Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Zane Tamane spīdēs Turcijas "All Star Game" Izmirā

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Zane Tamane spīdēs Turcijas "All Star Game" Izmirā
Zane Tamane un Džordžs Dikeoulakos "All Star Game" prezentācijā "Atakoy Sheraton" viesnīcā 2012. gada 3. janvārī
Foto: tbl.org.tr

Stambulas kluba "Fenerbahce" centra spēlētāja Zane Tamane līdzjutēju balsojumā ir nopelnījusi vietu Turcijas sieviešu basketbola līgas "Visu Zvaigžņu" spēlē, kas svētdien, 8. janvārī, notiks "Karsiyaka" sporta zālē valsts trešajā lielākajā pilsētā Izmirā.

Zvaigžņu spēles dalībnieces tika noteiktas publiskā balsojumā mājas lapā Türkiye Basketbol Ligleri Resmi Web Sitesi |..., kurā līdz 1. janvārim tika reģistrēta 47 061 balss.

“Esmu pagodināta par iespēju piedalīties Turcijas līgas “Visu Zvaigžņu” spēlē, jo te sacenšas daudzas pasaules vadošās spēlētājas. Turcijas līga ir viena no stiprākajām pasaulē,” pasākumam veltītajā preses konferencē “Atakoy Sheraton” viesnīcā teica Zane Tamane.

Zvaigžņu spēlei izraudzītas septiņas “Fenerbahce” spēlētājas. Viņu vidū ir austrāliete Endžela Makotrija, amerikāniete Endžela Makotrija, turcietes Birsela Vardarli, Esmerala Tunluera, Nevrije Jilmaza un ASV uzaugusī Nevina Nevlina. Viens no spēles treneriem būs “Fenerbahce” stūrmanis Džordžs Dikeoulakos.

Arī citu Stambulas klubu “Galatasaray Medical Park” pārstāvēs septiņas spēlētājas – spāniete, Eirolīgas 2011. gada “Četru Fināla” MVP Alba Torrensa, amerikānietes Daiana Taurasi, Epifānija Prinsa un Silvija Folsa, turcietes Išila Albena, Bahara Čaglara un Sazije Ivegina.

“Fenerbahce” bilance oficiālajos turnīros ir 18-2, tai skaitā Turcijas līgā 10-1 un FIBA Eirolīgā 8-0.

Izmantotie resursi:
Türkiye Basketbol Ligleri Resmi Web Sitesi |...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-01-03 18:24, pirms 12 gadiem
oilersbest rakstīja: Spraudīs no augšas arī?
pēc spēles

  +1 [+] [-]

, 2012-01-03 18:25, pirms 12 gadiem
Viņu vidū ir austrāliete Endžela Makotrija, amerikāniete Endžela Makotrija

     [+] [-]

, 2012-01-03 18:32, pirms 12 gadiem
Kā Tu to vari zināt autor?.....Neapšaubu,ka piedalīsies, ir izraudzīta līdzjutēju balsojumā un ir nopelnījusi, bet...spīdēs, nav tā kā par agru teikts?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-01-03 18:51, pirms 12 gadiem
billyboy rakstīja: “Fenerbahce” bilance oficiālajos turnīros ir 18-2, tai skaitā Turcijas līgā 10-1 un FIBA Eirolīgā 8-0..... man sanaak 18-1 vai arii es kluudos
Netēlo te baigi gudro ja. Bet man arī tā sanāk.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja