Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Porziņģis met pāri Deivisam, "Mavericks" pārtrauc "Lakers" desmit uzvaru sēriju

Porziņģis met pāri Deivisam, "Mavericks" pārtrauc "Lakers" desmit uzvaru sēriju
Kristaps Porziņģis cīņā ar Kailu Kuzmu. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālajā basketbola asociācijā iespaidīgu uzvaru izcīnīja Dalasas "Mavericks", kas izbraukumā pārtrauca Losandželosas "Lakers desmit uzvaru sēriju - 114:100. Kristaps Porziņģis komandas uzvarā guva 15 punktus.

VIDEO: Porziņģim 15 punkti Losandželosā, apspēlējot NBA līdervienību

Kristaps Porziņģis 27:49 minūtēs guva 15 punktus (1p. 2/4, 2p. 2/3, 3p. 3/8). Uzbrucēja rēķinā arī sešas atlēkušās bumbas, divas no tām uzbrukumā, un pārtverta piespēle, kā arī četras piezīmes, divas kļūdas un +/- rādītājs plus 12, kas ir labākais starp "Mavericks" sākumsastāva spēlētājiem un dalīts otrs labākais komandā.

"Lakers" nebija zaudējusi kopš 11. novembra, kad ar 104:113 piekāpās Toronto "Raptors". Pirms šodienas Entonija Deivisa un Lebrona Džeimsa komanda pēdējās 18 spēlēs bija izcīnījusi 17 uzvaras. Tomēr arī pēc zaudējuma pret Dalasu "Lakers" atrodas pārliecinošā vadībā Rietumos (17-3).

"Mavericks" šobrīd ir uz viļņa - kopš 17. novembra komanda piedzīvojusi tikai vienu zaudējumu - pret Losandželosas "Clippers" ar Kavai Lenardu un Polu Džordžu ierindā - un šobrīd Rietumos ar bilanci 13-6 ieņem ceturto vietu. Trīs izbraukuma spēļu sēriju "Mavericks" noslēgs 4. decembrī pret Ņūorleānas "Pelicans".

Kārtējo rezultatīvo sniegumu demonstrēja Luka Dončičs, kurš trešajā ceturtdaļā guva 16 punktus, palīdzot veikt izšķirošo izrāvienu. Slovēņu talantam līdz triple-double pietrūka viena atlēkusī bumba. Dončičs pret "Lakers" guva 27 punktus (1p. 3/3, 2p. 6/13, 3p. 4/10), izdarīja deviņas rezultatīvas piespēles, pārtvēra trīs bumbas, kā arī septiņas reizes kļūdījās.

Fantastisku pienesumu no soliņa Dalasai deva Delons Raits, kurš izcēlās 17 punktiem, deviņām rezultatīvām piespēlēm un četrām pārtvertām bumbām. Ražīgs sniegums bija arī "Lakers" superzvaigznēm Lebronam Džeimsam (25p+9ab+8rp+4pb) un Entonijam Deivisam (27p+10ab).

Porziņģis spēli sāka neveiksmīgi. Viņš dažu minūšu laikā pieļāva divas kļūdas un aizmeta garām abus tālmetienus. Tikmēr "Lakers" izvirzījās desmit punktu vadībā. Turpinājumā liepājnieks realizēja divus metienus. Atpūšoties Porziņģim un Dončičam, lielisku sniegumu demonstrēja "Mavericks" rezervisti, kas panāca neizšķirtu - 38:38.

Otrajā ceturtdaļā Porziņģis izcēlās ar tālmetienu pāri Deivisam. Turpretī laukuma otrā galā Deiviss īsā laika sprīdī Porziņģim sagādāja trīs personiskās piezīmes. Riks Kārlails latvieti nekavējoties nosēdināja uz soliņa. Varenu izrāvienu "Mavericks" veica trešajā ceturtdaļā. Dalasa astoņu minūšu laikā no 59:62 panāca 87:67, kas lika aizsvilties "Lakers" galvenajam trenerim Frenkam Vogelam, kurš saņēma tehnisko piezīmi. Turpinājumā tiesneši mājiniekiem piešķīra vēl vienu tehnisko piezīmi. "Lakers" vairāk nespēja atgūties, "Mavericks" svinot uzvaru ar 114:100.

1 2 70 komentāri

 +11 [+] [-]

, 2019-12-02 01:29, pirms 4 gadiem
Mavs beņķis un aizsardzība otrajā spēles pusē iznesa vareno Lakers

  +5 [+] [-]

, 2019-12-02 01:31, pirms 4 gadiem
Spēle Mavs ļoti laba,un KP tīri okei.
Sākums bija traks pret AD,bet otrajā puslaikā jau viss bija bumbās pret AD un pārējiem..Atkal kontrolēja komandas aizsardzību,un visi strādāja..

Šī spēle lieliski parādīja Lakers lielāko problēmu.Spēles vadīšana ar Lebronu laukumā un bez viņa.Viens un tas pats over and over and over again.Spēle uz AD,vai izmetiens uz stūri.Otrajā puslaikā pilnīgi neko nevarēja izdarīt.
Slēpts komentārs: teamo

  -1 [+] [-]

, 2019-12-02 01:34, pirms 4 gadiem
Luka iet pēc MVP!!!

 +11 [+] [-]

, 2019-12-02 01:43, pirms 4 gadiem
Pēc Lukas trīnīša pāri Lebrona rokām, šiet viņš pamatīgi iekakajā LJ dvēselītē

 +12 [+] [-]

, 2019-12-02 01:45, pirms 4 gadiem
Es nezinu cik ticams avots ir Bez Tabu, bet esot nofilmēts kā teamo ņem aiz vaiga manhunt... To redzējis Baraņņiks ar Burovu un abus caur trenuškām izrāvuši. Broka palikusi dusmīga un uztaisījusi zelta lietutiņu h.e.n.r.y. Iespējams, ka tā nebija, bet ir ticami avoti..

  +1 [+] [-]

, 2019-12-02 01:48, pirms 4 gadiem
Grizzly rakstīja: Es nezinu cik ticams avots ir Bez Tabu, bet esot nofilmēts kā teamo ņem aiz vaiga manhunt... To redzējis Baraņņiks ar Burovu un abus caur trenuškām izrāvuši. Broka palikusi dusmīga un uztaisījusi zelta lietutiņu h.e.n.r.y. Iespējams, ka tā nebija, bet ir ticami avoti..
Vari iegifot Brokas ainu, lūdzu?

  -2 [+] [-]

, 2019-12-02 01:50, pirms 4 gadiem
Nu jau paliek smieklīgi tie pelmeņa fani.. Nu kāds vēl mvp? Tā kļūdu jūra, nu drausmas vienkārši, ja nebūtu saspēlnieks, nebūtu pat 20 pts pa spēli..

  +6 [+] [-]

, 2019-12-02 01:52, pirms 4 gadiem
Jā... Nu Luka, Luka, bet gribētos zināt vai tad vēl kādam paliek lielas šaubas, ka Dallasa kā KOMANDA var sasniegt to uz ko droši vien pat Kjūbans īsti necerēja...

  -4 [+] [-]

, 2019-12-02 02:00, pirms 4 gadiem
Kā jau teicu, Zingers izvilka visu spēli vienatnē. Pārējie var pienest ūdeni. Dalasai ņem rietumus, bet finālā zaudēs ķeltiem.

  +2 [+] [-]

, 2019-12-02 02:06, pirms 4 gadiem
DAL kā komanda izskatās ļoti labi. Šoreiz KP nokapāja savu iespēju robežās, bet prieks, ka mazliet pabaroja uz pusķika viņu, lai arī KP nākotnē jāspēlē kā AD. Bet ja godīgi Lakeri neizskatās nereāli, viņiem trūkst kāds 3.noslēdzējs, piemēram Bucks manuprāt izskatās labāk kā Leikeri.

  +5 [+] [-]

, 2019-12-02 02:37, pirms 4 gadiem
Nu ko, vareni puikas nostrādāja! Pēc teju bezcerīga sākuma, Dalasas rezervistiem sakārtojot spēli, pamodās gan Luka, gan Kristaps un, kas īpaši priecē, ka ar otro sastāvu "Mavericks" guva tik daudz pret superzvaigžņu komandu. Vareni! Nez vai būs šosezon vēl daudz tādas spēles, kad bez bažām par uzvaru, cīņās pret Lebrona Džeimsa armiju utml. līderu komandām, Dončičš un Porziņģis varēs priekšlaicīgi un mierīgi atpūsties, noraugoties, kā rezervisti nosargā uzvaru...

Par aizvadīto cīņu un uzvaru, kādus spilgtākos iespaidus iekļāvu šajā rakstā:

NBA. Mavericks apklusina zvaigznes Lasvegasā.

  +7 [+] [-]

, 2019-12-02 02:41, pirms 4 gadiem
Nu ko lai saka - Lakers izlīda āža kāja - savas labākās rezerves iemainīja pret AD uz New Orleans Pelcians un atklājas tas par ko daži eksperti teica par Lakers -ja AD+LJ nevilks komandu statistikas ziņā tad cita šajā komandā, kas to darīs nemaz nebūs. Mavericks šī bija komandas uzvara - visi no sevis izdarīja kaut ko pietiekami, lai Lakers sagādātu galvassāpes - un Mavs soliņš labi turējās pretīm Lakers pat tad kad pret viņiem spēlēja AD+LJ.
Atceros kā izskatījās KP pret AD kad viņš vēl spēlēja Knicks - cik atceros tad Pelicans uzvarēja un AD guva 45 pts vismaz - tad šoreiz AD vairs varēja gūt tikai 27 pts.

  +4 [+] [-]

, 2019-12-02 02:48, pirms 4 gadiem
uzvaret komandu kura ir Davis, Lebrons un Antetokounmpo nav nekas easy

  +2 [+] [-]

, 2019-12-02 02:53, pirms 4 gadiem
Starpcitu, domāju, ka Dal šajā sezonā varētu domāt par 4-5 pleķi tabulā, ja protams KP būs vesels. Dal sastāvs izskatās stabils, domāju, ka izņemot LAC visi ir ņemami Rietumos.

  +5 [+] [-]

, 2019-12-02 04:06, pirms 4 gadiem
Sākums neizteiksmīgs, bet pamazām spēle aizgāja - gan līderiem, gan komandai kopumā, jo labi nokapāja rezervisti, sameta daudz punktu, un 3.ceturtdaļā atvērās Luka un palīdzēja veikt izšķirošo izrāvienu. Kristaps arī malacis, izdarīja savu darbu, iemeta grozus svarīgos brīžos un atstrādāja aizsardzībā. Nav tik svarīgi, cik iemet pats, galvenais, ka komanda uzvar. Protams, gribas redzēt, ka savējais spēlē pirmo vijoli, bet vēl nav ko satraukties, jāļauj čalim ieskrieties, atgūties pēc smagās traumas un ilgās dīkstāves. Lai pagaidām krējumu smeļ Luka - ja dara to prasmīgi. Un vismaz pagaidām viņš to dara.

  +3 [+] [-]

, 2019-12-02 04:14, pirms 4 gadiem
1.cet. nebija diezko iepriecinoša. Nekrita 3p., Lukam un Kristapam kopā 5 kļūdas. Brīžiem šķita, ka Lakers spēlē ar pusspēku, bet tas netraucēja viņiem atrasties jau diezgan solīdā vadībā. Abi Kristapa gūtie grozi bija paša nopelnīti.
Rezervisti iesaistījās cīņa jau pie -10, un izdarīja to godam. Lielākās uzslavas noteikti pelnījuši Džeksons un Raits. Labi kustējās bumba, un brīvie 3p.sāka krist iekšā. Atgriezās pamatsastāvi un nu jau turpinajās līdzīga spēle. Aktīvs bija Kristaps - nepilnu divarpus minūšu laikā iemeta 2 3p., tiesa gan 2 reizes ļāva Deivisam gūt 2+1, un pēc brīža saņēma arī 3.piezīmi, un tika nomainīts. 3.cet. līdz Lakers pirmajiem punktiem bija jāgaida gandrīz 4 min., "uzsprāga" Luka, lai gan brīžiem bija ļoti individuāla spēle ar uzkrītošu akcentu pierādīt Lebronam un skatītājiem, ka starp abiem MVP kandidātiem ir liekama vismaz vienādības zīme.
Grūti, protams, spriest par reālo situāciju Dalasas virtuvē, bet: 1) aizvien jūtamāks kļūst rezervistu ieguldījums; 2) Kristaps retāk izdara sasteigtus metienus, savukārt, aizsardzībā, iespējams, ir centīgākais komandā; 3) Luka regulāri savāc 10 piespēles, bet arī pārāk bieži pārtur bumbu un kļūdās.
Šī spēle nav rādītājs ne Mavericks spēkam, ne Lakers vājumam. Plejofos tā būtu pavisam citādāka, abas pretinieku zvaigznes būtu niknākas, piem., tādas kā Siakams pret Jūtu šonakt. Ar domu, ja vajadzēs - vinnēsim.
Jā, un jocīga sakritība - pagājušās spēles beigām bumba spītīgi neatrada ceļu uz Lukas rokām, atstājot bez triple-double; šoreiz atkal pietrūka tieši 1 atl.bumba, bet 2:14 līdz beigām tika nomainīts. Mazliet jau izskatījās, ka Luka bija nedaudz pārsteigts. Lai vai kā - atkal ir komandas uzvara, un no pēdējām 4 spēlēm, no kurām daudzi baidījās un paredzēja negatīvu bilanci, ir 3 uzvaras un 1 izgāšanās.
Nākamās 4 spēles pret savas konferences komandām: Pelicans (izbr.), Timberwolves (m.,b2b), Pelicans (m.), Kings (m). Līdz plejofiem vēl tālu, bet šīs spēles ir visnotaļ svarīgas. Visbeidzot - patīkama aina komentāru sadaļā 3h(!) pēc spēles.

  +3 [+] [-]

, 2019-12-02 04:35, pirms 4 gadiem
Cepuri nost rezervistiem,pēc 1/4 presinga izskatījās,ka Luka un KP ir atkosti. Lieliska komandas uzvara, KP labs darbs par spīti dažām neveiksmgām epizodēm

     [+] [-]

, 2019-12-02 05:38, pirms 4 gadiem
Ambrē rakstīja: Nu ko lai saka - Lakers izlīda āža kāja - savas labākās rezerves iemainīja pret AD uz New Orleans Pelcians un atklājas tas par ko daži eksperti teica par Lakers -ja AD+LJ nevilks komandu statistikas ziņā tad cita šajā komandā, kas to darīs nemaz nebūs. Mavericks šī bija komandas uzvara - visi no sevis izdarīja kaut ko pietiekami, lai Lakers sagādātu galvassāpes - un Mavs soliņš labi turējās pretīm Lakers pat tad kad pret viņiem spēlēja AD+LJ.
Atceros kā izskatījās KP pret AD kad viņš vēl spēlēja Knicks - cik atceros tad Pelicans uzvarēja un AD guva 45 pts vismaz - tad šoreiz AD vairs varēja gūt tikai 27 pts.
Jūs tak esat dīvaini!! Loģiski ka tad ad sameta vairāk, tur pelikanos viņš vispār bija principā viens kas guva sakarīgi punktus, te jau ir cita situācija! 🤦‍♂️Saka ka stati nav galvenais bet par ko paši tik runa...

  -3 [+] [-]

, 2019-12-02 05:39, pirms 4 gadiem
sportists-amatieris rakstīja: Cepuri nost rezervistiem,pēc 1/4 presinga izskatījās,ka Luka un KP ir atkosti. Lieliska komandas uzvara, KP labs darbs par spīti dažām neveiksmgām epizodēm
Tikai KP neveiksmīgās epizodes nezin kāpēc iespiežās atmiņā!😵 Piezīmes epizodēs kad pretinieks gūst 2+1, beigās divi pilnīgi nenosegti netrāpīti trīņi un t.t.

  +1 [+] [-]

, 2019-12-02 05:54, pirms 4 gadiem
Alpaville rakstīja: Tikai KP neveiksmīgās epizodes nezin kāpēc iespiežās atmiņā!😵 Piezīmes epizodēs kad pretinieks gūst 2+1, beigās divi pilnīgi nenosegti netrāpīti trīņi un t.t.
Un KP piespēle 1/4 kuru pārķēra Lebrons un iemeta arī. Bet tā laba mācība nemērkaķoties ar pusspēku,sākumā Lakers vpār izskatījās kā monstri,Dončiču presēja kā nabagu, man iespiedās kā šis 1 pret 3 un pat pret 4 varonīgi centās un viņa izmisīgie atmetieni,kurus sākumā pārķēra pārreiz pēc kārtas. 3/4 viņš tomēr reabilitējās.

     [+] [-]

, 2019-12-02 06:09, pirms 4 gadiem
salming18 rakstīja: Jūs tak esat dīvaini!! Loģiski ka tad ad sameta vairāk, tur pelikanos viņš vispār bija principā viens kas guva sakarīgi punktus, te jau ir cita situācija! 🤦‍♂️Saka ka stati nav galvenais bet par ko paši tik runa...
Ja nepamanīji tad Lakers komandai uzbrukums iet caur AD, bet iekš Maverciks tas notiek pārsvarā caur Dončiču. Clippers to izskatījās, ka saprot labāk nekā Lakers un tāpēc piespieda Mavericks pie sienas, jo Clippers neļāva Dončičam gūt no spēles vairāk par 8 pts. savukārt Mavs nemainīja taktiku un nesāka piemēram spēlēt uzbrukumā caur KP, kas šķiet neloģiski, ja redzi, ka tava komanda vēl pirms puslaika izskatās, ka ir pilnīgi norakta uzbrukumā.
Ceru, ka Mevericks nedabūs iekš PO pretīm Clippers, Lakers vai Nuggets - nu nav viņiem pa spēkam uzveikt šīs komandas ar četrām uzvarām. Labi būtu, ja viņi tiktu pret Rockets - tā ir komanda, kas spēlē bez izteiktas agresivitātes aizsardzībā un paļaujas uz to, ka viens James Harden ar metieniem nomētās pretinieku līdz bezcerībai ja izdodas nosegt James Harden, vai vismaz neļaut viņam gūt virs 30 pts vienā spēlē tad Rockets ir pat ļoti ņemama komanda ko uzvarēt!

     [+] [-]

, 2019-12-02 06:16, pirms 4 gadiem
MAVs malaci, labi izskoloja ezerniekus
Nu ko, atliek cerēt uz Iguodalas pievienošanos un MAVs pēc titula!
GO Iguodala!
GO MAVs, GO 76ers!

     [+] [-]

, 2019-12-02 06:18, pirms 4 gadiem
teamo rakstīja: Es droši varu teikt ka Luka ir labāks par Džordanu!
Šobrīd nav labāks par MJ, vai Tu prognoze nākotni?

  +1 [+] [-]

, 2019-12-02 06:48, pirms 4 gadiem
teamo rakstīja: Es droši varu teikt ka Luka ir labāks par Džordanu!
Es droši varu teikt, ka Tu te kul tukšus salmus - visa šī Dončiča statistika nebūs nekā vērta, ja viņš neizcīnīs NBA titulu - es savukārt varu domāt, ka labākais bija Allen Iverson, vai Charles Barkley - bet fakts ir tāds, ka viņi nekad neizcīnīja NBA titulu ko vairākkārt ir izdarījis Michael Jordan!!!

     [+] [-]

, 2019-12-02 06:53, pirms 4 gadiem
Ambrē rakstīja: Es droši varu teikt, ka Tu te kul tukšus salmus - visa šī Dončiča statistika nebūs nekā vērta, ja viņš neizcīnīs NBA titulu - es savukārt varu domāt, ka labākais bija Allen Iverson, vai Charles Barkley - bet fakts ir tāds, ka viņi nekad neizcīnīja NBA titulu ko vairākkārt ir izdarījis Michael Jordan!!!
Sixeros un Suns kāds bija līdzvērtīgs Pipenam?

  +5 [+] [-]

, 2019-12-02 06:57, pirms 4 gadiem
Šodien atkal varu teikt, ka wizardos spēle tupi mērkaķi. Dāvim 3/4 trīņi, bet septiņpadsmit minūtēs laukumā viņš tikai 4 reizes dabūjis uzmest, kaut visu lauku skraida, atbrīvojas. Bet nē, viņu nemeklē vispār, uz viņu nespēlē vispār, nigeriem pašiem ļoti gribas uzmest, nevis iedod tam, kuram tajā brīdī iet.

  +3 [+] [-]

, 2019-12-02 07:11, pirms 4 gadiem
Swordsman rakstīja: Sixeros un Suns kāds bija līdzvērtīgs Pipenam?
Nekad Luka nebūs MJ! Tāpēc, ka MJ bija kas fenomenāls savā laikā - un tas pats ir ar Lebron James. Katrs skaitās sava laika un ēras izcilākie spēlētāji, kas nevis vienu reizi ir izcīnījuši titulu, bet gan vairākas reizes. Tad kad Luka ar Mavericks izcīnīs vismaz 3x titulus - tad varēsim likt viņu kategorijā starp Bulls ar MJ, vai Lakers ar Kobe, Spurs ar Duncan, vai Heat/Cavaliers ar LJ, Warriors ar Durent - kopš 90 gadu sākuma praktiski šīs ir tās komandas, kas regulāri ņēma titulus un pa starpu vienreiz uzvarēja Pistons, Mavericks un Celtics, bet neviens neuzdrošinās pateikt, ka Dirk, vai Paul Pierce ir liekams vienā līmenī ar MJ, jo tās ir atsevišķas epizodes, bet ne kādas komandas, vai spēlētāja ēra!!!

  +3 [+] [-]

, 2019-12-02 07:14, pirms 4 gadiem
Prieks ka komandai tā iet spēle. Tad jau Kristaps beidzot uzspēlēs plejofos, vot ko nozīmē tikt uz normālu komandu ne tā kā tajā bēdu ielejā knicks ar visu viņu tupo ņujorkas publiku

  +5 [+] [-]

, 2019-12-02 07:20, pirms 4 gadiem
lacis67 rakstīja: Prieks ka komandai tā iet spēle. Tad jau Kristaps beidzot uzspēlēs plejofos, vot ko nozīmē tikt uz normālu komandu ne tā kā tajā bēdu ielejā knicks ar visu viņu tupo ņujorkas publiku
Charles Barkley pirms gada teica vienā intervijā, ka KP maiņa Knicks ir liela kļūda, bet vēl katastrofālāk būs, ja viņiem neizdosies dabūt kādu citu zvaigzni viņa vietā, kas tā arī notika - Barkley teica, ka to komandu tad var norakstīt uz nākamajiem 10x gadiem kā pilnīgi konkurēt nespējīgu komandu!

     [+] [-]

, 2019-12-02 07:29, pirms 4 gadiem
Pēc ilgiem laikiem atkal redzēju Kristapu spēlējam. Nu pavisam savādāks palicis, pat viņa ķermeņa valoda saka, ka viņš nav īsti happy. Varbūt vēl nav savā optimālajā formā. Ļoti cerēju sagaidīt brīdi, kad Kristaps būs laukumā bez Lukas, bet tā arī nesagaidīju.

  +1 [+] [-]

, 2019-12-02 07:30, pirms 4 gadiem
Bārklijs zin ko runā...👏👍 protams ka tā ir

  +3 [+] [-]

, 2019-12-02 07:36, pirms 4 gadiem
Kā Mavs Nikiem zaudēja, tuklāt2x? Varbūt tas nāca kā bonuss maiņas darījumam - zaudēt 2 spēles nākamajā sezonā? Izskatās, tas varētu būt lielāks labums Nikiem nekā drafta izvēles. Šobrīd 50% no sezonas panākumiem.

     [+] [-]

, 2019-12-02 08:26, pirms 4 gadiem
Ambrē rakstīja: Nekad Luka nebūs MJ! Tāpēc, ka MJ bija kas fenomenāls savā laikā - un tas pats ir ar Lebron James. Katrs skaitās sava laika un ēras izcilākie spēlētāji, kas nevis vienu reizi ir izcīnījuši titulu, bet gan vairākas reizes. Tad kad Luka ar Mavericks izcīnīs vismaz 3x titulus - tad varēsim likt viņu kategorijā starp Bulls ar MJ, vai Lakers ar Kobe, Spurs ar Duncan, vai Heat/Cavaliers ar LJ, Warriors ar Durent - kopš 90 gadu sākuma praktiski šīs ir tās komandas, kas regulāri ņēma titulus un pa starpu vienreiz uzvarēja Pistons, Mavericks un Celtics, bet neviens neuzdrošinās pateikt, ka Dirk, vai Paul Pierce ir liekams vienā līmenī ar MJ, jo tās ir atsevišķas epizodes, bet ne kādas komandas, vai spēlētāja ēra!!!
Es Tev rakstīju par tavu Bārklija, Aiversona, MJ salīdzināšanu dēl tituliem un jautāju, vai abiem pirmajiem bija tādi palīgi, kādi bija MJ.

Un būt tik kategoriskam par 20gadīgu čali, nu sorry, pat ļoti smieklīgi. Kā Tu zini, ka "nekad nebūs", viņš 20 gados savā otrajā sezonā jau ir MVP sarunā, hallo!

un wtf, DURENTS un warriors???? Kāds vēl Durents. Ir Karijs un warriors. Čempioni, pēc tam 73-9 un ok, nolēja 7.spēles galotnē, bet nākamajā gadā būtu galvenie favorīti bez visa KD, viņš vnk atnāca pie visa gatava un ņēma Karijam bumbu nost.

     [+] [-]

, 2019-12-02 08:59, pirms 4 gadiem
Swordsman rakstīja: Es Tev rakstīju par tavu Bārklija, Aiversona, MJ salīdzināšanu dēl tituliem un jautāju, vai abiem pirmajiem bija tādi palīgi, kādi bija MJ.

Un būt tik kategoriskam par 20gadīgu čali, nu sorry, pat ļoti smieklīgi. Kā Tu zini, ka "nekad nebūs", viņš 20 gados savā otrajā sezonā jau ir MVP sarunā, hallo!

un wtf, DURENTS un warriors???? Kāds vēl Durents. Ir Karijs un warriors. Čempioni, pēc tam 73-9 un ok, nolēja 7.spēles galotnē, bet nākamajā gadā būtu galvenie favorīti bez visa KD, viņš vnk atnāca pie visa gatava un ņēma Karijam bumbu nost.
"Sitas jau vēl viens slimnieks no kino un vorkutas kompānijas. Skaidrs, ka Luka jau tagad ir monstrs, esmu pilnīgi pārliecināts, ka viņš kļūs par visu laiku labāko eiropieti NBA, bet vai viņu vērtēs vienā līmenī ar Kobi un LJ? Paskatīsimies. MJ pagaidām neaiztiekam
1 2 70 komentāri