir dabūt top čaļus no AHL. Katru gadu Eiropā sameklēt Majones un Robinsonus arī nav iespējams un diemžēl, pa 10 gadiem līgā, vienīgais daudz maz pašu izaudzinātais metējs ir Indrašis līdz ar to rezultāts ir diez gan atbilstošs. Vel smieklīgāk ir katru gadu klausīties gaudas ak mēs Dinamo nabadziņi, latviešu spēlētāji ir tik slinki negrib papildus trenēties u.t.t. ja kluba vadība pati atzīst, ka nespēj piespiest čaļus vairāk trenēties, tad visticamāk šiem cilvēkiem nevajadzētu vadīt hokeja klubu, bet pāriet strādāt kur citur.
Pieļauju viena no problēmām slēpjas arī tur, ka 20 gados pārlēkt no MHL uz KHL nav baigi viegli un Rīgai trūkst VHL līmeņa farmkluba kur tādi Ģēģeri un Bērziņi varētu iemest savas 10-20 ripas sezonā un turpināt attīstīties vienu brīdi jau Rīga sūtija savu desantu uz Mestis, manuprāt to vajadzēja turpināt, jo pretējā gadījumā ilgtermiņā rezultāta nebūs būs tikai kārtējās tukšās cerības, ja pat šogad ar 2 izcili trāpītiem leģionāriem ir smagi cīnīties par PO tad nākotnē nekas labāks nebūs.

     [+] [-]

, 2019-01-03 14:12, pirms 5 gadiem
badža rakstīja: Otrs komandas labākais vārtu guvējs un nespēj nostiprināties KHL kkas te neiet kopā vai man tā tikai šķiet!??

Nu lai veicas nākotnē!
Izlasi rakstu, runa ir par DINAMO RĪGA!!! Tur neviens nespēj nostiprināties... izņemot vadības vājās prāta spējas!

  +2 [+] [-]

, 2019-01-03 14:15, pirms 5 gadiem
Klīst baumas, ka rindas papildinās viens krievs un viens kanādietis. Otra versija, ka divi kanādieši.. dzirdēju no avota, kurš pagājušo reizi zināja teikt, ka drīzumā Gillis atgriezīsiess komandā.

  +7 [+] [-]

, 2019-01-03 14:22, pirms 5 gadiem
Martini12 rakstīja: Klīst baumas, ka rindas papildinās viens krievs un viens kanādietis. Otra versija, ka divi kanādieši.. dzirdēju no avota, kurš pagājušo reizi zināja teikt, ka drīzumā Gillis atgriezīsiess komandā.
Vai tad transfēru tirgus nav ciet? Var vel kads pievienoties?

  +5 [+] [-]

, 2019-01-03 14:46, pirms 5 gadiem
-11 lietderība. kāda jēga ka iemet vārtus, ja ar tevi laukumā vairāk ielaiž.

  +6 [+] [-]

, 2019-01-03 14:49, pirms 5 gadiem
Martini12 rakstīja: Klīst baumas, ka rindas papildinās viens krievs un viens kanādietis. Otra versija, ka divi kanādieši.. dzirdēju no avota, kurš pagājušo reizi zināja teikt, ka drīzumā Gillis atgriezīsiess komandā.
Transfēru tirgus jau aizvērās! Nevar neviens klubs vairs pievienot spēlētājus

  +2 [+] [-]

, 2019-01-03 15:09, pirms 5 gadiem
minka1994 rakstīja: Vispār, gribētos dzirdēt paskaidrojumus no RD vadības vai Ankipāna par šī spēlētāja aiziešanu! Reāli, retais kurš tiešām varēja iemest, un kas zin, varbūt tieši uz playoffu čali atvērtos vēl vairāk. Kaut kāds nesaprotams lēmums. Vēl saprastu, ja vietā tiktu kāds paņemts, tad jā... Varbūt Savicka kungam maks par šauru, un algām vairs nepietiek??
No 15 izdevībām labi ja izmantoja vienu, bez tam visi viņu grūstīja....

  -1 [+] [-]

, 2019-01-03 15:54, pirms 5 gadiem
Diemžēl hokeja mekkai bija par švaku! Novēlēsim veiksmi klasi zemākā turnīrā!

  +1 [+] [-]

, 2019-01-03 16:03, pirms 5 gadiem
pernambucano rakstīja: Diemžēl hokeja mekkai bija par švaku! Novēlēsim veiksmi klasi zemākā turnīrā!
Hokeja mekka KHL, varbūt arī ir, bet hokeja Meka ir NHL

  -1 [+] [-]

, 2019-01-03 16:04, pirms 5 gadiem
Nu cinišiem jacinas ar ko ir. Jagaida atpakaļ soču ,mitinenu. Gunāru gan var negaidīt😁

  +1 [+] [-]

, 2019-01-03 16:04, pirms 5 gadiem
Hokeja šmeka kxļ

  +1 [+] [-]

, 2019-01-03 16:09, pirms 5 gadiem
Pareiza izvēle. Solis uz augšu karjerā.

     [+] [-]

, 2019-01-03 16:11, pirms 5 gadiem
piters_kvils_5491377 rakstīja: Hokeja mekka KHL, varbūt arī ir, bet hokeja Meka ir NHL
Hokejā ir 2 Mekas - viena Eirāzijā, viena Amerikā. Pernambucano uzsver tikai vienu no tām, kas nav pareizi.

  +1 [+] [-]

, 2019-01-03 16:29, pirms 5 gadiem
Kaspars_Biedriņš rakstīja: Hokejā ir 2 Mekas - viena Eirāzijā, viena Amerikā. Pernambucano uzsver tikai vienu no tām, kas nav pareizi.
tu lasīt neproti? perņam ir "mekka", vēl atpazīstams kā krievu čempis vai kolhozs.

     [+] [-]

, 2019-01-03 16:41, pirms 5 gadiem
Latvietim nekad nebūs labi. Bļāva ka Klarku jāatlaiž, tagad otra puse bļauj kādēļ atlaida. Atbildēšu īsi -pārāk dārgs un bija jābūt Videla līmenī. Vai Majone ir superlabs var diskutēt jo ļoti slikts lietderības koeficients. Labs -jā., izcils???

     [+] [-]

, 2019-01-03 16:41, pirms 5 gadiem
Banss rakstīja: tu lasīt neproti? perņam ir "mekka", vēl atpazīstams kā krievu čempis vai kolhozs.
Angļu valodā ir Mecca. Būtībā nav stipri nokļūdījies.

     [+] [-]

, 2019-01-03 16:44, pirms 5 gadiem
Dažiem lēni pielec ka Vācijas vai Somijas līga zaudē KHL. Klarks ir laba līmeņa hokejists bet KHL spēles stils viņam 0ar smagu. Man žēl ka atlaida, varēja spēlēt, iemest var, bet....cena diktē savus noteikumus.

  +3 [+] [-]

, 2019-01-03 16:53, pirms 5 gadiem
Jo RD ir pilna d. irsa ar Pavlovveidīgajiem kas met stabili 10 un vairāk golus par sezonā iekš KHL

     [+] [-]

, 2019-01-03 16:55, pirms 5 gadiem
Kaspars_Biedriņš rakstīja: Angļu valodā ir Mecca. Būtībā nav stipri nokļūdījies.
Vai tad kāds saka ka kļūdījies? Īsti gan nesaprotu ko bezsakarā te iepin angļu valodu, ja vateniski ir "Мекка"

     [+] [-]

, 2019-01-03 17:02, pirms 5 gadiem
Banss rakstīja: Vai tad kāds saka ka kļūdījies? Īsti gan nesaprotu ko bezsakarā te iepin angļu valodu, ja vateniski ir "Мекка"
Starptautiskā valoda angļu valoda. Meka vai Mekka? Kāda starpība? Duvra vai Dovera - tad jau smagāks jautājums.

     [+] [-]

, 2019-01-03 17:03, pirms 5 gadiem
Kaspars_Biedriņš rakstīja: Starptautiskā valoda angļu valoda. Meka vai Mekka? Kāda starpība? Duvra vai Dovera - tad jau smagāks jautājums.
Klau, Tu apskaties kontekstu, ja vēl nepielec tad lai tā arī paliek.

  +2 [+] [-]

, 2019-01-03 17:40, pirms 5 gadiem
Ankipāns ir ģen. menedžeris? Ko? Vai tas ir kāds joks? Ak jā pareizi, šis taču ir projekts RD.
1 2 55 komentāri