Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Nosaukti NHL Zvaigžņu spēles sastāvi: "Sharks" trīs pārstāvji, no Bufalo tiek Aikels

Rolands Eliņš

Nosaukti NHL Zvaigžņu spēles sastāvi: "Sharks" trīs pārstāvji, no Bufalo tiek Aikels
Džo Pavelski un Džeks Aikels. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālā hokeja līga paziņojusi Zvaigžņu spēles sastāvus, kuros vislielākā pārstāvniecība ir Sanhosē „Sharks” vienībai, kas kā vienīgā deleģēs trīs hokejistus, bet no Zemgus Girgensona pārstāvētās Bufalo „Sabres” otro reizi izraudzīts Džeks Aikels.

26. janvārī paredzētajā Zvaigžņu spēlē četru divīziju komandu kapteiņus izraudzījās līdzjutēju balsojumā, bet pārējos hokejistus izvēlējās NHL Hokeja operāciju nodaļa. Katrā komandā iekļauti astoņi laukuma spēlētāji un divi vārtsargi, bet vēl viens spēlētājs katrā komandā vēlāk tiks izraudzīts īpašā fanu balsojumā. Šeit noteikts 31 spēlētāja plašs loks no tiem, kuri nav iekļauti Zvaigžņu spēles sastāvos, bet šosezon rāda veiksmīgu sniegumu.

No Zemgus Girgensona pārstāvētās Bufalo „Sabres” vienības dalību Zvaigžņu spēlē izpelnījies Džeks Aikels, kurš iekļauts Atlantijas okeāna divīzijas komandas sastāvā. Savukārt Bufalo šosezon ļoti rezultatīvi spēlējošais Džefs Skiners ir viens no astoņiem kandidātiem sekojošajā balsojumā par pēdējo pieejamo vietu šīs divīzijas komandā.

Kopumā Zvaigžņu spēlē pagaidām vislielāk pārstāvniecība ir „Sharks” vienībai, kura tieši būs Zvaigžņu spēles organizētāja. Klusā okeāna divīzijas komandā iekļauti Sanhosē aizsargi Brents Bērnss un Eriks Kārlsons, kā arī uzbrucējs Džo Pavelski. Pa diviem spēlētājiem uz Zvaigžņu spēli tikmēr deleģēs Nešvilas, Vinipegas, Kolorado, Vašingtonas, Kolumbusas, Toronto un Tampas komandas.

Debija Zvaigžņu spēlē gaidāma desmit hokejistiem, kuru vidū ir arī Vankūveras „Canucks” debitants Eliass Petešons, kurš šosezon paspējis sakrāt 42 punktus un aizvadītajā naktī izcēlās ar savas karjeras pirmo „hat-trick”. Savukārt Patriks Keins ir pieredzējušākais Zvaigžņu spēles dalībnieks – viņam paredzēta astotā dalības reize šajā mačā.

Visrezultatīvākais spēlētājs, kurš nav iekļauts Zvaigžņu spēles sastāvos, ir Toronto uzbrucējs Mičels Mārners, kurš ar 54 punktiem šosezon ir sestajā vietā labāko punktu guvēju sarakstā. No šī saraksta labāko desmitnieka Zvaigžņu spēlei nav izraudzīts arī „Lightning” uzbrucējs Breidens Points, kuram 50 punkti.

No Eiropas Zvaigžņu spēles sastāvos iekļauti desmit hokejisti – Ņikita Kučerovs no Krievijas, Davids Pastrņāks no Čehijas, šveicietis Romāns Jozi, somi Sebastians Aho, Miro Heiskanens, Miko Rantanens un Peka Rinne, kā arī zviedri Henriks Lundkvists, Eriks Kārlsons im Eliass Petešons.

Jāatgādina, ka no goda būt par Metropolitēna divīzijas kapteini vakar atteicās „Capitals” līderis Aleksandrs Ovečkins.

NHL Zvaigžņu spēles sastāvi

Poz.Atlantijas okeānaMetropolitēnaCentrālāKlusā okeāna
UDžeks Aikels (BUF)Sebastians Aho (CAR)Patriks Keins (CHI)Džonijs Gudro (CGY)
UŅikita Kučerovs (TBL)Kems Etkinsons (CBJ)Neitens Makinons (COL)Kleitons Kellers (ARI)
UOstons Metjūzs (TOR)Metjū Bardzals (NYI)Raiens O`Railijs (STL)Konors Makdeivids (EDM)
UDavids Pastrņāks (BOS)Sidnijs Krosbijs (PIT)Miko Rantanens (COL)Džo Pavelski (SJS)
UStīvens Stemkoss (TBL)Klods Žirū (PHI)Marks Šeifele (WPG)Eliass Petešons (VAN)
UDžons Tavaress (TOR)Teilors Hols (NJD)Bleiks Vīlers (WPG)Brents Bērnss (SJS)
ATomā Šabo (OTT)Džons Kārlsons (WSH)Miro Heiskanens (DAL)Eriks Kārlsons (SJS)
AKīts Jendls (FLA)Sets Džounss (CBJ)Romāns Jozi (NSH)Drū Dautijs (LAK)
VDžimijs Hovards (DET)Breidens Holtbijs (WSH)Devans Dubniks (MIN)Marks Andrē Flerī (VGK)
VKerijs Praiss (MTL)Henriks Lundkvists (NYR)Peka Rinne (NSH)Džons Gibsons (ANA)

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/2019-nhl-a...

  -1 [+] [-]

, 2019-01-03 11:07, pirms 5 gadiem
Es būtu izvēlējies Railiju Tavaresa vietā un Barkovu Jendla vietā, dīvaini nepaņemt līgas rezultatīvāko aizsargu.

  +2 [+] [-]

, 2019-01-03 11:48, pirms 5 gadiem
Neko jau sev, kur tad Zirgs?

  +1 [+] [-]

, 2019-01-03 11:51, pirms 5 gadiem
Vienkārši nebūs interesanti ja zirgs visus vārtus samestu.....