Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Entonijs: "Ceru, ka Hornačeks nav padevies"

Andrejs Siliņš

Entonijs: "Ceru, ka Hornačeks nav padevies"
Karmelo Entonijs un Džefs Hornačeks
Foto: AP/Scanpix

Piedzīvojot piekto zaudējumu pēc kārtas Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA), Ņujorkas "Knicks" galvenais treneris Džefs Hornačeks kā iespējamo neveiksmju iemeslu minēja vienkārši nepietiekamo spēlētāju meistarību, savukārt superzvaigzne Karmelo Entonijs lika noprast, ka būtu gatavs doties prom, ja treneris vairs neredz iespējas uzlabot sniegumu.

Šī bija otrā spēle pēc kārtas, kurā nepiedalījās Kristaps Porziņģis, bet "Knicks" piedzīvoja jau piekto neveiksmi pēc kārtas, un nu komanda, kas vēl nesen bija trešajā vietā konferencē, jau ir ārpus "play-off" zonas. "Nedomāju, ka puiši necenšas - varbūt viņi vienkārši nav spējīgi," pēc zaudējuma "Magic" sacīja treneris Džefs Hornačeks.

"Nezinu, šis jautājums mums jāatrisina. Varbūt jāiespēlē vairāk citi puiši un jāizmaina [starta] sastāvs kaut kādā veidā," spekulēja Hornačeks. "Mums jāatrod kāds, kurš spēlē aizsardzībā. Nedrīkst sākt spēli ar trim ielaistiem trīspunktniekiem pēc kārtas. Sevi jāciena vairāk. Domāju, ka puiši cenšas, bet viņi vienkārši aizsardzības spēlē nav pietiekami labi. Jāmēģina atrast veidi, kā veidot slazdus. Treneriem tas sapulcē būs jāizdomā - kaut kas tāds, kas mums palīdzēs."

Lūgts komentēt trenera izteikumus, Entonijs deva pamatu runām par iespējamo vēlmi tikt aizmainītam. "Ceru, ka viņš nav padevies. Tikpat labi es varētu sakravāt savas mantas un padoties.[..] Labāk es par šo tēmu parunāšu ar Džefu, lai saprastu, kas ir šādu izteikumu pamatā."

"Mums jāturpina strādāt, tai skaitā pie pamatelementiem. Esmu šajā līgā jau ilgu laiku, un dažreiz nākas spert soli atpakaļ un atgriezties pie trenera tāfeles," sacīja Entonijs. Viņam piebalsoja arī Deriks Rouzs: "Lai kas būtu salaists grīstē, to viegli var izlabot."

Izmantotie resursi:
New York Post

1 2 62 komentāri

  +6 [+] [-]

, 2017-01-03 10:18, pirms 7 gadiem
Varētu aizmainīt Melo, bet kam viņu vajag?!

 +12 [+] [-]

, 2017-01-03 10:18, pirms 7 gadiem
Es nekad neesmu sapratis kādēļ Karmelo skaitās "zvaigzne". Komandas ar viņu sastāvā nekad nav bijušas augstā līmenī,atskaitot ASV izlasi,bet tā arī bez viņa būtu Nr1 pasaulē. Viņš uzbrukumā ir savtīgs un aizsardzībā slinks. Ok-viņš spēj iemest,bet cik bieži nopūdelē spēles galotnē? No zvaigznes ne smakas.

  +2 [+] [-]

, 2017-01-03 10:18, pirms 7 gadiem
Ceru, ka tevi drīz aizmainīs, Melo! (=

  +1 [+] [-]

, 2017-01-03 10:22, pirms 7 gadiem
NY nav viena no retajām komandām, kas pateica, ka ir piesaistījusi aizsardzības speciālistu? viņam samaksāja par šīs nakts spēli?

kur var iesūtīt savu CV?

un es pat dotu priekšroku, ja Melo un Rozu aizmainītu, un veidotu jaunu komandu, kaut vai visiem zaudētu, bet tā būtu vismaz saliedēta un izskatītos kā Komanda!

 +11 [+] [-]

, 2017-01-03 10:28, pirms 7 gadiem
oxa rakstīja: Varētu aizmainīt Melo, bet kam viņu vajag?!
VEF

     [+] [-]

, 2017-01-03 10:48, pirms 7 gadiem
Tas jau paliek interesanti, ka Melo būtu gatavs doties prom, tikai jautājums, kurā komandā viņš noderētu. Nu nav jau viņš slikts, tomēr kā pirmā uzbrukuma vijole viņš vairs neder.
Man gribētos NYK pa trešo numuru tādu, kas aizsardzībā grauž parketu. Uz sitienu man prātā nāk Crowder no BOS un Caroll no TOR. Tikai te ir problēma ar līgumiem- Carmelo ir 25 milj, Caroll bija kaut kādi 15 milj, bet Crowder vispār ir tikai 7 milj. Un šaubos, ka NYK gribētu iemainīt Carmelo tikai pret tiem diviem spēlētājiem, viņi gribētu kaut ko vairāk pretī.

  -1 [+] [-]

, 2017-01-03 10:53, pirms 7 gadiem
Trenera vaina! Neprot sakārtot komandu!

  +5 [+] [-]

, 2017-01-03 10:59, pirms 7 gadiem
es te biju rakstīja: Es nekad neesmu sapratis kādēļ Karmelo skaitās "zvaigzne". Komandas ar viņu sastāvā nekad nav bijušas augstā līmenī,atskaitot ASV izlasi,bet tā arī bez viņa būtu Nr1 pasaulē. Viņš uzbrukumā ir savtīgs un aizsardzībā slinks. Ok-viņš spēj iemest,bet cik bieži nopūdelē spēles galotnē? No zvaigznes ne smakas.
Jo Melo tikai divas reizes ar savu komandu nav ticis PO, viņš pirmajā sezonā pat ievilka nuggets Rietumu po, tieši viņam vajadzēja dot ROTY, bet iedeva Lebim, kurš palika ārpus PO. Melo vaina ir tā, ka viņš pārāk bramzē uzbrukumu, Rouzs ar KP, tas neder, tas der Memfisai vai Jūtai. Melo arī ir diezgan savtīgs, jo saprotams, ja vari izmest jeb kurā situācijā kāpēc viņam būtu jādod tik daudz piespēles? Ja Melo spēlētu kā ASV izlasē, neņemtu uz sevi, protams, ja nav karsts, bet gaidītu savus brīvos metienus, tad knicks būtu cita komanda, bet, ko gan viņš var sagaidīt, ja ir Roze, kas skrien ar galvu sienā un dod vēl mazāk piespēles nekā Melo. Ja tādas līmeņa zvaigznes nevar Austrumos ievilkt PO, tad viņi ir jāmaina prom. Un komanda jāveido ap KP un viņa draugiem, piesaistot kādu spēles veidotāju.

  +1 [+] [-]

, 2017-01-03 11:00, pirms 7 gadiem
Viss jau ir labi, tikai Carmelo kontraktā ir "No Trade Clause", kas nozīmē, ka viņš var uzlikt veto jebkuam maiņas darījumam! Tas ārkārtīgi ierobežo iespējas kaut ko samainīt. Tā kā nomierināmies un izklīstam, visticamāk Carmelo Antonī paliek klubā uz ļoti ilgu laiku.

  -4 [+] [-]

, 2017-01-03 11:02, pirms 7 gadiem
Melo ir līgas zvaigzne, un viens no rezultatīvākajiem spēlētājiem vispār NBA. Uzbrukumā viņš ir monstrs, bet aizsardzībā tur ir cita problēma, man liekas, ka džekiem nav dzirksts acīs, jo manuprāt pie vainas ir pati NY pilsēta, visu laiku kkāds uzpūst haips, ka visi ir baigie monstri utt, citās pilsētās džeki vnk kapā un koncentrē sevi 100% uz laukumu, bet šeit tāda sajūta, ka džeki paši ir sajutušies, ka ir baigie stāri jo spēlē NY.
Tīri psihologu darbs, sakāpis galvā puišiem. Vēl trenerim jāatrod komandas ķīmija, jo nav tā, ka Noa ir slikts, vnk viņš netiek izmantots pareizi, un otrkārt, tur arī mentāli man liekas, ka problēma viņam.

  +8 [+] [-]

, 2017-01-03 11:12, pirms 7 gadiem
Viņam piebalsoja arī Deriks Rouzs: "Lai kas būtu salaists grīstē, to viegli var izlabot."
Šitā pateikt!!! Tikai Čaks Norris jebko var izlabot viegli...

  +5 [+] [-]

, 2017-01-03 11:13, pirms 7 gadiem
es te biju rakstīja: Es nekad neesmu sapratis kādēļ Karmelo skaitās "zvaigzne". Komandas ar viņu sastāvā nekad nav bijušas augstā līmenī,atskaitot ASV izlasi,bet tā arī bez viņa būtu Nr1 pasaulē. Viņš uzbrukumā ir savtīgs un aizsardzībā slinks. Ok-viņš spēj iemest,bet cik bieži nopūdelē spēles galotnē? No zvaigznes ne smakas.
Vai nu atmiņa īsa,vai ari neskatijies NBA,kad Melo spēlēja Denverā.Nebija jau ari tā,ka citi viņu vilka.Protams komandā bija labi spēlētāji,bet monstruālais spēks bija Melo.Tas tomēr nemaina faktu,ka Melo ir viens no visu laiku labākajiem ''skoreriem''
NBA.Kādu laiku atpakaļ varbut pat inteliģentākais ''skorers''..BIja youtube video,kā Melo lasa pretspēlētāja ķermeņa valodu.Uz kuru pusi pretiniekam ir disbalans.Skatās kādā pozīcijā viņam rokas stāv.Kādā pozīcija abas kājas,un to nolasot viņš visus čakarēja konkrēti ārā.

     [+] [-]

, 2017-01-03 11:23, pirms 7 gadiem
Skudriniekss rakstīja: Viss jau ir labi, tikai Carmelo kontraktā ir "No Trade Clause", kas nozīmē, ka viņš var uzlikt veto jebkuam maiņas darījumam!
Ja, bet tagad viņš ir pateicis - ka varot pats sakrāmēt mantas;

  +1 [+] [-]

, 2017-01-03 11:31, pirms 7 gadiem
Nevajag salīdzināt Denveras un Knicks pirmo divu gadu Melo ar to, ko redzam tagad. Pēc tās traumas Melo vairs nav tāds kā bija. To ar redzam komandas rezultātos - Knicks playoff nav redzējuši jau 3 sezonas pēc kārtas. Pat daudz apskatnieki pirms sezonas Knicks nelika nemaz playoff, jo redz, ka pat ar šādu stating 5 viņi nevar tikt tur. Kardināli jāmaina spēle.

     [+] [-]

, 2017-01-03 11:37, pirms 7 gadiem
Ja es ari atcerējos Denveras laikus un ari biju domajis adgādināt pa tiem laikiem,nejau pats Melo sevi pa zvaigzni saka saukt,un pats sevi balsoja zvaigžņu spele Starting lineup.

  +1 [+] [-]

, 2017-01-03 11:46, pirms 7 gadiem
yeah rakstīja: Tas jau paliek interesanti, ka Melo būtu gatavs doties prom, tikai jautājums, kurā komandā viņš noderētu. Nu nav jau viņš slikts, tomēr kā pirmā uzbrukuma vijole viņš vairs neder.
Man gribētos NYK pa trešo numuru tādu, kas aizsardzībā grauž parketu. Uz sitienu man prātā nāk Crowder no BOS un Caroll no TOR. Tikai te ir problēma ar līgumiem- Carmelo ir 25 milj, Caroll bija kaut kādi 15 milj, bet Crowder vispār ir tikai 7 milj. Un šaubos, ka NYK gribētu iemainīt Carmelo tikai pret tiem diviem spēlētājiem, viņi gribētu kaut ko vairāk pretī.
NYK tak laikam kaut kad bija iespeja dabut Krouderu, Fils vel kaut kada intervija teica, ka uzskata to par kludu, ka nedabuja vinu. Nu Kerols visp butu krasava, bet neticu, ka ir iespeja vinu dabut

  +1 [+] [-]

, 2017-01-03 11:47, pirms 7 gadiem
Melo nav vairs tā motivācija. Protams uzbrukumā ir lielisks bieži vien, bet aizsardzība.. Laikam ir samierinājies, ka pie gredzena viņam netikt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-01-03 11:48, pirms 7 gadiem
Ko sakat, ka NYK varetu piedavat ligumu Dru Holidejam vasara? Manuprat, ja ir vesels, tad loti labs saspelnieks.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-01-03 11:54, pirms 7 gadiem
RealMadrid#3 rakstīja: Ko sakat, ka NYK varetu piedavat ligumu Dru Holidejam vasara? Manuprat, ja ir vesels, tad loti labs saspelnieks.
Principā viens no reālākajiem kandidātiem.Ja vēl bračku pārslēgs NYK,tad tas varētu būt liels pluss..Galvenais,lai tiek vaļā no Dženingsa un Rouza..

     [+] [-]

, 2017-01-03 11:58, pirms 7 gadiem
Bostonietis rakstīja: Principā viens no reālākajiem kandidātiem.Ja vēl bračku pārslēgs NYK,tad tas varētu būt liels pluss..Galvenais,lai tiek vaļā no Dženingsa un Rouza..
Holidejs, manuprat, ari butu letaks variants. Rouzs jau gribes nosmelt baigo piki, esmu par Holideju ieks NYK, calis spele uz komandu. Protams, ja pats nevelesies ar AD palik kopa ieks NOP

     [+] [-]

, 2017-01-03 12:18, pirms 7 gadiem
Ja kas šis jau brieda ilgi .. Rose ar Jennings ļoti nevar ciest Melo Iso .. treneris ar pievienojās .. varu derēt puse komandas ciest nevar adot tikai 11 piespeles pa maču ..
UN kapēc uzreiz jatreido Melo ? uz soliņa lai pasēž apdomāsies..
Un sliktāaizsardzība ir tikai iekšējs problemas .. negrib neviens cesnties un skriet, ja tev blakus ir tādi sliņķi .. vēl citreiz KP ar o quin vai Noa retums pacešas un citreiz pārcenšas..

     [+] [-]

, 2017-01-03 12:25, pirms 7 gadiem
Te Viss atkarīgs tagad no Dolana.. Fils vispār mēms kautgan vēl pāragri tankoties..

  -1 [+] [-]

, 2017-01-03 12:26, pirms 7 gadiem
Jālaiž Karamele pēc šīs sezonas brīvībā un jāņem ciet Durants.

     [+] [-]

, 2017-01-03 12:27, pirms 7 gadiem
Neesmu liels NBA spēles speciālists, bet manuprāt NY problēma nav uzbrukums, bet aizsardzība! Brīžiem izskatās, ka NY var uzvarēt tikai tad, ja pretiniekiem neiet brīvie metieni, jo to ir nepiedodami daudz!
Protams te pareizi apspriež personālijas, tomēr ar tādu aizsardzību...

  +3 [+] [-]

, 2017-01-03 12:39, pirms 7 gadiem
Kāds vienreiz varētu tā kārtīgi ierādīt Entonijam viņa pašreizējo vietu. Tā nopietni, nevis caur puķēm pateikt vienu, divus kritiskus vārdus.
Paņem kaut vai 10 spēles pēc kārtas un sataisi tādus video apskatus, kādus mēs par KP pēc katras spēles skatāmies. Tik nevis ar gūtajiem groziem, bet ar katru nočakarēto aizsardzību, ar katru uzbrukumu, kur 2-3 cilvēki brīvi, kamēr zvaigzne izmet pats 3 cilvēku ielenkumā.
Tādu video palaistu internetā un lielākie pielūdzēji sāktu tīrīt savu rozā briļļu stikliņus. Tāds video manuprāt iegūtu tik lielu popularitāti, ka arī pati princese to noskatītos. Moš nedaudz uz zemes nolaistos.

  +1 [+] [-]

, 2017-01-03 13:15, pirms 7 gadiem
Manuprāt smieklīgi, ka vainu uzgrūž Melo, viņš ir mazais uzbrucējs nevis saspēles vadītājs. Es domāju jānolaiž uz zemes Rouzs, jāparāda kā jāspēlē saspēles vadītājam un tad jau varbūt aizies.

  +2 [+] [-]

, 2017-01-03 13:30, pirms 7 gadiem
Pārdomu brīdī- NY zaudē bez Karameles-vainīgs viņa iztrūkums, zaudē bez Rozes-vainīgs viņa iztrūkums, zaudē bez KP-vainīgs viņa iztrūkums...
Nu esam sākuši skaitīt NY zaudējumus bez KP...
Nu vēl līdz šim laikam neizprotu trijstūra uzbrukumu ar Rozi (10 sek. dribla un tad caurgājiens), Entoniju (nu tūlīt izmetīšu). Un kur lai tiek pie KP normālām uzbrukuma izdevībām?
Un ja trešais numurs paliek pie sava groza savākt vieglas bumbas, bet 4. jau ir pie pretinieku groza?
Aizsardzība- ja KP uzbrukumā neiet, atstrādā aizsardzībā (bloki, utml.) cenšoties pat segt 2 zonas. NU KP 1:1 ir kur pielikt. Bet no DR un EK nuaizsardzībā nevar redzēt tādu attieksmi!!!!
Un lai nedi.š tie, kuri nav spēlējuši basketu!!! Nevar tik ilgu laiku pie tādas slodzes (spēles ilgums,biežums, vecuma un rases īpatnības) izturēt to bez traumām vai muskuļu pārslodzes!!!

  +3 [+] [-]

, 2017-01-03 15:17, pirms 7 gadiem
Tak paskatieties uz Melo, kāds viņš izskatās. Viņš fiziski nespēj pakustēties defā, pēcpuse kā vecenēm! Viņš ir reali slinks ne tikai laukumā, bet arī ārpus tā. Tā trakā aizsaradzība, kad garajiem jāskrien segt Melo pretspēlētājs uz 3p līnijas jau ir kļuvusi par iestrādni .... Melo ir pilnīga 0 aizsardzība. Un pilnīga 0 uzbrukumā. Kāds viņš jums tur skoreris vairs, iedodiet jebkuram 20 metienus spēlē, un viņš sametīs plus mīnus kā Melo! Nu nav attaisnojumu tam, ka vienu spēli spēj iemest un 5 pēc tam esi kā nabags!

  +1 [+] [-]

, 2017-01-03 15:25, pirms 7 gadiem
Bindemanis rakstīja: Manuprāt smieklīgi, ka vainu uzgrūž Melo, viņš ir mazais uzbrucējs nevis saspēles vadītājs. Es domāju jānolaiž uz zemes Rouzs, jāparāda kā jāspēlē saspēles vadītājam un tad jau varbūt aizies.
Tu seko līdzi basketbolam? Saproti, ar Melo ir apburtais loks. Arī citi grib spēlēt basketbolu. Tāds Rouzs ir pieradis veidot spēli no sevis. Spēlēt ar bumbu daudz un bieži uzbrukt grozam. Melo aptur bumbas kustību, izmetot tizlus metienus 1v1, ja arī viņš neizmet, bet atdod piespēli, nereti komandas biedram ir jāmet ļoti tizls metiens. Neviens tā spēlēt negrib. Rouzs ir tāda paša tipa spēlētājs kā RW, protams ar mazāku motoru sirdī. Bet, lai no Rouza dabūtu laukā labāko, viņam ir jābūt tam, kurš spēlē ar bumbu visbiežāk. Viņš vismaz spēj saasināt spēli. Melo māk tikai stāvēt!

Bez tam, kāda var būt motivācija komandai, kad superstārs (makslīgs) vienkārši slinko defā. Loģiski, ka rokas nolaižas. Un ir tā, ka Melo patiešām ir vājprātīgi slikts aizsardzībā. Un nevis tāpēc, ka nemāk spēlēt, bet tāpēc, ka negrib skriet un tērēt enerģiju. Labāk pateiks - switch, un uzmetīs vainu kādam jaunākam spēlētājam par nesamainīšanos. Mīksts un resns viņš ir.

  +5 [+] [-]

, 2017-01-03 15:30, pirms 7 gadiem
neziniitis51 rakstīja: Pārdomu brīdī- NY zaudē bez Karameles-vainīgs viņa iztrūkums, zaudē bez Rozes-vainīgs viņa iztrūkums, zaudē bez KP-vainīgs viņa iztrūkums...
Nu esam sākuši skaitīt NY zaudējumus bez KP...
Nu vēl līdz šim laikam neizprotu trijstūra uzbrukumu ar Rozi (10 sek. dribla un tad caurgājiens), Entoniju (nu tūlīt izmetīšu). Un kur lai tiek pie KP normālām uzbrukuma izdevībām?
Un ja trešais numurs paliek pie sava groza savākt vieglas bumbas, bet 4. jau ir pie pretinieku groza?
Aizsardzība- ja KP uzbrukumā neiet, atstrādā aizsardzībā (bloki, utml.) cenšoties pat segt 2 zonas. NU KP 1:1 ir kur pielikt. Bet no DR un EK nuaizsardzībā nevar redzēt tādu attieksmi!!!!
Un lai nedi.š tie, kuri nav spēlējuši basketu!!! Nevar tik ilgu laiku pie tādas slodzes (spēles ilgums,biežums, vecuma un rases īpatnības) izturēt to bez traumām vai muskuļu pārslodzes!!!
KP aizsardzība 1v1 ir viena no līgas labākājām. Ko tu murgo tagad te? Viņs ir otrais līgā "contested shots" (nezinu kā, pareizāk iztulkot -traucētajiem - laikam būtu precizāk) daudzuma. Bija pirms nedēļas TOP1 rim protector, sestais līgā pēc blokiem. Arī pēdejā laikā labi pārtver piespēles. Starpība starp viņa metienu procentu un viņa sedzamo meitienu procentu arī bija TOP vietās līgā. Tieši 1v1 KP ir murgs jebkuram spēlētājam. Klibo viņam komandas aizsardzība, bet manuprāt tā nebūtu, ja pārejie spēlētu un censtos aizsardzībā. Tā kā tas, ko tu saki ir pilnīgi murgi.

     [+] [-]

, 2017-01-03 15:39, pirms 7 gadiem
Jācer, ka Hornačeks ir padevies. Viņš šim klubam vai pat kādam citam neder. Treneris ir tikai uz uzbrukumu tendēts, Knicks aizsardzība ir nožēlojama. Jātiek arī no melo vaļā un komanda jātaisa ap KP6.
Jācer, ka drīzumā lietas labā kas tiks darīts!

  +3 [+] [-]

, 2017-01-03 15:45, pirms 7 gadiem
Eu, a varētu Melloni aizmainīt uz spurs pret Rižiku, knicks būtu neapturami, paļubomu, jo rižiks var lādēt katru spēli kādus 5-6 truļus mierīgi!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
1 2 62 komentāri