Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Malkins: "Saprotu, kāpēc Ovečkins nepiedalīsies Zvaigžņu spēlē – hokejistiem tas nav interesanti"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Malkins: "Saprotu, kāpēc Ovečkins nepiedalīsies Zvaigžņu spēlē – hokejistiem tas nav interesanti"
Aleksandrs Ovečkins un Jevgeņijs Malkins. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālā hokeja līga nule nosaukusi spēlētājus, kuri piedalīsies Zvaigžņu spēlē. Aleksandrs Ovečkins tika iebalsots par Metropolitēna divīzijas kapteini, tomēr uzbrucējs nepiedalīsies, par ko saņems viena mača diskvalifikāciju. Atbalstu tautietim paudis Jevgeņijs Malkins.

"Ja atcels noteikumus, saskaņā ar kuriem spēlētājiem par atteikumu piedalīties Zvaigžņu spēlē automātiski pienākas viena mača diskvalifikācija, iespējams, visi atteiksies. Paskatieties, pēdējos desmit gadus brauc vieni un tie paši spēlētāji. Protams, pirmās divas trīs reizes ir interesantas. Gribas pārbaudīt metiena ātrumu un precizitāti, uzmest bullīšus," skaidroja Pitsburgas "Penguins" centra uzbrucējs Jevgeņijs Malkins, kurš Zvaigžņu spēlei netika izvēlēts. No "Penguins" brauks tikai kapteinis Sidnijs Krosbijs.

"Es saprotu Ovečkinu. Viņam pagājusī sezona bija ļoti gara, bet šajā aiz muguras jau ir daudz spēļu. Grafiks nav pats vieglākais – gadās, ka mēneša laikā jāaizvada 15 vai 16 spēles, un atpūtai nav vairāk par vienu dienu. Cilvēki nogurst, tāpēc liekas brīvdienas par ļaunu nenāk. Protams, līga grib nopelnīt un priecēt skatītājus. Organizatori domā jaunas stafetes, cenšas, tagad ir trīs pret trīs spēle. Taču vienalga tas pasākums spēlētājiem nav pārāk interesants," pauda Malkins.

Izmantotie resursi:
https://www.sport-express.ru/hockey...

  +2 [+] [-]

, 2019-01-03 17:33, pirms 5 gadiem
Nebutu interesanti. Loģiski zemgus visus vārtus gūtu. Parejiem butu gaļaks totāls.

  +1 [+] [-]

, 2019-01-03 19:31, pirms 5 gadiem
Nevar jau nepiekrist Malkinam, tās zvaigžņu spēles jau entos gadus ir tiešām garlaicīgas...

     [+] [-]

, 2019-01-03 19:38, pirms 5 gadiem
No "Penguins" brauks tikai kapteinis Sidnijs Krosbijs.

https://www.sportsnet.ca/hockey/nhl...

Arī Letangs brauks uz zvaigžņu spēli..

     [+] [-]

, 2019-01-03 23:52, pirms 5 gadiem
Ozolins Sandis ari teica,ka vaigznu spele ir interesanta pirmo reizi,ja daudzas reizes tad..vairs nav!Jo ta zvaigznu spele sovs