Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

"Cēsis" papildina sastāvu ar amerikāņu uzbrucēju

Agris Suveizda

"Cēsis" papildina sastāvu ar amerikāņu uzbrucēju
Keiša Hemptone
Foto: ncaa.com

SK "Cēsis" sieviešu basketbola komanda līdz sezonas beigām panākusi vienošanos ar amerikāņu uzbrucēju Keišu Hemptoni, vēsta kluba mājaslapa. 22 gadus vecā uzbrucēja iepriekš četras sezonas spēlēja NCAA čempionātā, bet 2012.gadā viņa tika izvēlēta Sieviešu basketbola asociācijas (WNBA) drafta otrajā kārtā.

Keiša Hemptone iepriekšējās četras sezonas spēlēja Depola universitātē NCAA čempionātā, kur bija viena no komandas līderēm. 2011./2012. gada sezonu Hemptone nepabeidza smaga savainojuma dēļ, taču, neraugoties uz to, 2012. gada WNBA draftā spēlētāju otrajā kārtā izvēlējās Sietlas "Storm".

2009. gadā Hemptone bija ASV junioru izlases kandidāte, tomēr uz pasaules čempionātu neaizbrauca. 2011. gadā Hemptone ASV studentu izlases sastāvā piedalījās universiādē. Spēlētāja tikusi pie dažādiem studentu basketbola individuāliem apbalvojumiem, no kuriem nozīmīgākais ir iekļaušana 2011. gada “Big East” konferences spēlētāju pirmajā piecniekā. Dalība SK "Cēsis" sastāvā Hemptonei būs pirmā profesionālā basketbola pieredze ārpus ASV.

"Pēc līguma parakstīšanas ar Hemptoni komandas komplektācija otrā līdz ceturtā numura, proti, uzbrukošās aizsardzes un uzbrucēju, pozīcijās ir pabeigta un trenera rīcībā būs nepieciešamā spēlētāju rotācija. Hemptones spēlētājas talantu ir novērtējuši arī WNBA, par ko liecina spēlētājas nokļūšana draftā pat pēc nopietna savainojuma. Ceram, ka šis talants pilnībā izpaudīsies arī mūsu komandā. Tāpat turpinām meklēt pastiprinājumu centra spēlētājas pozīcijā," kluba mājaslapā citēts "Cēsu" prezidents Krišjānis Kļaviņš.

Keišas Hemptones debija SK "Cēsis" formā paredzēta nākamajā nedēļā divās pārbaudes spēlēs pret Krasnojarskas "Enisey". Latvijas un Igaunijas apvienotajā čempionātā Hemptone varēs debitēt pēc nepieciešamo dokumentu formalitāšu nokārtošanas. "Cēsis" ar 11 uzvarām 11 spēlēs Latvijas un Igaunijas apvienotajā čempionātā ieņem pirmo vietu.

Izmantotie resursi:
Sporta klubs "Cēsis"

     [+] [-]

, 2013-01-03 21:38, pirms 11 gadiem
Te būs pietiekami daudz informācijas, ieskaitot to, ka par visu laiku labāko basketbolistu atzīst Kobi Braientu, ēd steiku un spēlē vijoli:
USA Basketball: Keisha Hampton